Sunum tek kelime ile harika olmuş...
Aslında ben öyle başkalarının taktikleriyle oynamayı seven biri değilimdir.. Ama sunumu görünce işin içinde emek vardır dedim...
Taktiği gördüğüm zaman sezonun ortalarındaydım ve iyi bir şekilde ilerliyordum.. Taktiğim tamdı yani.. Hemen deneyemezdim...
2012/13 sezonunun hazırlık kamplarında bu taktiği aşıladım oyuncularıma.. 5 hazırlık maçından 2 galibiyet alabildim.. Ama artık takım yavaş yavaş taktiği benimsemişti...
Taktiği tüm sezon boyunca kullandım ve, Fenerbahçe ile 34 maçta 29 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet.( bu mağlubiyeti bilerek verdim son maçtı. şampiyonluğu 1 ay önce garantilemiştim. Memleketim Diyarbakır bu maçı benden alsa ligde kalıyordu bende 18 yaş altı takımın ile çıktım 3-1 yenildim )

Korner taktiği harika zaten.. Diyecek laf yok ona Ömer Toprak ligi 11 golle kapatttı..(sadece ligi ama. Avrupa'yı ve Turkiye Kupasını da sayarsak 20 gol ile kapattı) Thiago(barcelona'da ki) da asist kralı oldu

He şunu unuttum.. Bazı arkadaslar defans sıkıntı yaratıyor demisler ama, Ben ; G.Bale - S.Kesimal - Ömer Toprak - GG77 defansı ile sezonu 106 gol atıo sadece 11 gol yiyerek kapattım

Elinize sağlık.. Denenmesi gereken taktik..

Başarılarınızız devamını diliyorum...