şampiyonluğa giderken akbaba gibi takımın üzerine üşüşülmüşken, geçen sene yusuf, bu sene klose transferlerinde unutulan etik anlaşılan bize gelince hatırlandı. sanırım sadece Trabzonsporun sözleşmesi biten oyuncularının rahatça klüp gezme hakları var. Egemen'e garip değil ama Halil için garip. Neyse hayırlı olsun. Şenol Hoca gazlar o adamı.
Not; Halil Altıntop'un Frankfurt'ta daha 1 senelik sözleşmesi vardı...
I'm back...
Bence ortada etik falan yok, parayı veren alır bu kadar basit. Burda hata aranacaksa teklif verende değil, oyuncu da aranmalıdır. Halil'in yaptığı biraz dalga geçmek gibi olmuş, haliyle de tepki çeker bu durum.
Egemen,Selçuk,Tümer,İnter araya girmeseydi Hakan Şükür bu işlerde etik yoktur.Olamaz.Profesyonel dünya 1. kalite kalem 2. kalite kalemi hep döver.Fazla para veren tubayı çalar...
NtvSpor Trabzonspor'da demiş.İbre Eskişehirspor'dan yana dönmüş olabilir.![]()
So what?
Saike
Fazla okumadım yazılanları.Halil Eskişehir'de yiyip içip akşamda Trabzon'a gidip Trabzonspor ile mi anlaşmış yoksa hiç gitmemiş mi Eskişehir'e?
Eskişehir'in 2.başkanı şu an ntvsporda Halil bize imza atcak dedi.Halil ile konuşmuş kimseye imza atmadım demiş.
Aykut Akgün transferi tam bir fiyasko.
2 sezon önce Giresunspor'da forma giyiyordu Aykut ve asla vazgeçilmez ilk 11 oyuncusu olamadı.
Keza orta sahada o kadar genç oyuncusu varken Trabzonspor'un gereksiz üzeri olmuş. Belki de Karadenizspor'a göndermek için almışlardır orasını bilemem.
Halil transferi ise bence Trabzonspor'a hayır getirmez.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Trabzon resmi siteden açıkladı Halil'i.Olaya bak ntvsporda Eskişehir 2.başkanı Halil bize gelcek derken canlı yayında transfer haberini öğreniyor![]()
İşleri karıştıran halil'in menajeri Reza Fazeli galiba.
Ntvspor ilk defa dogru habermi verdi boylece ?
Aslından Halil'i biz aldık.
![]()
Yusuf konusuna ekleme; oyuncuyla ve klübüyle anlaşmayıp idmana almak ne kadar etikse, Hail transferi de o kadar etiktir, diyorum.
halil olayinda trabzon eskisehire gercekten büyük yanlis yaptiartik eses ten 10 sene oyuncu alamazlar.
1 hafta Trabzonspor'da oynasın 1 hafta Eskişehirspor'da.Olay kapansın![]()
Valla Halil bence Umut Bulut'tan daha iyi bir oyuncu değil, aşağı yukarı aynı özelliklerde bir forvet ama Bülent Uygun'a çok iyi olmuş diyorum. Es Es'li arkadaşlar kusura bakmasınlar, o Bülent Uygun orada oldukça daha çok "iyi olmuş" lar duyarlar.
Cenk'e 7-8 vermektense Halil'e 2 civarı verip(umarım üzeri degildir) alınması çok daha mantıklıdır ve üsteki arkadaşında dediği gibi o takımın başında Bülent Uygun varken benimde içimden iyi yapmışız demekten başka birşey gelmiyor.
Biri Mesut Hoşcan'a transferin bittiğini iyi bir dille anlatsın, yoksa inanmıyorum diye diye psikopata bağlayacak![]()
Hep bir tarafın olur dimi nefreti.Merak etme adaş biz 3 senedir Sadri Şener'in açıklamalarını sineye çektik. İlk çıktığımız sene Eskişehirspor rakibimiz değil diyodu. Daha sonra saçma sapan konuştuğunuda duyduk. Sineye çektik ama bu son hareket artık bardağı taşırdı. Önüzümdeki sezon çok tehlikeli iki maç oynanacak. Hele ilk maç Trabzon'da olup orda bizimkilere herhangi bir müdahale felan yapılırsa Eskişehir'de olacakları düşünmek bile istemiyorum...
I'm back...
Buyuk balik, kucuk baligi yer bu altin kuraldir herkes kadrosunu guclendirmeye bakiyor.
bursaspor'un beşiktaş düşmanlığından sonra,
eskişehirspor'un da trabzonspor düşmanlığı başlıyor sanırsam. umarım önlenemez öfkeye dönüşmez bu durum.