Sayfa 563 / 1204 İlkİlk ... 634635135535615625635645655736136631063 ... SonSon
16,861 ile 16,890 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galiba Garay için Real Madrid'le anlaşılmış. Garay kabul ederse satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralanacakmış.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Çok iyi olur.
    Sabri-Ujfalusi-Garay-Çağlar
    Servet'le Balta da kulübüye.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çetin Güngör Antep'le 4 yıllık imzalamış

http://www.gaziantepspor.org.tr/habe...asp?habid=2669

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Garay da gelirse Servet değil Sabri gider bence kulübeye. Drogba da yalan oldu herhalde. Transferlerin hepsini birlikte açıklayacaklarını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence çok değişik bi kadro görücez.

Kaleci
    Çağlar - Servet - Garay(gelirse)- Ujfalusi

Ön Libero -Selçuk

Sabri - Arda Pino

Elmander

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

----------------Transfer--------------
    Sabri-----Servet-----Garay(Ujfalusi)----H.Balta

-----------S.İnan--------Transfer------------

Kazım------------Arda-------------Elmander

--------------------Baros--------------------

Bence bu şekilde oynayacağız.

7. Default

Bende şöyle bir kadro bekliyorum ;

Transfer

Sabri-Servet-Transfer(Ujfalusi)-Çağlar

Transfer(Cana)-Selçuk

Pino ( Kazım ) - Arda

Elmander - Transfer ( Baros )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elmander'i sol açık mı oynatacağız yani?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağ kanadı Kazım'la Pino'ya emanet edip, Baros'u yetersiz görüp transferi forvete yapmayı istemek ne derece bir düşüncedir?
    Ben mi yanlış düşünüyorum bir tek ya?
    Bir gün Fabiano derler bir gün Drogba bir gün Klose. Bir arkadaş yazmıştı herhalde çok güzel demişti; yahu bu adamların hepsi farklı tarzda oyuncular biz sisteme göre transfer yapmıyoruz ki isme göre yapıyoruz herhalde (çalışıyoruz). Reyes de aynı hesap bana sorarsanız. Çok fazla bir şey beklemeyelim bu takımdan.
    O Fernando Meira'yı yolladığımızdan beri bu takım iflah olmadı. Ne zaman olur bilemem.

10. Default

Galatasaray Muslera transferinin sonuçlanmamasının ardından rotasını Gremio'dan Leandro Bagy'e çevirmiş . Kalecinin İstanbul'a gelmes,i bekleniyormuş .

LigTv

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Redrum

Cidden ya Meira gitti takımın hayat damarlarından biri koptu Bi türlü toparlanamadık.

Bu arada medyayla yönetim ve Fatih Terim'in katıldığı yemekten çıkan sonuç. Muslera olmamış, Reyes ve Forlan'a görüşmeler sürüyormuş ama Reyes'in gelme ihtimali çok düşükmüş, Leandro Bagy şu anda listede öne çıkan kaleci adayıymış ya da o tarz bişey Fatih Terim Kallström ve Fabiano'yu net olarak istemiyormuş. Drogba'yı istemediği ise yalanmış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    İşte Kameni için gelen teklif

Milliyet, Espanyol kalecisi Carlos Kameni için Galatasaray’a yapılan teklifin belgesine ulaştı.
    02:30 | 27 Haziran 2011
    ONUR DİNÇER
    Kameni’nin menajeri ve avukatı Vicente Montes tarafından Florya’ya gönderilen faksta Kamerunlu file bekçisinin yıllık 2 milyon euro ve 2 artı 1 senelik sözleşme istediği belirtildi. 27 yaşındaki başarılı kalecinin ayrıca ev ve araba istekleri de faksta yer aldı. Montes’in yaptığı teklifte Espanyol’un, Kameni için 5 milyon euro bonservis istediği de ifade edildi.

Garay’a 6 milyon euro
    Ujfalusi’nin ardından savunmasına bir takviye daha yapmak isteyen Cim-Bom’un, Real Madrid’in, Arjantinli stoperi Ezequiel Garay için 6 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi. İspanyol ekibinin ise R.Santander’den 10 milyon euro karşılığında alınan 24 yaşındaki başarılı futbolcuyu daha düşük bir bedele satmak istemediği ve bu nedenle kiralamayı düşündüğü kaydedildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, Real Madrid’in indirim yapmaya yanaşmaması halinde genç oyuncu için kiralama teklifi yapacağı vurgulandı.

