1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: 4-2-2-2 | Super-Fronteira %100 Başarı

Threaded View

Quote Originally Posted by alegz View Post
    Açık konuş.. Herhangi bir programdan transfer etmek için yardım almadım..

Şu an kulüp sıralamasında 3.cü sıradayım yani R.Madrid'in önündeyim.. O parayı 29-30 yaşındaki bi adama benden başkası vermezdi..Ayrıca oyuncu değeleri sakatlıklarla ve formsuzluklarla düşüyor.. Ronaldo benim kariyerimde 2 defa 6 ay sakatlık geçirmiş.. değerli 28m euro olmuştu madrid 115 isteyince verdim. Hatta bak sana bişey daha da söyliyim ; Ronaldo'yu transfer ettiğin zaman mesajlar bölümüne FORMA SATIŞINDA patllama diye mesaj geliyor.. Hiç Messi, Ronaldo gibi oyuncuları transfer etmemişsin belli..

Yıllık maaşı da ; 12.500.000 + 8M € imza parası ve menejerine de 5M € para verdim..

Şu huyunuzu üzerinizden atın artık.. Takımda ki oyunculurı eleştireceğinize ; Taktiği iyi yada kötü eleştirin..
    Hiç büyük oyuncu almamışsın diyorsunda Newcastle gibi bir takımla 3 sezon üste üste şampiyonlar ligini almışsam benim büyük oyuncuya falan ihtiyacım yok.Taktik yorumlarken aldığımız kıssa genelde takımın saf kadrosu üzerine alınan sonuçlardır.Kimse oyuna F.bahçe'de C.Ronaldo,Hazard,Lavezzi İle Başlamıyor.

Kadro ne olursa olsun alınan sonuçlarda çok iyi belirtmek isterim.
    Last edited by hakanorhan : 01.Temmuz.2011 at 13:27

Mesaj Yetkileri