-
01.Temmuz.2011, 16:41
Yasin Avcı ve Fuat Onur Göztepe’mizde
K.D.Ç Karabükspor’dan Yasin Avcı ve Mersin İdman Yurdu’ndan Fuat Onur ile üçer yıllık sözleşme imzaladık.
Bugün Futbol Direktörümüz Ali Gültiken, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında yeni transferlerimizi basın mensuplarına tanıttı. Transfer döneminde önemli bir aşamayı geride bıraktıklarını belirten Futbol Direktörümüz Ali Gültiken; “Sezon başından beri düşündüğümüz birçok oyuncunun transferini gerçekleştirmiş durumdayız. Süper lig hedefimiz doğrultusunda kadromuza önemli isimleri dahil ettik. Bundan sonra yapacağımız transfer santrafor olacak. Bunun için yurt içi ve yurt dışında çalışmalarımız sürüyor. 2 transfer daha yapıp transfer dönemine noktayı koyacağız” dedi.
Geçen yıl Mersin İdman Yurdu’nda şampiyonluk yaşayan Fuat Onur; “Göztepe ismi beni çok heyecanlandırdı. Göztepe’ye geldiğim için çok mutluyum. Bu kulübün başarısı için elimden geleni yapacağım" diyerek duygularını ifade etti.
Fuat Onur’un ardından konuşan geçtiğimiz yıllarda Bank Asya 1.ligde gol kralı olmuş, Türk futbolunun istikrarlı ismi, K.D.Ç Karabükspor’da şampiyonluk yaşamış Yasin Avcı; “Göztepe formasını giymek için sabırsızlanıyorum. Bu camiayı çok yakından tanıyorum. Taraftar kitlesi ve camiasıyla çok büyük bir kulüp. Göztepe’yi süper lige çıkarmak için elimden gelen bütün mücadeleyi göstereceğim” dedi.
Mesaj Yetkileri