2013-2014 Sezonu Transferde Son Durum :
Ocak ayında da Pape M'Bow ile kiralık olarak anlaştık...Defans oyuncumuz Orhan Şam ise Schalke ile anlaştı...M'Bow'un Orhan'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum...
Çok kaliteli transferler.
1-2 takviye daha (türk) rotasyonu sağlamlaştırır.
başarılar gülüm![]()
Kariyerini başından beri okudum Harika işler Çıkarmışsın Bu ara Karşıyaka ne yaptı Al de iyi gidiyoruz Al de 2.tur zor İlk turu geçeriz diye düşünüyorum
Anicet mükemmel bir oyuncu 35lik zenci affetmez![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Teşekkürler arkadaşlar Karşıyaka hemen elendi maalesef![]()
İşte bu ksk elencek tabi bravo abime oyunun hastasıyız dedeee![]()
![]()
Yani benim oyunumda yalan olmaz Karşıyaka hep elenir![]()
Heralde![]()
Dayı 2 gün boş bıraktık neler yapmışsın![]()
Evet yeğen daha bunlar bir şey değil bugünkü ss'ler daha fena...![]()
Sakaryaspor Şampiyonlar Liginde !!!
UEFA'da Oynadığımız Maçlar :
ZTK'da Oynadığımız Maçlar :
Genel Değerlendirme : Müthiş bir sezon geçirdik yine...Bu sene şampiyonluk iddiamızı son maça kadar sürdürdük ancak Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçsek bile 2. yarı da yediğimiz gol ile şampiyonluğu kaptırdık maalesef...Tek tesellimiz Şampiyonlar Liginde oynayacak olmamız oldu...Seneye daha iyi kadro kurarak lig şampiyonluğunu kazanmak istiyoruz...UEFA'da ise bu sene daha da başarılı olduk Wolfsburg'a belki ilk maç 3-0 yenilmesek Çeyrek Final'in yolunu tutacaktık ancak burası da başarıdır diye düşünüyorum...ZTK'da ise yine gruplarda elendik bu kupayı çok boşluyoruz seneye bu kupayı da almak istiyoruz...
*Edit: Yine fikstür geçtim farkındayım ancak 2 gündür siteye zor giriyordum ekleyemedim ss'leri o yüzden böyle oldu...
1 puanla şampiyonluğu kaybetmek kötü birşey ama Sakaryaspor'un ligde üçüncü yılı olduğunu ortaya koyarsak mükemmel bir başarı
Olsun olsun.Zevk geliyor işte.
Güzel işler başarmışsın gülümdevamını bekliyoruz.
Fena değil![]()
İç Transfer'de Son Durum :
*Kalecimiz Serdar Kulbilge'nin sözleşmesini 2 yıl daha uzattık...
*As takımımızda bulunan Wesolowski,Hayrettin Yerlikaya ve Mehmet Akyüz'ün sözleşmelerini uzatmadık...
Serdar iyi kalecidir.Hayırlı uğurlu olsun.
Ama yine de daha iyisini ayarlamaya çalış gülüm![]()
Serbest Transferde Son Durum :
Galatasaray Senelerdir Alamadı Biz Aldık !!!
Malaga'da sözleşmesini uzatmayan 32 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Julio Baptsita,Sakaryasporumuz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı...
Sakaryaspor'a Süper Kanat !
Ajax ile sözleşmesi sona eren Faslı oyuncu İsmail Aissati ile 4 yıllık sözleşme imzaladık...
Transferler harika
Dış Transferde Son Durum :
Orhan Gülle Sakarya'da !!!
Özkan'ın 2 senedir ısrarla istediği orta saha oyuncusu Orhan Gülle,€3.5M karşılığında Sakaryaspor'a transfer oldu...22 Yaşındaki oyuncu yarın 4 yıllık sözleşmeye imza atacak...
Dany Nounkeu Sakarya'da !!!
Gaziantepspor'un tecrübeli defans oyuncusu Dany Nounkeu,€2.5M karşılığında Sakaryaspor'a transfer oldu...28 Yaşındaki oyuncu yarın 3 yıllık sözleşmeye imza atacak...
Pape M'Bow Sakarya'da !!!
Geçen sezon Sakaryaspor'da kiralık oynayan M'Bow'un bonservisi €500k'ya alındı...26 Yaşındaki oyuncu ile yarın 4 yıllık sözleşme imzalanacak...
Afrikalılar yakıyor![]()
Gülüm zencileri toplamışın tamına ancak huzursuzluk çıkarmasınlar bunlar öyle alışkın değillerdir![]()
Çok sağlam takım kuruyosun.Seneye şampiyonluk gelirse sürptiz olmaz başarılar gülüm![]()
![]()
İsmail A çok iyi olmuş abi Afrikalılar ayrı bir hava katıyor takıma![]()
İnşAllah istediğini başarırsın![]()
2014-2015 Sezonu Transferlerimiz :
Son olarak genç regen Infante ile kiralık olarak anlaştık ancak bonservisini almayı düşünmüyoruz...