Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
Hayır yanılıyorsun! Fenerbahçeli olmamla hiç bir ilgisi yok. Gökhan bu sene takımın en etkili adamlarından birisiydi. Gerçi her sene öyleydi ama bu sene daha farklıydı. Bir kere tükenmeyen enerjisi ile takımın hep ayakta kalan isimlerindendi hatta en tepedeydi. Bunun yanında kritik golleri ile bir çok kez bizi yanmaktan kurtardı. Yaptığı asistler felanda cabası...

Mesela Arda Turan'ında büyük takımlarda oynayabileceğini söyleyebiliyorum. Barca'da Real'de bana göre monte edilse oynayabilecek seviyesi var. Ama ben Arda'yı tutupta Uğur Boral yahut Özer ile felan kıyaslamıyorum...
Tamam iyi diyorsunda, Uğur Boral ve Özer ile zaten kıyaslanmaz. Niye kıyaslanmadığını söylüyeyim bazı yazılarda ki gibi kıyaslanmaz yazıp ortada bırakmıyayım. Bir kere bir oyuncuyu kıyaslarken tek sezonda ki performansı ile değil genel olarak yaptığı işler ile kıyaslanır. Bu sezon ki Arda ile Burak Yılmaz kıyaslanır ve bu kıyaslamadan Burak Yılmaz galip çıkar. Çünkü bu sezon en iyi kanat oyuncusuydu kendisi. Fakat Burak Yılmaz ile Arda Turan'ı genel olarak kıyasladığımızda Arda Turan'ın çok daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Şimdi Sabri ile Gökhan'ın kıyaslamasına geçelim.

Sabri bu sezon yaşadığı sakatlıklardan ötürü doğru dürüst forma giyemedi. Sakatlandığı zamanda hemen toparlanmayan bir futbolcudur kendisi. Gökhan elbette bu sezon Fenerbahçe için çok şey yaptı. Sezon kıyaslaması yaparsak elbette ki Gökhan Gönül kazanır. Fakat futbolculuğun geneli ( kariyerinden bahsediyorum ), Sabri ile Gökhan'ın eşit derecede olduğu düşünüyorum genel olarak eşitler. Kondusyonunu yakalamış güçlü bir Sabri, hızıyla süratiyle kolay kolay geçilmez atağada destek verir. Aynı şekilde Gökhan'da. Fakat Gökhan Gönül daha çok atağa destek veren ve ofansif seven bir futbolcu. Sabri onun kadar ofansife gitmeyen ortasaha çizgisinde gelip giden bir oyuncu Sagna'ya daha çok benziyor. Yalnız Sabri internette şutlarıyla ortalarıyla dalga geçilen bir oyuncu değil. Bizde geçen sene Guiza ile çok dalga geçtik ama bu Guiza'nın kötü futbolcu olduğu için değil, şansız olduğu içindi. Ben Guiza'nın çok iyi bir santrafor olduğunu düşünüyorum. Genel olarak Sabri ile Gökhan kıyaslanmaz diyenler, internet ortamında ki dalga konusunu ele alarak söylüyor bunu, maçlarını izlediğinden değil