Asamoah Gyan bombası
    Galatasaray’ın transferdeki yeni hedefinin Asamoah Gyan olduğu iddia edildi. İngiltere’nin News of The World gazetesinin ‘özel’ ibaresi ve ‘Türk devi Gyan’ı hedefliyor’ başlığıyla verdiği haberde, sarı-kırmızılı kulübün, Sunderland takımında forma giyen Ganalı golcünün peşinde olduğu kaydedildi.
    Güney Afrika’da düzenlenen 2010 Dünya Kupası’nda Gana formasıyla ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken 25 yaşındaki Gyan, turnuvanın ardından Rennes’den, 13 milyon pound karşılığında Sunderland’e transfer olmuştu. Kulüp tarihinin bonservis rekorunu kıran Gyan, Premier Lig’deki ilk sezonunda 10 gol atmayı başardı.

Kaynak: Milliyet
    Yok, cidden anlamadığımdan soruyorum..

İspanyol kulübüne yapılan teklif neden Fransızca? Teklif Kameni'ye mi sunuluyor ki? Ya da hazırlayan Milliyet ekibinde İspanyolca bilen yok muymuş?

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Yok, cidden anlamadığımdan soruyorum..

İspanyol kulübüne yapılan teklif neden Fransızca? Teklif Kameni'ye mi sunuluyor ki? Ya da hazırlayan Milliyet ekibinde İspanyolca bilen yok muymuş?
    kameni fransızca biliyor herhalde o menajerine diyor;
    o da gs ye beni alın diyor herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray, Victor Leandro'yu askıya aldı

28 Haziran 2011 00:19 | NTV Spor
    Galatasaray'da kaleci arayışları çıkmaza girdi. Muslera'dan kesin olarak vazgeçen sarı-kırmızılılar, gündemlerinde yer alan Victor Leandro'yu da maliyeti nedeniyle askıya aldı.

Galatasaray'da kaleci arayışları çıkmaza girdi. Uzun süredir Lazio ile görüşen Galatasaray yönetimi temasların olumsuz sonuçlanması üzerine Muslera defterini kapattı. Sarı-kırmızılılar, Roma ekibine bu transferden vazgeçtiklerini resmi olarak da bildirdi.
    Alternatif arayışlarına giren Galatasaray yönetimi kaleci antrenörü Taffarel'in tavsiyesiyle listesine aldığı Victor Leandro için de geri adım atmak zorunda kaldı. Sarı-kırmızılılar Brezilya Milli Takımı’nda da forma giyen 28 yaşındaki file bekçisini yüksek maliyeti nedeniyle şimdilik beklemeye aldı. Ayrıca başarılı kalecinin Brezilya'nın Copa Amerika kadrosunda yer alması bu transferin önündeki bir başka engel olarak dikkat çekiyor.
    1 Temmuz'da başlayacak Copa Amerika'nın en büyük favorileri arasında yer alan Brezilya'nın finale kadar yükselmesi halinde Victor Leandro en erken 25 Temmuz'da İstanbul'a gelebilecek. Bu durumda sarı-kırmızılıların yurtdışında yapacağı 2 kampı da kaçıracak olan Victor Leandro'nun uyum sürecini gözönüne alan Galatasaray yönetimi başka isimler üzerinde duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleye kimi alacaklar o zaman? Bu arada Meira da savunmayı toparlamıyordu ki hatta katkı verdiği bile söylenemez o gittikten sonra iflah olmasın defans hattı

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Bende şöyle bir kadro bekliyorum ;

Transfer

Sabri-Servet-Transfer(Ujfalusi)-Çağlar

Transfer(Cana)-Selçuk

Pino ( Kazım ) - Arda

Elmander - Transfer ( Baros )
    Transferler inşallah kaliteli olur yoksa bu kadrodan gene bir şey olmazmış gibi geliyor bana yanlış mı düşünüyorum.Ujfalusi doğru transfer miydi hala kararsızım.Bence 4-3-3 daha iyi olabilir gibi.Pino yada Kazım oynamasa Cana-Selçuk Dmc oynasa önlerine de Pjanic ileri de Arda-Elmander-Transfer olsa daha güzel olmaz mı?

