1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Abi hiç soruşturulma yapılmamasından daha iyidir en güncel iddiaları soruşturmak. Haklısın ama Fenerbahçe aklanırsa, kimsenin ağzı bıçak açmaz. Şimdi atıp tutmak kolay ama iş sonuçlanınca şu an zan altındaki Fenerbahçeliler'in konuşma sırası gelecek
    Burası Türkiye, suç varsa zaten ceza verilir, konuşmayz ama suç olmaz bir şey çıkmazsa, Aziz Yıldırım yargıyı satın aldı derler, çamur at izi kalsın hesabı yine. Bunu geçmişe bakıp rahatlıkla söyleyebiliyorum.

Kısa sürede sonuçlanır umarım da dedikodu yerine somut şeyler üzerine konuşuruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Burası Türkiye, suç varsa zaten ceza verilir, konuşmayz ama suç olmaz bir şey çıkmazsa, Aziz Yıldırım yargıyı satın aldı derler, çamur at izi kalsın hesabı yine. Bunu geçmişe bakıp rahatlıkla söyleyebiliyorum.

Kısa sürede sonuçlanır umarım da dedikodu yerine somut şeyler üzerine konuşuruz.
    Serkan abi, milletin ağzı torba değil ki büzesin. Bize de zamanında neler neler dendi, klasik yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Serkan abi, milletin ağzı torba değil ki büzesin. Bize de zamanında neler neler dendi, klasik yani.
    İşte o sebeple yasayı geçmişe yönelik çıkarırsın, son 10 sene ya da 5 seneyi inceler, varsa toptan temizlik yaparsın, 2 maç üzerinden gitmezsin, böyle olunca, komedi oluyor benim açımdan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte o sebeple yasayı geçmişe yönelik çıkarırsın, son 10 sene ya da 5 seneyi inceler, varsa toptan temizlik yaparsın, 2 maç üzerinden gitmezsin, böyle olunca, komedi oluyor benim açımdan.
    Haklısın abi tamamen, geçmiş de araştırılmalı.

Emenike de gözaltında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

abi hiç bir yasa,ceza geçmişe yürütülemez. adam o işi yaparken ileride bunun bu kadar büyük suç olacağını, bu cezayı alacağımı bilmiyordum deme hakkına sahip.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    abi hiç bir yasa,ceza geçmişe yürütülemez. adam o işi yaparken ileride bunun bu kadar büyük suç olacağını, bu cezayı alacağımı bilmiyordum deme hakkına sahip.
    Darbeyi bile geçmişe yönelik soruşturabiliyorlarsa, burada da yapılabilir. Ama bunun olacağına inanmıyorum, sonuç şike yapıldığına dair çıkarsa cezalar verilir, şike yok çıkarsa Aziz Yıldırım olayı kapattırdı denilir, Fenerbahçe her şampiyonluğa oynadığında, sürekli bu konu gündeme gelir, öyle yaşarız...

Mesaj Yetkileri