DAHA BİTMEDİ!
Gaziantepspor ile mükemmel bir başarı yakalayan teknik direktör Ufuk Ersoy, Süper Lig kupasının alınması bizim için büyük bir süpriz oldu, göreve başlarken bu kadarını beklemiyordum dedi.
Basına önemli açıklamalarda bulunan Ufuk Ersoy; '' Takım oyunu, inanç ve iyi çalışmanın meyvelerini fazlasıyla aldık. Göreve başlarken hedefimiz ilk 4'e girip Avrupa kupalarına katılmaktı. İlk yarıdan sonra yavaş yavaş hedefimizi büyüterek Süper ligi almak için birbirimize kenetlendik. Oyuncularımı, teknik heyeti ve katkıda bulunan tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. İlk deneyimini şampiyonluk ile yaşayan bir teknik direktör olmak gurur verici.
En Büyük Hatam
İlk yarıda düşüşü takımın rehabete kapıldığını ve yanlış oyuncu tercihinde bulunduğundan dolayı olduğunu açıklayan Ufuk Ersoy; En büyük hatam Danny Welbeck'e ilk 11'de şans vermememdi. Danny Welbeck attığı 21 golle ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu gösterdi. Eğer ilk yarıda ona şans verseydim şuanda farkı açmış olurduk.
Önümüzde kupa finali var
Daha önümüzde bir kupa finali var, hiç birşey bitmiş değil. Galatasaray'ı bir kez daha yenerek çift kupayla sezonu kapatmak istiyoruz.