GELENLER

Neymar

Klasik bir transfer olduğunun farkındayım ancak alacak başka bir oyuncu bulamadım. Aslında hayalimdeki Sergio Agüero - Hulk ikilisini oluşturmaktı ancak Sergio Agüero ile maaş konusunda bir türlü anlaşamadık.

Marco Motta

Bek boşluğumuzu doldurma amacıyla transfer edildi. Umarım aradığımızı bulabiliriz.

Fernandinho

Diarra'nın ve Skjelbred'in satılmasıyla boşalan yeri doldurma amacıyla yapılan bir transfer. Onlardan bir gömlek üstün olduğunu düşünüyorum.

GİDENLER

James Collins

Bassong ve Zapata ikilisinden kadroda kendine yer bulamayan Collins transfer olmak istedi. Biz de onu kırmadık.

Nathan Delfouneso

Kendisini birçok maçta denedik ancak bir türlü aradığımızı bulamadık. İyi bir teklife sattığımızı düşünüyorum.

Mahamadou Diarra

Geçen sene bedavaya transfer ettiğimiz 31 yaşındaki oyuncumuzu iyi bir fiyata sattığımızı düşünüyorum. Kendisi bir senede taraftarın sevgilisi olmuş ve satıldıktan sonra taraftarla aramın açılmasına neden olmuştur.

Per Ciljan Skjelbred

2 sene önce 3.7 milyon Pound'a aldığımız Skjelbred'i 10.5 milyon pound gibi iyi bir fiyata sattık. Kendisi Aston Villa forması altında 35 maça çıktı ancak bir türlü istenilen performansa erişemedi. 35 maçta 1 gol 4 asist ve 7.00 ortalama ile vasat bir performans sergiledi.

Marc Albrighton

Geleceğin Ashley Young'ı denilen Albrighton'u gene Ashley Young ile aynı ücrete sattık. Bu bir tesadüf müdür?

İlsinho

Geçen sezon sonunda bedavaya transfer ettiğimiz oyuncu muhteşem bir fiyata sattık. Kendisi geçen sene sadece 5 maça çıktı ve bu 5 maçta pek de iyi bir performans sergileyemedi.