Quote Originally Posted by tolgagokbug View Post
yok gayet güzel açıkladın vallaDoğrusu söylemek gerekirse ben monacoya bir oyun tarzı oturtamadım 4-4-1-1 olarak bir anlayış benimsedim onlada 2 ileri 1 geri gidiyoruz 11.sıradayım ilk yarının bitmesine 3 maç kaldı kovulmam an meselesidir
pehhh sanki elimize çok güzel kurulmuş kadro vermişlerde şaka maka benim 4-4-1-1'i uygulayabildiğim tek takım vardı o da bucaspor 2. veya 3.sezon buca'nın başına geçmiştim gençlerbirliği küme düşmştü ordan ermin zec orhan şam kim varsa bastım parayı aldım zec leblebi gibi gol atıyordu ilerde bu anı dışında sevmiyorum 4-4-1-1'i.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fransa kupası'nda lyon'u geçerek yarı finale çıkan monaco, le mans'ı eleyen brest ile eşleşti

RUFFIER ŞOK ETTİ.

Monaco'nun başarılı kalecisi Ruffier sezon sonu takımdan ayrılmak daha büyük bir takımda oynamak istediğini belirtti.
Fuerto Rosales bu konuda gazetecilere şöyle konuştu;
"Ruffier takımımızın sözleşmeli oyuncusudu ve monaco altyapısından yetişmiş bir evladıdır bazı etkenlerden dolayı(menajer)aklının karışmasını normal buluyorum biz onun her zaman arkasındayız eğer sezon sonu gitmek isterse iyi bir talibi çıkar ve anlaşırsak önünü tıkamayız.Biz de bu saatten sonra önümüzdeki sezon için önlemlerimizi almaya çalışacağız" dedi