Galiba Garay için Real Madrid'le anlaşılmış. Garay kabul ederse satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralanacakmış.
Galiba Garay için Real Madrid'le anlaşılmış. Garay kabul ederse satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralanacakmış.
Screw you guys, I'm goin' home
Çok iyi olur.
Sabri-Ujfalusi-Garay-Çağlar
Servet'le Balta da kulübüye.![]()
Çetin Güngör Antep'le 4 yıllık imzalamış
http://www.gaziantepspor.org.tr/habe...asp?habid=2669
Garay da gelirse Servet değil Sabri gider bence kulübeye. Drogba da yalan oldu herhalde. Transferlerin hepsini birlikte açıklayacaklarını düşünüyorum.
Bence çok değişik bi kadro görücez.
Kaleci
Çağlar - Servet - Garay(gelirse)- Ujfalusi
Ön Libero -Selçuk
Sabri - Arda Pino
Elmander
----------------Transfer--------------
Sabri-----Servet-----Garay(Ujfalusi)----H.Balta
-----------S.İnan--------Transfer------------
Kazım------------Arda-------------Elmander
--------------------Baros--------------------
Bence bu şekilde oynayacağız.
Bende şöyle bir kadro bekliyorum ;
Transfer
Sabri-Servet-Transfer(Ujfalusi)-Çağlar
Transfer(Cana)-Selçuk
Pino ( Kazım ) - Arda
Elmander - Transfer ( Baros )
Elmander'i sol açık mı oynatacağız yani?
Sağ kanadı Kazım'la Pino'ya emanet edip, Baros'u yetersiz görüp transferi forvete yapmayı istemek ne derece bir düşüncedir?
Ben mi yanlış düşünüyorum bir tek ya?
Bir gün Fabiano derler bir gün Drogba bir gün Klose. Bir arkadaş yazmıştı herhalde çok güzel demişti; yahu bu adamların hepsi farklı tarzda oyuncular biz sisteme göre transfer yapmıyoruz ki isme göre yapıyoruz herhalde (çalışıyoruz). Reyes de aynı hesap bana sorarsanız. Çok fazla bir şey beklemeyelim bu takımdan.
O Fernando Meira'yı yolladığımızdan beri bu takım iflah olmadı. Ne zaman olur bilemem.
Galatasaray Muslera transferinin sonuçlanmamasının ardından rotasını Gremio'dan Leandro Bagy'e çevirmiş . Kalecinin İstanbul'a gelmes,i bekleniyormuş .
LigTv
@Redrum
Cidden ya Meira gitti takımın hayat damarlarından biri koptuBi türlü toparlanamadık.
Bu arada medyayla yönetim ve Fatih Terim'in katıldığı yemekten çıkan sonuç. Muslera olmamış, Reyes ve Forlan'a görüşmeler sürüyormuş ama Reyes'in gelme ihtimali çok düşükmüş, Leandro Bagy şu anda listede öne çıkan kaleci adayıymış ya da o tarz bişeyFatih Terim Kallström ve Fabiano'yu net olarak istemiyormuş. Drogba'yı istemediği ise yalanmış.
Galatasaray, Victor Leandro'yu askıya aldı
28 Haziran 2011 00:19 | NTV Spor
Galatasaray'da kaleci arayışları çıkmaza girdi. Muslera'dan kesin olarak vazgeçen sarı-kırmızılılar, gündemlerinde yer alan Victor Leandro'yu da maliyeti nedeniyle askıya aldı.
![]()
Galatasaray'da kaleci arayışları çıkmaza girdi. Uzun süredir Lazio ile görüşen Galatasaray yönetimi temasların olumsuz sonuçlanması üzerine Muslera defterini kapattı. Sarı-kırmızılılar, Roma ekibine bu transferden vazgeçtiklerini resmi olarak da bildirdi.
Alternatif arayışlarına giren Galatasaray yönetimi kaleci antrenörü Taffarel'in tavsiyesiyle listesine aldığı Victor Leandro için de geri adım atmak zorunda kaldı. Sarı-kırmızılılar Brezilya Milli Takımı’nda da forma giyen 28 yaşındaki file bekçisini yüksek maliyeti nedeniyle şimdilik beklemeye aldı. Ayrıca başarılı kalecinin Brezilya'nın Copa Amerika kadrosunda yer alması bu transferin önündeki bir başka engel olarak dikkat çekiyor.
1 Temmuz'da başlayacak Copa Amerika'nın en büyük favorileri arasında yer alan Brezilya'nın finale kadar yükselmesi halinde Victor Leandro en erken 25 Temmuz'da İstanbul'a gelebilecek. Bu durumda sarı-kırmızılıların yurtdışında yapacağı 2 kampı da kaçıracak olan Victor Leandro'nun uyum sürecini gözönüne alan Galatasaray yönetimi başka isimler üzerinde duruyor.
Kaleye kimi alacaklar o zaman? Bu arada Meira da savunmayı toparlamıyordu ki hatta katkı verdiği bile söylenemez o gittikten sonra iflah olmasın defans hattı![]()
Transferler inşallah kaliteli olur yoksa bu kadrodan gene bir şey olmazmış gibi geliyor bana yanlış mı düşünüyorum.Ujfalusi doğru transfer miydi hala kararsızım.Bence 4-3-3 daha iyi olabilir gibi.Pino yada Kazım oynamasa Cana-Selçuk Dmc oynasa önlerine de Pjanic ileri de Arda-Elmander-Transfer olsa daha güzel olmaz mı?
Ayrıca Ayhan'da antrenmanda çok neşeliydi kalacak herhalde![]()
Bence 4-3-3 oynamayız da ben iyice karamsarım bu sene hakkında.
Şu an Trt Spor'da E.Frankfurt'tan Okan Derici ile 3 yıllığına anlaşıldığı son dakika haberi olarak verildi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Okan Derici Galatasaray'da
Profesyonel Futbolcu Okan Derici ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Futbolcuya buna göre 2011-2012 sezonunda 150.000 EUR sabit transfer ücreti ve aylık 8.000 EUR ücret, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında sırasıyla aylık 10.000 EUR ve 12.000 EUR ücret ödenecektir.
Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif AŞ
3 yıl az olmamış mı yahu?
benim dediğimi yapıyor işte fatih hoca. henüz göz önüne çıkıp değerini bulmamış gelecek vaad eden türk oyuncuları toplayıp tecrübeli yabancılarla bir ekip yapacak. zamanında arif,ümit davala falan bu şekilde gelmişlerdir.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yine gidip beleşe bir kaleci alırlarsa artık birşey demem
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
3 yıl iyi olmuş ne olur ne olmaz. İyi performans gösterirse uzatılır kontratı. Artık kaleci işinin çözülmesi lazım, en önemli mevkii.
ufuk ve aykut'a güvenilip zaman tanınması lazım!
emeklilik için
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu arada Ali Dürüst 1 Temmuz'da imza attıracağız demişti 12 saat geçmedi adam imzaladı![]()
şu futbolcular ne para kazanıyor ha adı fazla duyulmamış oyuncu bile 10 bin € alıyor. Bende Levski sofyanın alt yapısına giricem Türk kulüplerinin beni keşfetmesini bekleyeceğim![]()
------------Muslera-----------
Sabri-Ujfalusi-Garay-Çağlar
-Yekta--Kallström-Selçuk--
-Pino------------------Arda-
-------Baros(Elmander)---
Çok mu şey istiyoruz?![]()
Muslera'dan vazgeçtik sanırım da böyle olursa çok güzel olur cidden ama benim bildiğim Fatih Terim Yekta yerine Ceyhun'u oynatır savunmayı sağlama alır![]()
Sarp veya Ayhan'ı oynatmasın da Ceyhun da olur.![]()
herkes hala çağlar ve hakan baltaya güveniyorValla ben yabancı sınırına takılacaksam sol bek yerine orta alanda 2 türk (ceyhun-selçuk) kullanıp illaki sola ya adam gibi bir yabancıyı ya da ligden başka bir sol beki alırım
Sabri maçlarda çok net gollük hatalar yapmıyor ama çağların son milli maçta yaptığını gördük. Hakan Balta zaten bu alanda rekor sahibi
![]()
6 yabancıyı GK-DC-DL-MC-AMR-SC şeklinde ekonomik olarak kullanırsak hem orta alana hem de sol beke sağlam yabancılar konulabilir. Orta alana koyulacak olan oyuncu ceyhun ve selçuk'un önüne yaratıcı bir isim olabilir. Birkaç kişi dışında herkes sağ kanatı yeterli buluyor ama Pino'nun ve Kazım'ın takım oyunu ve mental yeterlilikleri ortada. Bu adamlarla yola çıkılmaz. Kesinlikle En az Arda kalitesinde bir yabancı bulunması sağ kanata, forvette Elmander-Baros dönüşümlü olarak yeterli bence. Savunma göbeğinde de Servet-Ujfalusi ikilisi bence çok sırıtmaz ama tabiki üst düzey bir yabancı alınıp Ujfalusi yedek bırakılırsa daha iyi olur fakat o kadar parayı yedeğe vermez yönetim. Sağ bekte Sabri iyi ama alternatifi yok. Kaleci zaten malum![]()