-
30.Haziran.2011, 20:09
#11
Ankaragücü, Serdar Kulbilge'den sonra bir transfere daha imza attı. Başkent ekibi geçtiğimiz yıllarda da sarı-lacivertli formayı giyen Tita'yı kadrosuna kattı. Türk vatandaşlığına geçip Melih Gökçek adını alan Tita'nın, Başkent ekibiyle 2 yıllık anlaştığı açıklandı.
Ankaragücü Kulübü'nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
"Türk vatandaşlığına kabul edilerek Melih Gökçek adını alan ve bu yıl ligde Türk oyuncu statüsünde oynayacak olan Sıdney Cristiano Dos Santos (Tita), Başkanımız Ahmet Gökçek ve yönetimimiz uzun uğraşları sonucunda Ankaragücümüz'le iki yıllık anlaşmaya vardı. Ankaraspor futbolcusu olan ve 2006-2007 yılında kiralık olarak Sarı-Lacivertli formamızı giyen tecrübeli oyuncu, aynı sezon Ankaragücümüz'de 6 gole imza atmıştı. Daha sonraki yıllarda Antalyaspor'da kiralık olarak oynayan Melih Gökçek (Tita), kendisini iki yıllığına Sarı-Lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.
Diğer yandan 2009-2010 sezonunda Ankaragücümüz'de kiralık oynayan ve geçen sezon Kardemir Karabükspor'da kiralık olarak parlak bir sezon geçiren golcü oyuncu İlhan Parlak'la da görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiği ve neticenin önümüzdeki günlerde duyurulacağı bildirildi."
Sporx
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules