F.Bahçe Ülker'e 2. Partizan'lı mı?
Fenerbahçe Ülker'de transfer harekatı devam ediyor. Oyun kurucu pozisyonuna arayışlarını sürdüren sarı lacivertlilerin Curtis Jerrels ile görüştüğü öne sürülüyor.



26 Haziran 2011 Pazar - 13:52
Sporx.com

Beko Basketbol Ligi'nde final serisinin bitimiyle birlikte transfer çılgınlığı başladı. Önümüzdeki sezon İstanbul'da düzenlenecek olan Final Four'da yerini almak isteyen Fenerbahçe Ülker, transfere hızlı giriş yapan takımlardan biriydi.

İlk olarak Partizan'dan James Gist ve Cibona Zagreb'ten Bojan Bogdanovic transferlerini açıklayan sarı-lacivertli ekip; Sean May, Darius Lavrinovic ve Sarunas Jasikevicius ile yollarını ayırdı.

Engin Atsür'ün uzun süreli sakatlığı sebebiyle oyun kurucu pozisyonunda Roko Leni Ukic yalnız kaldı. Sarunas Jasikevicius'un da istenilen performansın uzağında kalması; Fenerbahçe Ülker'i yeni arayışlara itti.

Sarı lacivertlilerin oyun kurucu mevkisinde Partizan'dan Curtis Jerrels ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

1987 doğumlu basketbolcu, atletik özellikleri yüksek, savunması iyi ve solak bir şutör. Curtis Jerrels, Euroleague'de 9.7 sayı, 3.2 ribaund, 3.8 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Jerrels geçen sezona San Antonio'da başlamış; ama Partizan'da noktalamıştı.