Sayfa 576 / 1204 İlkİlk ... 764765265665745755765775785866266761076 ... SonSon
17,251 ile 17,280 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu adam gelirse sağ bekte bu oynar Sabri de orta sahada çift yönlü niyetine oynar tamam işte

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İyi de Sabrinin şu ana kadarki maçlarından da böyle bir klip çıkar. 1-2 maç izlemeden yorum yapamayız.tanımıyorum ben bu oyuncuyu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Direk alınmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Düzgün orta yapabilen beklerimiz olsun yeter.Sabri ve Balta kadar kötüsü geleceğini düşünmüyorum.Sabri'nin mücadelesi,hırsı ve taraftarla iletişimi iyidir ve iyide Galatasaray'lıdır ancak artık yenilenme zamanı geldi.Malesef yıllardı kendini geliştiremedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

nasil kendini gelistiremedi ya milli takimda 11 oynamak kolay degildir genellikle yedekde oluyor ama sabri tartismasiz su an gokhan gonulden sonra en iyi sag bek bana gore. ayrica sabriye alternatikf bi sag bekl alsak yeterli. kaleye saglam bi kaleci ile ortasahanin ortasina saglam bi adam cambiasso-kallstrom gibi yeterlidir sanki avrupaya gidiyoz az ama oz transferler yapmamiz lazim.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by nannar View Post
    İyi de Sabrinin şu ana kadarki maçlarından da böyle bir klip çıkar. 1-2 maç izlemeden yorum yapamayız.tanımıyorum ben bu oyuncuyu
    Hocam Sabri'den nasıl böyle klip çıksın ya adam neyi koyacak Bursa maçında attığı muhteşem geri pası mı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    nasil kendini gelistiremedi ya milli takimda 11 oynamak kolay degildir genellikle yedekde oluyor ama sabri tartismasiz su an gokhan gonulden sonra en iyi sag bek bana gore. ayrica sabriye alternatikf bi sag bekl alsak yeterli. kaleye saglam bi kaleci ile ortasahanin ortasina saglam bi adam cambiasso-kallstrom gibi yeterlidir sanki avrupaya gidiyoz az ama oz transferler yapmamiz lazim.
    Sabri'nin mili takımda oynamasının nedeni ülkedeki bek sıkıntısı.Bir kaç göze batan adam çıksa Sabri'yi keser.Hadi bu sene avrupaya gidemiyoz tamam kalsın takımda.Pekiya sonrası?En basitinden orta yapmayı bilse bu kadar göze batmaz .Ama adam dağlara taşlara vuruyor.Her gün antrenmandan sonra kalsın 1 saat orta açmayı denesin.Eminim çok katkısı olucaktır.Ama yapmaz işte.Nasıl olsa yıllardır olduğu gibi yine yeri garanti.
    Hadi atıyorum Sabri sakatlandı.Serkan'a mı emanet edeceğiz takımı?Kesinlikle sağ beke transfer şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Hocam Sabri'den nasıl böyle klip çıksın ya adam neyi koyacak Bursa maçında attığı muhteşem geri pası mı
    Bir başka Bursaspor maçında 90 metre topla koşuyla attığı golü koyabiliriz.. Aynı zamanda uzak mesafeli birçok golü de var Sabri'nin..

İlk 11 için düşündüğümüzde takımda en son adam alınacak yerlerden biri sağ bek bana göre.. Sabri yeni yapılanmamızda başrol oynayacak oyunculardan olacak..

Alternatif olarak keşke Uğur Uçar'ı geri alsak.. Küçük Kaptan sakatlanmadan önce fırtına gibi esiyordu orada..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sabri istikrarlı bir şekilde oynadığında gayet iyi bir oyuncu. Fatih Terim'in gelmesiyle dahada iyi olacağını düşünüyorum. Açıkcası Fatih Terim'in Ujfalusi, Servet, Sabri, Hakan Balta dörtlüsünü bozacağını zannetmiyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sabri'den vallahi ben daha güzel bir klip çıkarırım. attıpı goller hep jeneriklik Sabri'nin. Orta dersen bu videoda adam 4-5 isabetli orta yapıyoriSabride de vardır o kadar Top sürme dersen sabri bunu ikiye katlar. Yani oyuncu sabriden daha iyi olabilir ama 4-5 dk lık videoya bakıp "uvvvv,mutlaka alınmalı" demek komik oluyor Bilinen bir sağ bek olsa kıyaslama da yapardım ama adamı tanımıyorum.Zamanında Ali Lukunku geldiğinde Mısır'la hazırlık maçı oldu ve adam 35 metreden golü atınca "Allah" dedim. "bundan sonra bu adamın vurdugu girer" diyordum ama bırakın 30 metreden atmayı,6 pastayken bile hava topunu geriye indirdi adam 1 sezon boyunca Yani yıllardır izlediğiniz adamlarla 4 dk videoyu izleyip kıyaslama yapmayın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Alternatif olarak keşke Uğur Uçar'ı geri alsak.. Küçük Kaptan sakatlanmadan önce fırtına gibi esiyordu orada..
    Sakatlıktan sonra eksi formunu yakalayamadı kabul ancak sakatlanmadan önceki futbolunun hatrına kadroda tutulmalıydı bence. Hala neden gönderildiğini anlayamadığım bir oyuncu Uğur.
    7

