Sayfa 64 / 149 İlkİlk ... 1454626364656674114 ... SonSon
1,891 ile 1,920 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Aylar once Egemenle anlastiniz o etikmiydi. Sadri baskan etik deger diye bisey olmadigini simdiye kadar cozmesi lazimdi, anca cozebildi
    etikdi tabii ki adamın sene sonu sözleşmesi bitiyordu ve biz diğer klüplerden önce oyuncuya imza attırdık. ayrıca siz o dönem şampiyonluğa giderken resmi bir açıklama gelmemişti. psikolojik baskı yaratmamak için. sezon bitti transfer açıklandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Aylar once Egemenle anlastiniz o etikmiydi. Sadri baskan etik deger diye bisey olmadigini simdiye kadar cozmesi lazimdi, anca cozebildi
    6 ay önce Egemen'le anlaşınca neden etik olmuyor anlamıyorum. Sanki kontrat bittiği gün görüşme yapılabiliyor futbolcuyla. Egemen Beşiktaş'la anlaştıktan sonra, Trabzon'a bir yamuk yaptı mı? Hayır. Neyin etiği o zaman?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    etikdi tabii ki adamın sene sonu sözleşmesi bitiyordu ve biz diğer klüplerden önce oyuncuya imza attırdık. ayrıca siz o dönem şampiyonluğa giderken resmi bir açıklama gelmemişti. psikolojik baskı yaratmamak için. sezon bitti transfer açıklandı.
    Ve futbolcunun akli 100% Trabzonun basarisindamiydi? Ister istemez Bjk'deki futbol yasantisini dusunmustur aylar once evi satiliga cikti Trabzonda herkes biliyordu gittigini

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

şampiyonluğa giderken akbaba gibi takımın üzerine üşüşülmüşken, geçen sene yusuf, bu sene klose transferlerinde unutulan etik anlaşılan bize gelince hatırlandı. sanırım sadece Trabzonsporun sözleşmesi biten oyuncularının rahatça klüp gezme hakları var. Egemen'e garip değil ama Halil için garip. Neyse hayırlı olsun. Şenol Hoca gazlar o adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Not; Halil Altıntop'un Frankfurt'ta daha 1 senelik sözleşmesi vardı...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence ortada etik falan yok, parayı veren alır bu kadar basit. Burda hata aranacaksa teklif verende değil, oyuncu da aranmalıdır. Halil'in yaptığı biraz dalga geçmek gibi olmuş, haliyle de tepki çeker bu durum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Not; Halil Altıntop'un Frankfurt'ta daha 1 senelik sözleşmesi vardı...
    O zaman ne Halil'de suç var ne de Trabzon'da. Frankfurt 2 kulübün de teklifini kabul etmiştir. Halil ise 2 kulüple de sözleşmeyi görüşmüş ve en karlı olanı seçmiştir. Gayet normal bi durum,biz alışamadık bunlara orası ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bence ortada etik falan yok, parayı veren alır bu kadar basit. Burda hata aranacaksa teklif verende değil, oyuncu da aranmalıdır. Halil'in yaptığı biraz dalga geçmek gibi olmuş, haliyle de tepki çeker bu durum.
    Katılıyorum ama Halil de Trabzon'la Eskişehir arasındaki yaşantıyı gözlemlemiş de olabilir. Adam şehri gezdi diye geldi anlamına gelmez ki.

Bu arada vego'nun tweet'i Saim Altunterim RT yapmış -egemen olayını anımsatmış vego-

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Egemen,Selçuk,Tümer,İnter araya girmeseydi Hakan Şükür bu işlerde etik yoktur.Olamaz.Profesyonel dünya 1. kalite kalem 2. kalite kalemi hep döver.Fazla para veren tubayı çalar...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

NtvSpor Trabzonspor'da demiş.İbre Eskişehirspor'dan yana dönmüş olabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Fazla okumadım yazılanları.Halil Eskişehir'de yiyip içip akşamda Trabzon'a gidip Trabzonspor ile mi anlaşmış yoksa hiç gitmemiş mi Eskişehir'e?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    6 ay önce Egemen'le anlaşınca neden etik olmuyor anlamıyorum. Sanki kontrat bittiği gün görüşme yapılabiliyor futbolcuyla. Egemen Beşiktaş'la anlaştıktan sonra, Trabzon'a bir yamuk yaptı mı? Hayır. Neyin etiği o zaman?
    Buna sonuna kadar katılıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eskişehir'in 2.başkanı şu an ntvsporda Halil bize imza atcak dedi.Halil ile konuşmuş kimseye imza atmadım demiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aykut Akgün transferi tam bir fiyasko.

2 sezon önce Giresunspor'da forma giyiyordu Aykut ve asla vazgeçilmez ilk 11 oyuncusu olamadı.

Keza orta sahada o kadar genç oyuncusu varken Trabzonspor'un gereksiz üzeri olmuş. Belki de Karadenizspor'a göndermek için almışlardır orasını bilemem.

Halil transferi ise bence Trabzonspor'a hayır getirmez.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Eskişehir'in 2.başkanı şu an ntvsporda Halil bize imza atcak dedi.Halil ile konuşmuş kimseye imza atmadım demiş.
    buyrun cenaze namazına.

(bkz:halil altıntop'la konuştum haberler iyi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon resmi siteden açıkladı Halil'i.Olaya bak ntvsporda Eskişehir 2.başkanı Halil bize gelcek derken canlı yayında transfer haberini öğreniyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Menajer Rezai Trabzonspor'la anlaşmış Halil Eskişehirspor'la Komedii.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İşleri karıştıran halil'in menajeri Reza Fazeli galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ntvspor ilk defa dogru habermi verdi boylece ?

Aslından Halil'i biz aldık.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Yusuf konusuna ekleme; oyuncuyla ve klübüyle anlaşmayıp idmana almak ne kadar etikse, Hail transferi de o kadar etiktir, diyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

halil olayinda trabzon eskisehire gercekten büyük yanlis yapti artik eses ten 10 sene oyuncu alamazlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

1 hafta Trabzonspor'da oynasın 1 hafta Eskişehirspor'da.Olay kapansın

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    halil olayinda trabzon eskisehire gercekten büyük yanlis yapti artik eses ten 10 sene oyuncu alamazlar.
    Kin mi güderler diyorsun?Bizim taraftarın Eskişehire baya bir nefreti oldu bu sezon zaten sorun olmaz dahada büyümesi.

Valla Halil bence Umut Bulut'tan daha iyi bir oyuncu değil, aşağı yukarı aynı özelliklerde bir forvet ama Bülent Uygun'a çok iyi olmuş diyorum. Es Es'li arkadaşlar kusura bakmasınlar, o Bülent Uygun orada oldukça daha çok "iyi olmuş" lar duyarlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Cenk'e 7-8 vermektense Halil'e 2 civarı verip(umarım üzeri degildir) alınması çok daha mantıklıdır ve üsteki arkadaşında dediği gibi o takımın başında Bülent Uygun varken benimde içimden iyi yapmışız demekten başka birşey gelmiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul & Trabzon

Biri Mesut Hoşcan'a transferin bittiğini iyi bir dille anlatsın, yoksa inanmıyorum diye diye psikopata bağlayacak

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Kin mi güderler diyorsun?Bizim taraftarın Eskişehire baya bir nefreti oldu bu sezon zaten sorun olmaz dahada büyümesi.
    Hep bir tarafın olur dimi nefreti. Merak etme adaş biz 3 senedir Sadri Şener'in açıklamalarını sineye çektik. İlk çıktığımız sene Eskişehirspor rakibimiz değil diyodu. Daha sonra saçma sapan konuştuğunuda duyduk. Sineye çektik ama bu son hareket artık bardağı taşırdı. Önüzümdeki sezon çok tehlikeli iki maç oynanacak. Hele ilk maç Trabzon'da olup orda bizimkilere herhangi bir müdahale felan yapılırsa Eskişehir'de olacakları düşünmek bile istemiyorum...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buyuk balik, kucuk baligi yer bu altin kuraldir herkes kadrosunu guclendirmeye bakiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

bursaspor'un beşiktaş düşmanlığından sonra,
    eskişehirspor'un da trabzonspor düşmanlığı başlıyor sanırsam. umarım önlenemez öfkeye dönüşmez bu durum.

Mesaj Yetkileri