Şimdik efendim yemek konusunda sizler kadar iyi değilim. Genelde annem yapar koyar. Bu günde öyle oldu gerçi. Ama paylaşmak istedim. Annem bu gün evde yok. Bende bu gün evde yanlızdım, kendi yemeğimizi kendimiz yaptık.
- İlk olarak evinizde genelde pilav olur. Dolaptan alıp ayrı bir tavaya koyup yiyeceğiniz kadar ısıtıp tabağınıza koyun.
- Ardından Nuggetlar vardır, bilirsiniz. Sitenin yarısından çoğu büyükşehirde zaten. BİM'de nugget var. Gidip BİM'den nugget aldım.
- Nuggetları Aldıktan sonra tavayı çıkartıp tava içerisine birazcık yağ döküp ateşi açıyoruz.
- Ateşide açtıktan sonra nuggetlarımızı tava içerisine yerleştirip kızartmaya başlıyoruz.
- Arada alt üst yaparak iki tarafında dengeli olarak pişmesini sağlayıp nuggetların kızarmasını bekliyoruz.
- Nuggetları kızarttıktan sonra tabağımızın kenarına koyuyoruz ve güzel bir çalışma ortaya çıkıyor.
- Tüm bu yaptıklarımızın ardından küçük bir kase çıkartıp içerisine domates kesiyoruz ve üzerine tuz döküyoruz.
- Bu işlemide yaptıktan sonra içeceğimizi masa üzerine çıkartıp bardağımıza koyuyoruz.
Ve ardından yemeye başlıyoruz. Afiyet olsun;
Hem konu güncellensin hemde ne yiyecem diye düşünenlere önerim BİM'den nugget almaları. BİM sayesinde Sülalerini de doyurabilirler![]()

. Dolaptan alıp ayrı bir tavaya koyup yiyeceğiniz kadar ısıtıp tabağınıza koyun.
Alıntılı Yanıtla