TRANSFER GÜNLÜĞÜ
Uzun süredir kendimi regen'lere verdim ve araştırma listeme yazdığım 12 oyuncu buldum. Bunlardan özellikle birisini çok beğendim ve gelecek sezon ortasahanın ortasını ona emanet etmek istiyorum. İşte Carlao:
Hemen gözlemcimden rapor istettim ve Carlao'nun şu an 2 yıldız olduğunu, gelecekte ise 3 yıldıza yükselebileceği görüşünü alınca scout'umu değiştirmeye karar verdimCarlao bence gayet kaliteli bir oyuncu, ve rapora göre 4.9m€'ya bonservisi alınabilir. Bu raporların biraz iyimser olduğunu düşünürsek Carlao'yu 5.5-6m€ arasında bir fiyata kadromuza katabiliriz. Gerçekten nasıl oynayacağını merak ediyorum, gelişim gösterip göstermeyeceğini de.
Şimdi koyacağım regen'ler ise serbest kalacak olanlar. Tabi ki bunlardan daha iyi regen'ler buldum ama fiyatları bayağı tuzlu olduğundan onları kadroma katmayı pek düşünmüyorum.
Coronel ve Scala'nın geleceği 3, Wharton'un ise 3.5 yıldız olarak gözüküyor. Bu oyunculardan pek bir performans beklemiyorum, sadece iyi gelir elde edebilme açısından almak istiyorum. Çünkü oynadıkları mevkiler için gereken kilit özellikleri yetersiz; ama değerleri bu yaşlarında bile gayet yeterli.