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Bir defans oyuncusunun kötü ya da iyi olması takımın ortasahasına bağlıdır bence geçen sene ortasaha berbat olduğu için savunmada az adamla yakalanıyorduk suya sabuna dokunmayayım fazla sırıtmayayım diye düşünen Neill iyi gibi dururken tek başına savaşan Servet yerden yere vurulmuş..Tek başına savaşan bir oyuncu elbetteki bir çok hata yapacaktır yaptı da ama bir çok golüde engelledi.İleri çıkıyor saçma sapan işler yapıyor takıma hainlik yapıyor demiş birkaç arkadaş sadece sağa sola pas atan takım arkadaşının ayağındaki topu bile alan ve üstüne üstlük gene geriye oynayan görüntüde çok iş yapıyor gibi görünen ama aslında hiçbir işe yaramayan ayhan ve saz arkadaşları Sarp-Barış 3'lüsüne sözünüz olmalı önce Servet takımı için her şeyi yapmaya çalıştı hep iyi niyetliydi aldığı paranın hakkını vermeye çalıştı elini taşın altına koyanlardandı en kötü zamanda bile ama kötü adam oldu.Bence Servet Türk defans oyuncular içerisinde en iyi 2 oyuncudan biridir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adnan Başkan zamanında Emre Güngör'le Uğur'u göndermeseydi şu anda hiç birimiz defanstan bahsetmiyor olurduk. Emre süper alternatif üstüne üstlük Servet'i de Ujfalusi'yide rahatça kesebilirdi. Milli takımdaki sakatlığı ne hikmetse Antep'e gidince geçti tamamen, büyük ihtimalle bizim doktorlar yüzünden. Uğur deseniz sağ beke mis gibi alternatif hatta Sabri'yi de yerdi belki ayrısa stoperde oynayabiliyordu. Ah Adnan Başkan ah. Keita, Gio, Uğur, Emre 4'lüsünü göndermeseydin şu anda sadece orta sahaya 1 tane yartıcı adam arıyor olurduk.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayni Sebastian Larsson gibi bu Nei midir nedir ona da kanim isindi. Gelsin gelsin

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Galatasaray'ın transfer etmek için görüşmelere başladığını söylediği Brezilyalı oyuncu Luis Fabiano, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

03 Temmuz 2011 Pazar - 02:33
    Sporx.com dış haberler

Forvet bölgesinde transfer arayışarını sürdüren ve en son olarak Brezilyalı golcü Luis Fabiano ile görüşemelere başladığını söyleyen Galatasaray kulübünü, Sao Paulo kulübünün ardından Luis Fabiano da yalanladı.

Galatasaray kulübü geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada golcü oyuncu Luis Fabiano ile görüşmelere başlandığını duyurmuş, Galatasaray'ın bu açıklamasının ardından da Fabiano'nun kulübü Sao Paulo ise resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada kendileri ile kimsenin görüşmediğini ve kulüpten habersiz oyuncuları ile görüşülmesi halinde FIFA'nın bu konuda çok sert yaptırımları olduğu hatırlatılmıştı.

Bu gelişmelerin ardından ise Brezilyalı futbolcu Luis Fabiano, sakatlık sürecinde olduğunu ve iyileşmeye çalıştığını söyleyerek, kimse ile görüşmediğini söyledi.

Fabiano açıklamasında, "Şuanda hiçbir görüşme yok. Şuan kafamı sadece iyileşme sürecime ve mümkün olduğunca kısa sürede futbol sahalarına geri dönmeye odaklamış durumdayım. Bu tarz durumlar ilgimi çekmiyır. Sakin bir kafa ile çok çalışmaya devam ediyorum" şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler kamp başladı mı? Bu arada epeydir sessizlik var, bekliyorum artık adam gibi kaleci ve orta saha.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Beyler kamp başladı mı? Bu arada epeydir sessizlik var, bekliyorum artık adam gibi kaleci ve orta saha.
    evet yurdışı kampı başladı...

fabiano ameliyat olmuş bu yüzden sanırın sao paoulo da hiç oynamamış daha...inş. bize gelmez..biz neden yabancı forvet arıyoruz hala aklım almıyor gerçekten...alıyosak neden genç aramıyıruz keza onada...Terim'in aklındakileri çok merak ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by vego View Post

