Sayfa 569 / 1204 İlkİlk ... 694695195595675685695705715796196691069 ... SonSon
17,041 ile 17,070 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Allah aşkına bir alınan adamı da izlemeden yorum yapmayın kötü diye.Nerden biliyorsunuz belki 2.Taffarel olacak yapmayın
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kovalar hiç eksik olmuyor kaleden..
    Kova olduğunu nereden biliyorsun Aygün? Allah aşkına kaç kere izledin adamı?

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Türk futbolunun yan top zaafını düşününce yan toplarda zaafı olan bir kalecinin alınması ne kadar mantıklıdır ? Taffarel'de yan top almaya çıkarken ölümden döndüğü için yan top zaafı vardı ama o zaman ki kadro bu eksikliği hissettirmiyordu şimdi ki kadro aynı formu gösterebilecek mi ? Bu kaleci 30 yaşındaymış 1 yıllık kontrat yapmış keşke Vander Sar'ı ikna edip istediği ücreti verip deneselerdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hürriyet : Abdurrahim Albayrak'ın açıkladığı kaleci Lauro başkan Ünal Aysal'dan veto yedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bir iki yerden okudum, rüzgarın yönü tekrar Muslera'ya dönmüş sanırım. Muslera gelsin artık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hürriyet : Abdurrahim Albayrak'ın açıkladığı kaleci Lauro başkan Ünal Aysal'dan veto yedi.
    Hürriyete güvenmemek lazım ama umarım doğrudur. Ben en başta diyecektim Albayrağın açıklamarı bazen tutarsız oluyor buna da inanmamak lazım diye ama ortalık birden karıştı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Allah aşkına bir alınan adamı da izlemeden yorum yapmayın kötü diye.Nerden biliyorsunuz belki 2.Taffarel olacak yapmayın

Bizdeki mantık hep aynı zaten.Mehmet Batdal gelir yeni Hakan Şükür deriz.Bir 10 numara gelir yeni Hagi deriz.Bir kaleci gelir yeni Taffarel deriz.Genelde de bu oyuncular kıyaslandığı kişinin tırnağı kadar performans veremezler.2.Taffarel olacağını hiç mi hiç sanmıyorum.Adam gibi oynasın saçma sapan işler yapmasın o bana yeter.Ama yıllardır devam eden kaleci sorunumuza çözüm değil bir sorun daha gelir diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Kova olduğunu nereden biliyorsun Aygün? Allah aşkına kaç kere izledin adamı?

İstatistikleri bulunduğu konum vs.den belli oluyor az çok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zapata'yı falanda izlememiştik geldiğinde ama adam belli ediyor yahu kendini daha gelmeden. Valla şu kaleci mevkiğine bastırıp parayı almamız lazım. Şöyle 25-26 yaşında bir kaleci al bastır parayı. 10 sene oynasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hikmet Albayrak "Prensip anlaşması kesin anlaşma değildir." demiş Twitter'dan. Yedekte mi bekletiyorlar acaba bu adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

[B]

İstatistikleri bulunduğu konum vs.den belli oluyor az çok
    Brezilya Ligi hücum üzerine kuruludur. İstatistiklere bakarken bunu göz önünde bulundurmadıysan vay anam vay.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Romero'dan daha iyisini alamıyolarsa Romero'yu alsınlar uzatmasınlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bari Sinan Bolat'ı alsaydık o adamı beğenmedik ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bizdeki mantık hep aynı zaten.Mehmet Batdal gelir yeni Hakan Şükür deriz.Bir 10 numara gelir yeni Hagi deriz.Bir kaleci gelir yeni Taffarel deriz.Genelde de bu oyuncular kıyaslandığı kişinin tırnağı kadar performans veremezler.2.Taffarel olacağını hiç mi hiç sanmıyorum.Adam gibi oynasın saçma sapan işler yapmasın o bana yeter.Ama yıllardır devam eden kaleci sorunumuza çözüm değil bir sorun daha gelir diye düşünüyorum.
    Buffon gelecek derler,yaşlı denir.Muslera gelecek,kötü kaleci şurası burası zayıf denir.Zaten hiç bir şeyi beğenmediği bazı taraftarlar bence Laura iyi transfer.İyiyse sonuna kadar yanındayım,kötüyse de o zaman eleştirirsiniz.Siz daha gelmeyen,İstanbul'a ayak basmamış adamı kötülemeye şimdiden başlarsanız bu yönetimi kimi alsa yazık gerçekten
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muslera - Romero - Sinan 3lüsünden birinde karar kılsınlar parası neyse verip alsınlar getirsinler yeter yav
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=707663

Şeref Aydın sağlam olmadıkça yazmaz diye düşünüyorum. Hayırlı olsun diyebilir miyiz acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NTVSpor'da da cikti herhalde adamlar bizi cok sevindirmek icin once Lauro sonra Muslera diyecekler Gel Muslera gel gozunun yagini yiyem

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Galatasaray'da rota yeniden Muslera'ya döndü

29 Haziran 2011 20:26 | NTV Spor
    Brezilya basınının Galatasaray'ın Internacional'den Lauro ile anlaştığını yazmasına rağmen, sarı-kırmızılı yönetim taraftarın tepkisi nedeniyle Lauro transferini dondurdu. Sarı-kırmızılılar yeniden Lazio'nun kalecisi Fernando Muslera'ya döndü.

