Sizlerin yorum yapmasını beklerken hızımı alamadım ve sezonu tamamladım. Aston Villalılar muhteşem bir sezon geçirdi. Fazla konuşarak heyecanınızı kaçırmak istemiyorum ve sizi SS'lerle baş başa bırakıyorum.
Şampiyonluğu garantilediğimiz için maçları yardımcı antrenöre oynattım.
Bu arada bir şey daha öğrendik. Yardımcı menajerimiz Jair Ventura'ya sonuna kadar güvenebiliriz. Gerçekten güzel maçlar çıkarmış. Bizde onun bu başarısını ödüllendirmek adına yeni bir sözleşme imzaladık. Bu sözleşmeyle birlikte maaşına %100 oranında zam yaptık ve sözleşmesini 2017'ye kadar uzattık.
En yakın rakibimize 24 puan fark atarak birinci olduk. Ada'da bir başka rekora daha imza ettik. Bir sezonda en çok puan toplayan takım olduk.
Oyuncu istatislikleri: Eğer verdiğimiz pasları değerlendirebilselerdi Agbonlahor ve Benitez rahatlıkla birinci ve ikinci sıraya yerleşebilirlerdi. Neyse ki Hulk sayesinde bitiricilik problemimiz ortadan kalktı. Ancak Hulk'un yanına yine başka bir yıldız almayı düşünüyoruz.
1981'den beri kazanamadığımız bu başarıyı 40 gün 40 gece kutladık. Doruk Korkmaz artık Aston Villa taraftarlarının bir numaralı yıldızı. Herkes onu konuşuyor, bütün gazeteler onu yazıyor, bütün dergiler onunla röportaj yapmak istiyor! Herkes bu iki yıldaki büyük değişimin sırrını merak ediyor.
Geçen sene aldığımız ödülü bu sene bir kez daha kaldırdık. BİZ ADA'YA TARİH YAZMAYA GELDİK!
Bu başarıda bütün oyuncularımız pay sahibi. Ancak o ikisi var ki onlarsız asla! Onlar da hak ettikleri ödülleri aldılar. Willian, Footballer of the Year ödülünü alırken Zapata Player of Year ödülüne layik görüldü. Gerçekten çok çalıştılar ve bu ödülü hak ettiler.
Yılın en iyi 18 oyuncusu listesine 3 oyuncu soktuk. 3'ünün de sonradan yaptığımız transfer olması acaba bir tesadüf müdür?
SADECE VE SADECE ASTON VİLLA!
FA CUP'ta ne yaptık?
Şampiyonlar Ligi'nde ne yaptık?