Anket Sonuçlarını Görüntüle: Transfer politikamız nasıl olmalı?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.

6 40.00%
  • Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.

9 60.00%
1 ile 30 arası toplam 693 sonuç

Konu: ''Tırnaklarımızı kazıyarak geldik! [Burnley'den sonra Marsilya] | 3. Sezon''

Hybrid View

Vay be. Ligde kalmaya 27 milyon Euro transfer bütçesi veriyorlar. Nasıl bir lig bu EPL.

Bu arada ben buralarda değilken FA Cup'u almışsın Eren. Helal olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bak doruk şöyle söyleyelim bilmiyorum burnley başkanı arap mı ama bu araplar nasıl insanlar ligden düşmeye aday gösterilen takıma 27m transfer bütçesi veriyolar bu da bi bakış açısı

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Bak doruk şöyle söyleyelim bilmiyorum burnley başkanı arap mı ama bu araplar nasıl insanlar ligden düşmeye aday gösterilen takıma 27m transfer bütçesi veriyolar bu da bi bakış açısı
    Ben de onu dedim işte. 2. ligden 1. lige yükselen takımın transfer bütçesi 27 milyon Euro.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Ben de onu dedim işte. 2. ligden 1. lige yükselen takımın transfer bütçesi 27 milyon Euro.
    Arkadaşım Middlesbrough'la yükselmişti, transfer bütçesini fulleyince 96m€ parası oluyordu Daha ilk sezondan Hulk'lar, Pastore'ler takıma gelmeye can atıyordu ama o bir oyun hatasıydı muhtemelen.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam işte beraber yönetiriz klubü Ama bende çok para yok haberin olsun şimdiki başkan kadar para veremem
    O zaman biraz düşüniyim

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Vay be. Ligde kalmaya 27 milyon Euro transfer bütçesi veriyorlar. Nasıl bir lig bu EPL.

Bu arada ben buralarda değilken FA Cup'u almışsın Eren. Helal olsun
    Tv gelirleri çok fazla olduğu için geliyor bu para. Championship'te bile 40m€ Tv geliri kazandık.

Tebriklerin için sağol Dorukçuğm, çok çalıştık

Evet ya Arap heralde bizim bu kulüp sahipleri.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mesaj Yetkileri