Abi ben aylarca evde aradığım kitabımı bulmanın tadı içerisindeyim , Türklerin Tarihi - Jean Paul Roux'tan . 3:30'a kadar rahatsız etmeyin beni.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Pek bi alkol merakım yoktur fakat şu yeni rakı reklamını izleyince içesim geldi yemin ediyorum.Reklamcılık böyle birşey olsa gerek![]()
Yeni Raki reklamini izlemedim de Yesil Efe'yle de balik fena olur![]()
Seni icmeden carpti valla
![]()
Olabilir görüntüsü bile başımı döndürmeye yetti,birde içsem basarım bir yerleri![]()
Günaydın.
Güzel bir pazar günü. Hava güneşli falan. Ama yapılacak hiç bir şey yok. Çok sıkıcı geçiyor günler. Geçen yaz böyle değildi bizim buralar ya.
Ya mehmetd bugün gördüm banlanmış neden acaba çok merak ettim?
SeLamın Aleyküm Hocalar![]()
Pazar günü çalışmak kadar kötü bir şey yok
Yazık olmuş Mehmet abiye.Hayatı bu siteydi.Umarım saçma sapan bişey yapmaz çünkü onda o ışık var![]()
eto'o bitmiş.
günaydın beyler nasılsınız
Mehmet abi dün akşamdan bu yana birşey yaptı da mı banlandı yoksa geçmişe yönelik soruşturma mı![]()
İşte Ben Mehmet D diye konusu vardı galiba onu bulamıyorum silindi mi o konu ne güzel okuyordum.
mehmetd bu saatten sonra ya admin olurdu ya da atılırdı zaten, atılması daha iyi olmuş.
Bir efsane daha kaydı TSI'dan, Unutulmayacaksın![]()
SON DAKİKA ! MEHMET D TSI Emniyet birimleri tarafından müebbet cezasına çarptırıldı....
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
hayırlısı olsun bakalımbelki başka kullanıcı adı alıp gelir bi gün.
eto'o bitmiş.
Banlanma sebebi ne?![]()
Klavyede hız yapmak mı acaba![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Davranışları yüzünden uzaklaştırıldı kendisi.
Saygısızlığını görmedik![]()
Football is simple,but Football Manager is not