Ada basınındaki transfer dedikodularına bir yenisi daha eklendi.
25 Haziran 2011 Cumartesi - 17:21
Sporx.com dış haberler
Celtic takımının 26 yaşındaki Honduraslı sol beki Emilio İzaguirre'in kendi ağzından yaptığı açıklamalara göre Manchester United menajeri Sir Alex Ferguson'un kendisini kadroda görmek istediği ve şimdiden Celtic başkanıyla irtibata geçti.
''Celtic'e transfer olduğum dönemdeki gibi ihtimallere karşı sessiz kalmayı tercih ediyorum, bu menajerimin işi.'' diyen Emilio, "Manchester United'ın benimle ilgilendiği yüzde yüz doğru olduğunu kabul etmeliyim" dedi. Başarılı sol bek, Ferguson'un direk olarak Celtic yönetimiyle irtibata geçtiğini iddia etti.
Transfer iddiaları hakkında açıklamalarını sürdüren İzaguirre, "Ayrıca Manchester ve Celtic yetkililerinin Temmuz ayında transferim için görüşeceklerini de biliyorum" derken şans verilirse bu teklifi koşarak kabul edeceğini söyleyerek ne kadar heyecanlı olduğunu dile getirdi.
Daily Record'a konuşan Celtic menajeri Neil Lennon ise "En iyi oyuncularınız hakkında hep böyle spekülasyonlar olur, bunu anlıyorum. Fakat şu ana kadar Emilio İzaguirre ve Beram Kayal ile ilgilendiklerini açıklayan olmadığı gibi, onları soran bir telefon bile almadım" diyerek konuyla ilgili bilgisi olmadığını söyledi.
"Her oyuncunun bir fiyatı vardır. Fakat en iyi oyuncularımı satmaya niyetli değilim, ve Emilio da en iyi oyuncularımdan biri" şeklinde konuşan menajer Lennon, İzaguirre'nin hayal ettiği kırmızı formaya kavuşmasının kolay olmadığını da sözlerine ekledi.