Gelenler
Yohan Cabaye
Henrique'den istediğim verimi alamadım.Bu seon Man city forması giyen Cabaye orada kendine yer bulamayınca takımdan ayrılmak istedi ve çok cüzi bir üçretle kendisiyle anlaştık.2.6 milyon € bonservis verdik.Oyuncu yıllık 2.2 kazanacak.
Özgür Baydemir
İleride sağlam bir savunmacı olduğuna inandığımız bir isimle daha anlaştık.Gençlerbirliği kulübüne 400 bin € ödediik.
Kevin Gameiro
Forvette Lacina'nın yanında kimse olmadığı için rekabet ortamı yoktu paraya kıyıp iyi bir isim aradık.Aralarında en iyisi olan Gameiro'yu takıma kattık.Lorient kulübüne 12 milyon € ödeyeceğiz.Oyuncu yıllık 2.3 milyon e kazancak
Jano
Sessegnondan isteğimi alamadım ve onuda gönderdim.Genç ve ilerleyen zamanlarda takımda adından sıkça söz ettirecek olan bir isim.Bonservisine 11 milyon € ödedik.Oyuncu yıllık 875 bin kazanacak.
Hasan Ali Kaldırım
Savunmanın solunda Cale ayrıldıktan sonra Atila ve Gökhan görev aldı.Gökhandan istediğimi alamadım ve yolları ayırdım.Kayseri kulübüne 2.5 milyon 48 ay taksitle ödeyeceğiz ve Hasan Ali 50 gol attıktan sonra da 3.8 milyon ödeyeceğiz.Hasan yıllık 900 bin € alacak.
Dedryk Boyata
City kulübünde kendine forma şansı bulamayan bir diğer oyuncu Boyata ile sözleşme imzaladık.Ucuza almaya çalışırken araya bir iki takım girince değeri 7 milyon € oldu.Oyuncu yıllık 1. milyon e kazanacak.
İlkay Gündoğan
Orta sahada ve ileride bir diğer alternatif isim ve gelecek vaadeden isim olarak takıma kattık.Bonservisine 1.6 milyon € ödeyeceğiz.Oyuncuya da yıllık 1.1 milyon e ödenecek.