Galatasaray'da Taffarel'in raporu doğrultusunda anlaşmaya varılan kaleci Lauro transferini askıya aldı.
    Galatasaray'ın Lauro ile anlaştığı yönündeki haberlerin çıkmasının ardından taraftar Internacional'in 3. kalecisinin Galatasaray'a gelecek olmasına büyük tepki gösterdi. Dün Brezilya basınında Lauro ve Taffarel'in fotoğraflarının yayınlanması ve Brezilyalı kalecinin menajerinin katıldığı radyo programında "Galatasaray ile anlaştık" açıklamalarının ardından taraftar gün boyunca kulübe bu transfer nedeniyle çeşitli kanallarla tepkisini dile getirdi.

ALBAYRAK DA DOĞRULAMIŞTI
    Türkiye Futbol Federasyonu seçimi için Ankara'da bulunan Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, "Lauro hayırlı olsun, az maliyetle büyük bir yıldız yaratacağız" sözlerini kullanmıştı. Yönetim taraftarın büyük tepkisi nedeniyle Lauro'dan vazgeçerek rotasını daha önce Lazio Kulübü'ne "Artık, ilgilenmiyoruz" dediği Fernando Muslera'ya çevirdi. Galatasaray, Roma Kulübü'ne teklifini yeniledi.

Ayrıca, Lazio'nun uzun süredir transfer listesinde olan Lorik Cana da takasta kullanılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleci ve forvet transferi ile sanırım transferleri tamamlayacağız.Halbuki ben hala orta sahaya adam bekliyorum.Bana kalırsa forvetden önce orta sahaya adam almak önceliğimiz olmalı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Haydaaaa .Fm'de olsa çoktan menajer görüşmeleri bırakmıştı adama bir gel bir gelme diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Stancu Mehmet Baros Elmander bizi bu sene taşırlar olmadı bir tane alırız tüm transferler bitince.Emre abinin dediğine katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birde yeni aldığımız gurbetçi adam vardı.Oda forvetti sanırım.Mehmet Batdal bakalım takımda kalacak mı?Onu kazanabilirsek çok güzel olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

G.Saray ve Kaka iddiası!
    İspanya medyası, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in Real Madrid'li Kaka'yı transfer etmek istediğini yazdı.

29 Haziran 2011 Çarşamba - 22:07
    Sporx.com dış haberler

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS, internet sitesinde yayınladığı bir haberde G.Saray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in Kaka'yı istediğini yazdı.

Haberde Avrupa'nın transfer piyasasında en aktif takımı olarak bahsedilen G.Saray'da iyi bir kadro kurmak isteyen Fatih Terim'in yıldız oyuncuyu transfer etmek istediği belirtildi.

Galatasaray'ın Atletico Madrid'den Forlan ve Reyes ile de görüşme halinde olduğu belirtilirken, Fatih Terim'in güçlü bir kadro kurmak için Real Madrid'de gözden düşen Kaka'ya sarı kırmızılı formayı giydirmeyi düşlediği söylendi.

AS gazetesinin iddiasına göre Galatasaray Kaka için Real Madrid kulübüne iyi bir teklifte bulunursa İspanyol kulübün bu transfere onay verebileceği ifade edildi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İmkansız...
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaka'yı istemeyen teknik direktör mü var Herkes ister kimse alamaz Böyle hayaller peşinde koşacağımıza alalım 3 tane sağlam adam tamam daha niye uzatıyorsak.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Abartmamak lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İstemek bedava.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben de önümüzdeki 5 senede 7 lig şampiyonluğu , 9 şampiyonlar ligi kupası istiyorum ama bunları yaparken ligde birinci olmamayı ve Edirneden ötede maç yapmamayı istiyorum. Anladın sen onu.... eigghhhh....

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyice cıvıttılar artık. Brezilyadan mı afrikadan mı çinden mi artık adam getiriyorlarsa getirsinler koysunlar da saçma sapan haberler çıkmasın en azından. Ben şampiyonluğa oynayacak bir takım kesinlikle beklemiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Twitter'da bombalar patlıyor yine. Söylenene göre SPK'dan mı KAP'tan mı ne biri yarın Muslera'nın açıklanacağını söylemiş. Ayrıca Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları nedeniyle 114Bin TL para cezası yemişiz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri