Quote Originally Posted by Corpus View Post
Burda tartışılan ben değilim sadece oyuncular Yorum yapan kişilerde 100lerce FM maçı yapmış kişiler en azından birşeyden anladıklarına imzamı atarım .

Bana gelirsekte, benim ne oynatıp oynatmadığımı bilen biliyor zaten merak etme Forvetsiz çıkıp 5 - 6 gol attığım maçlarda oldu. Şunuda söylemek isterim ki ben daha hayatımda hazır taktik kullanmadım. 4 Yıldır online olarak oynuyorum FM yi ve buradaki abilerimden de sürekli sorarak bilgi aldım. Bence sende kendini yukarıda görmeyip biraz önerilerden birşeyler kapmaya bak

Benden bu kadar eline sağlık paylaşmışsın zahmet etmişsin sağolasın
"Burdakiler hiçbir şeyden anlamıyor" diye birşey mi çıktı ağzımdan?

Benim demek istediğim sadece ; Taktiği beğendiyseniz yorumunuzu yapın, beğenmediyseniz de yorumunuzu yapın. Sadece bu.

Yok efendim, Ronaldo nasıl gelir inandırıcı gelmedi.. O takım menejersiz şöyle böyle yapar..

Bu kadar senedir FM oynuyorsun ama bi kaç şeyi daha öğrenmen lazım...Neyse saygıszlık etmek istemiyorum.

Senin dediğine göre o zaman şimdi günümüzdeki Barcelona da hiç menejerlere boşuna para saçmasın oyuncular kendi kendine oynasın.. dimi?

Ayrıca boldladığım yer için de ; Ben söyledikten sonra senin demen hiç bişey ifade etmiyor.

Kimin hangi oyuncuyu nasıl transfer ettiği hiç kimseyi ilgilendirmez.. Açıklama yapmak zorunda da değildim ama yaptım işte nasıl transfer ettiğimi.