Bu gelişmelerin ardından ise Brezilyalı futbolcu Luis Fabiano, sakatlık sürecinde olduğunu ve iyileşmeye çalıştığını söyleyerek, kimse ile görüşmediğini söyledi.
    Yalan söyleyen kim şimdi ? KAP'a bildiren Galatasaray'mı, yoksa Luis Fabiano'mu .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teklif daha yapmadigimiz bir adami neden KAP'a bildirelim ki? Hayal dunyasinda mi yasiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Her sene transfer dönemleri bizim için çok sancılı oluyor.Hep bekletiliyoruz,hem sona kalıyor transferler ve gelecek adamlar genelde muamma oluyor.Hadi be yönetim,getir artık şu adamları.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleci - ortasaha transferi tamamlansın da, forvet son tercih bana göre. Forvet de kesinlikle gerekli ama kaleci ortasaha çok daha önemli.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu bildirileri nasıl okuyorsunuz siz?

Sao Paulo FC oyuncularından Luis Fabiano ve SS Lazio oyuncularından Fernando Muslera ve Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

kulübü yerine kulüpleriyle yazılmadı diye ortalık hemen bulandı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi bu açıklamaları yazanlar sen-ben gibi adamlar değil. Avukatlar vs, bu detayları düşünecek insanlar. Adam akıllı açıklama yazmazlarsa bizim böyle anlamamız bence çok da anormal değil

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yahu bildirileri nasıl okuyorsunuz siz?

Sao Paulo FC oyuncularından Luis Fabiano ve SS Lazio oyuncularından Fernando Muslera ve Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

kulübü yerine kulüpleriyle yazılmadı diye ortalık hemen bulandı
    Sao paulo'nun açıklaması var ama bizle görüşmediler oyuncu ile görüşüyorlarsa FİFA'ya başvururuz falan diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

iyice amele portresi vermeye başladı yönetim. sonumuz hayrolar. bence hiç adam almadan yola devam edelim bari

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu bu yönetimdeki adamlar dünkü çocuk değil ki şöyle amatör hatalar yapsın. İhtimal vermiyorum böyle şeylere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte Fernando Muslera'nın maliyeti...
    Galatasaray'a transferi an meselesi olan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın maliyeti de gün yüzüne çıkmaya başladı. İşte detaylar...
    03 Temmuz 2011 Pazar - 09:47
    Webaslan.com

Galatasaray'ın geçen yaz büyük ümitlerle Sunderland'den kadrosuna kattığı Lorik Cana dün takım arkadaşlarına veda etti. Arnavut yıldız, Avusturya kampına katılmadı ve İstanbul'da kaldı.

Lazio'ya imzası öncesinde Roma'da sağlık kontrolünden geçecek Cana'yı Fernando Muslera için gözden çıkartan sarı-kırmızılılar, bir aydır peşinden koştuğu Uruguaylı kaleciyi sonunda ikna etti. Galatasaray'ın Muslera karşılığında Lazio'ya 2.5 milyon avro ve Lorik Cana'yı vereceği haberleri kulislerde konuşulmaya başlandı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ederken; transferi an meselesi olan Fernando Muslera'nın maliyeti de ortaya çıkmaya başladı. Kısa bir süre önce Türk spor basınında Muslera'nın Galatasaray'a olan maliyetinin 21 milyon avroyu bulacağı haberleri gündemi ısıtırken; yaşanan gelişmeler sonucunda Uruguaylı file bekçisinin sarı-kırmızılı kulüpten alacağı rakam gün yüzüne çıktı.

Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Fernando Muslera'nın sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 2.5 milyon avro alacağı öğrenildi. Galatasaray'dan 3 sezon için 7.5 milyon avro alacak olan Muslera'nın önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek sarı-kırmızılı kulüp ile resmi sözleşmenin altına imza atması bekleniyor.

Muslera'nın menajeri Daniel Fonsecai Galatasaray ile transferdeki son pürüzleri de giderdi ve transfere Muslera açısından herhangi bir engel kalmadı. Lazio Başkanı Lotito da, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gürsoy ile bir araya gelmiş ve transfer konusunda anlaşmaya varmıştı.

Türk spor basınında çıkan Fernando Muslera - Galatasaray eksenli haberlere İtalyan ve Uruguay basını ciddi kaynaklar aracılığıyla destek vermeye başladı. Uruguay basınına konuşan Muslera da İspanya ve İtalya'dan çeşitli teklifler almasına rağmen tercihini Galatasaray'dan yana kullanmasını "Beni çok istediler" ifadeleri ile açıklamıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Çok iyi bir para haydi gel artık bütün taraftarlar bekliyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muslera tıfıl birşey gözüküyordu ama 1.90'mış yahu şaşırdım