Biraz uzunca bir aradan sonra kariyere biraz devam etme şansı buldum.Yaptıklarımız şöyle;

Yine oyuncu satmadan,sadece kiralayarak 100 milyon TL'lik bir gelir elde ettik.Karşılığında ise iki genç oyuncu kadromuza kattık...

Bordeaux'dan 3,5 milyon TL bonservis bedeli ödeyerek aldık.Umutlı olduğum bir genç,kariyer boyuınca genç oyuncu transferinde pek ıskalamadım,bu oyuncu da beni yanıltmaz inş.

İrlanda'nın Bohemians takımında bir genç İngiliz dikkatimi çekti.Gözlemci raporuna da güvenerek aldım.Bonservisine 900 bin TL. ödedim.Bu kuleden de umutluyum yeni Rio olabilir gibi.

Sezonu Belçika Süper Kupası maçı ile açtık ve kupayı müzemize götürdük.Aslında maç öncesi S.Liege'li oyunculara deselerdi ki,"Maça hiç çıkmayın.Genk 1-0 galip sayılsın,kupayı alsın gitsin."Bence kabul ederlerdi.

Ligde seri galibiyetlerle ilerleyişimizi sürdürdük...

Geçen sezonu Marsilya'da ilk 11 oynayarak geçiren genç İtalyan stoperim

Sırada Avrupa Süper Kupası vardı onu da es geçmedik.Zor oldu ama rakibe kaptırmadık.

Ligde galibiyetlere devam...

Arsenal,Kopenhag ve Napoli ile ŞL C grubunda mücadele edeceğimiz grup maçları başlıyor.

Kıran kırana mücadele ve iyi futbol vardı klas ayaklarımız bir anlık hatayı affetmedi ve 3 puan ile başladık.

Srüekli farklı 11 ile lig maçlarında sahaya çıkıyoruz ancak saat gibi işleyen sistemimizde hata yok.Kimle çıkarsa çıkalım sahaya yenilmiyoruz.

ŞL C Grubunda ikinci maçımızda Danimarka'daydık.Meşhur Parken'de resmen güç gösterisi yaptık.10'da olurdu 15'te

Zenginlik

Yükselmeye devam ediyoruz.Barça'yı ne zamana yakalarız bilmiyorum.