Ayrıca Ayhan'da antrenmanda çok neşeliydi kalacak herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence 4-3-3 oynamayız da ben iyice karamsarım bu sene hakkında.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bence 4-3-3 oynamayız da ben iyice karamsarım bu sene hakkında.
    4-4-1-1 oynatır Fatih Terim ama bu ortasaha yükü taşıyabilir mi ? Bence 2 dmc şart 1 de oyun kurucu.

Ali Dürüst'ün açıklamalarına bakılırsa karamsar olmamak elde değil Lig ağustos'ta başlayacak
    '' Transfer sezonu Eylül'e kadar sürüyor daha zamanımız var '' diyor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Şu an Trt Spor'da E.Frankfurt'tan Okan Derici ile 3 yıllığına anlaşıldığı son dakika haberi olarak verildi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Okan Derici Galatasaray'da

Profesyonel Futbolcu Okan Derici ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Futbolcuya buna göre 2011-2012 sezonunda 150.000 EUR sabit transfer ücreti ve aylık 8.000 EUR ücret, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında sırasıyla aylık 10.000 EUR ve 12.000 EUR ücret ödenecektir.
    Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
    Galatasaray Sportif AŞ

3 yıl az olmamış mı yahu?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

benim dediğimi yapıyor işte fatih hoca. henüz göz önüne çıkıp değerini bulmamış gelecek vaad eden türk oyuncuları toplayıp tecrübeli yabancılarla bir ekip yapacak. zamanında arif,ümit davala falan bu şekilde gelmişlerdir.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yine gidip beleşe bir kaleci alırlarsa artık birşey demem
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 yıl iyi olmuş ne olur ne olmaz. İyi performans gösterirse uzatılır kontratı. Artık kaleci işinin çözülmesi lazım, en önemli mevkii.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ufuk ve aykut'a güvenilip zaman tanınması lazım!

emeklilik için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Ali Dürüst 1 Temmuz'da imza attıracağız demişti 12 saat geçmedi adam imzaladı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şu futbolcular ne para kazanıyor ha adı fazla duyulmamış oyuncu bile 10 bin € alıyor. Bende Levski sofyanın alt yapısına giricem Türk kulüplerinin beni keşfetmesini bekleyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

------------Muslera-----------
    Sabri-Ujfalusi-Garay-Çağlar
    -Yekta--Kallström-Selçuk--
    -Pino------------------Arda-
    -------Baros(Elmander)---

Çok mu şey istiyoruz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muslera'dan vazgeçtik sanırım da böyle olursa çok güzel olur cidden ama benim bildiğim Fatih Terim Yekta yerine Ceyhun'u oynatır savunmayı sağlama alır

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sarp veya Ayhan'ı oynatmasın da Ceyhun da olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

herkes hala çağlar ve hakan baltaya güveniyor Valla ben yabancı sınırına takılacaksam sol bek yerine orta alanda 2 türk (ceyhun-selçuk) kullanıp illaki sola ya adam gibi bir yabancıyı ya da ligden başka bir sol beki alırım Sabri maçlarda çok net gollük hatalar yapmıyor ama çağların son milli maçta yaptığını gördük. Hakan Balta zaten bu alanda rekor sahibi

6 yabancıyı GK-DC-DL-MC-AMR-SC şeklinde ekonomik olarak kullanırsak hem orta alana hem de sol beke sağlam yabancılar konulabilir. Orta alana koyulacak olan oyuncu ceyhun ve selçuk'un önüne yaratıcı bir isim olabilir. Birkaç kişi dışında herkes sağ kanatı yeterli buluyor ama Pino'nun ve Kazım'ın takım oyunu ve mental yeterlilikleri ortada. Bu adamlarla yola çıkılmaz. Kesinlikle En az Arda kalitesinde bir yabancı bulunması sağ kanata, forvette Elmander-Baros dönüşümlü olarak yeterli bence. Savunma göbeğinde de Servet-Ujfalusi ikilisi bence çok sırıtmaz ama tabiki üst düzey bir yabancı alınıp Ujfalusi yedek bırakılırsa daha iyi olur fakat o kadar parayı yedeğe vermez yönetim. Sağ bekte Sabri iyi ama alternatifi yok. Kaleci zaten malum

Mesaj Yetkileri