Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
Hemen paylaşıyorum Oyuna girdim senin için

2 tane favori dizilişim var.2'sini de atıyorum.

1. Taktiğim

Bu taktiğimde hızlı defansım Zapata'ya adam markajı yaptırıyorum.Yavaş defansıma ise zonal yani alan markajı yaptırıyorum.Lorik Cana'ya adam , Mudingayi'ye alan savunması yaptırıyorum.Ayrıca kornerlerde altın değerinde.Unutmamak lazım.Juhasz'ı uzak direğe yolluyorum.Yalnız son günlerde Barış'ı daha çok beğeniyorum..

İnce Ayarlar :

Barcelona Maçında kullandığım taktik :

Bunun mentalinde 1-2 değişiklik var.Onlar :

Tempo normalde , zaman geçirme 17'de , strateji ise kontra ataktaydı..Evimde çok iyi bir skor almama rağmen deplasmanda alamadım.Çünkü markaj ters tepti.

çok teşekkürler

hocam mentalite güzel. maç içindeki 1-2 oynama ile ( oyun felsefesi ve defans çizgisi) üstündeki baskıyı atabilirsin . sırtını direk kaleye dayamışsın barça maçının nedeni belli oldu sanırım sene sonu için çift yönlü nuri şahin tarzında bir orta saha süper olacaktır. hocam birde 1-2 sezonda bir taktikte ufak değişikler yapmanını öneririm sezon sonu yeni bi kadro kurarsan deneyebilirsin bence. çünkü oyunun yapay zekası senin taktiğini çözmeye başlıyor. fatih terim gibi kendimizi sürekli yenileyeceğiz. this is football(fıtbıl) kariyerin devamını merakla bekliyoruzzz