öncelikle olay netleşmeden konuşmamak gerekir.
fakat diyelim ki fenerbahçe bir alt lige düşürüldü bu durumda sivasspor ve eskişehirspor'un akıbeti ne olacak onlarında düşürülmesi gerekmiyor mu?
Beyler ne küme düşürülmesi Allah aşkına ya. O iş anca İtalya'da olur. Türkiye'de biraz zor. Ben hiç inanmıyorum çok sert cezalar çıkacağına. 2 gün sonra soruşturma biter takımlar kamplarına döner yeni sezon hazırlıklarına devam eder. Ama umarım ki bu dediklerim olmazda suçlular cezalarını çeker.
40 kişi gözaltına alınmış. Fenerbahçe Muhasebe Müdürü de varmış içlerinde. Sadece soruşturmadır, birşey çıkmaz bence.
Şike suç kapsamına girdikten sonra eğer suçlularsa paçayı o kadar kolay kurtaramazlar herhalde.
Ben şahsen Fenerbahçe'nin düşürüleceğine gram ihtimal vermiyorum. Umarım yanılan ben olurum. Olaylar doğrulandığı takdirde tabi.
Komedi, yasayı geçmişe dönük çıkar madem ki böyle bir soruşturma açacasın, ne var ne yok ortaya çıksın. Yasa çıktıktan sonrasına bakarak temizleyemezsin eğer amacın Türk futbolunu temizlemekse.
Tabi bir de daha olayın ne olduğu bilinmeden küme düşürülmeli denmiş ya...
Dediğim gibi madem bir soruşturma açılıyor, yasa geçmişe yönelik düzenlensin, her şey araştırılsın...
Bu kadar geniş çaplı bir soruşturmaysa ellerinde bir kanıt vardır.Hiçbirşey olmadığını sanmıyorum.
Olayın sonucunda ne olacak merak ediyorum temize çıkarsak eğer.Göze alındı mı bunlar ?
Sonunda Aziz Yıldırım'ın önünü kesebildiler.Hakem odaları basmaları,telefon görüşmeleri,basın toplantıları ve belliydi.Yani anlayabiliriz bunu.Bunlar sadece iddia degil.Artık ceza verilsin bu işte bitsin.Aziz Yıldırım olmadan ne yapacak Fenerbahçe bilmiyorum.
Katılıyorum. Geçmiş de araştırılmalı Serkan abi ama bugünkü iddiaları temizlesinler de bir hele. Bence eğer birşey çıkmazsa Fenerbahçeliler'in hiç prestijimizi zedeledi dememeleri lazım. Zaten şu şike imaları sezon sonundan beri vardı, çıkmazsa Fenerbahçe aklanmış olur bu da iyi birşey bence.
Trabzonspor-Eskişehir, Fenerbahçe-Sivasspor maçları araştırılıyormuş. Sezer Öztürk'le Mahmut Boz da alınmış galiba gözaltına.
Geçmişe yönelik araştırma yapılamıyor işte, öyle sırayla gidelim falan olmaz, madem ki bu işe giriyorsun, cesaret ediyorsun, her şeyi araştır.
Aklanmış olacağını düşüneceğini sanmıyorum toplumun, baksana daha ne olduğu bilinmeden küme düşürülmeli diyenler, ülkemizde çamur at izi kalsın, gerisi önemli değil.
Soruşturma sonucu ne çıkar bilmiyorum, bununla ilgili yorum da yapmıyorum zaten, sadece durum bildiriyorum.
Bir şey çıkarsa cezayı basmaları gerek . Ha bir şey yoksa serbest bırakılmalı.
Kim ne derse desin bu bir lekeleme kampanyasıdır. Fenerbahçe aklansa bile önümüzdeki 50 yıl şikeci olarak nitelenecek. Belki de Aziz Yıldırım'ı yıpratma projesi....
TariboWest
Temize çıkarlar diye soruşturmayı mı yapmayacaklardı anlamadı.Afedersiniz ama çok saçma yani.Bu arada Emenike'nin alındığı nerede yazıyor ki?
Yahu verin kupayı, kümeyede düşürün olsun bitsin herkes rahatlasın..
Burası Türkiye, suç varsa zaten ceza verilir, konuşmayz ama suç olmaz bir şey çıkmazsa, Aziz Yıldırım yargıyı satın aldı derler, çamur at izi kalsın hesabı yine. Bunu geçmişe bakıp rahatlıkla söyleyebiliyorum.
Kısa sürede sonuçlanır umarım da dedikodu yerine somut şeyler üzerine konuşuruz.
Aynen. Şunu anlamıyorum emniyetin elinde şüphelenecek birşeyler var ki baskın gibi herkes aynı anda gözaltına alınıyor. Adamlar gerginlik olacak diye yapmasın mı soruşturmayı. Aziz Yıldırım'ın sivil hayatta ne kadar güçlü biri olduğunu bilmeyen yok herhalde.
Demin de söyledim eğer Fenerbahçe lehine sonuçlanırsa bu olay Fenerbahçelilerin avantajınadır bu. Daha 6 ay önce mi ne Arif Erdem'e Taner Gülleri'ye filan şike soruşturması yaptı adamlar aklandı, kim şikeci diyor onlara? Olay aklanırsa hem diğer takım taraftarları susar, hem Fenerbahçeliler aklanır. Bu kadar basit. Karalama kampanyası filan, koskoca devleti alet etmeyin buna lütfen.
Söylentilerden yola çıkıldığını şimdiden söyleyemeyiz.
Yahu ben de burada soruşturmayı savunuyorum sanki emniyet mensubuyum, Fenerbahçeli arkadaşlar soyut konular üzerinde konuşacaklarına(soruşturmayı eleştirmek gibi) konuyu tartışsalar daha iyi olur. Böylesi çok çocuksu çünkü.