1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: Gurur, Haysiyet ve daha fazlası için... [İBB ile 5. Sezonda Hedef 5.lik]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    bozbaykuşların sana ihtiyaçı var yapmazdım ben
    Bende öyle düşünüyorum. Antep zaten benden de kötü bir durumda. Oraya gidip artı birşey kazanamayacağım. En azından kendi kurduğum takımla yola devam ederim

Quote Originally Posted by wiccan View Post
    cm 03/04'de bende çin'de dalian ile oynamıştım müthiş zevkli bi kariyerdi 4-5 sezon oynadım sanırım her sene şampiyonluk filan geldi malum cm03-04 kolaydı ama takıma yapabildiğim en büyük transfer hala almanya'da bi yerlerde top koşturan shao jiayi'di anılarım kabardı bir an.
    ülkeye dönüş yapman güzel malum insan o kadar çinli ismi okumaktan maçı takip etmesi zorlaşıyor ibb'de başarılar
    Yok ya beni sarmadı Çin. Zevksiz geldi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İBB takımının başarılı yıldızı İbrahim Akın kulüp menajeri ve başkanın bulunduğu özel toplantıda, kulübün gidişatı nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini söyledi. İbrahim Akın'ın kulübün genel gidişatından hiç memnun olmadığı ve bu durumun kariyeri açısından tehlike oluşturacağı kaygısı taşıdığını, kendisine Avrupa'dan da teklifler geldiği için en kısa sürede satılık listesine çıkarılmayı istediğini söyledi. Kulüp Menajeri Mehmet V.N.Y ise ilk onbirinde kendisine lazım olan bir oyuncu olduğu için şu aşamada satmalarının imkansız olduğunu söyledi. Oyuncunun bu sebeple mutsuz olduğu ve kulüpten en kısa zamanda ayrılmayı kafasına koyduğu öğrenildi. Menajerin ise oyuncunun bu durumda kulübe çok yararının olmayacağını düşündüğü ve devre arasında satılmasını emredeceğide gelen bilgiler arasında... İbrahim Akın'a İspanya'nın Almeira kulübü talip...

Mehmet Abi bende eskiden çok ayrıntılı olarak kariyerde haberler felan yapardım ama şimdi bir takım işlerim nedeniyle gün içerisinde maçları ekleyip geçiyorum. Bundan sonra bu önerini dikkate alırım ama...

Mesaj Yetkileri