Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 261 sonuç

Konu: Samsunspor Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Serdar Gürler alındıysa helal olsun Samsun' a .

Serdar kesin görünüyor da bu Rios işi bir garip oldu. Birisi diyor karısı yan çizdi birisi diyor bugün Lazar geliyor birisi Rios geliyor. Sabırsızlıkla saat 20.30'u bekliyoruz.

Valla Lazar'ı tanımam da Rios alınırsa on numara ön libero o adamda bizde bile oynayacak kapasite var hatta zamanında ilgileniyorduk . Gelirse Samsun'un orta saha yükünü tek başına çeker keza Serdar Gürler'de sağ kanadı coşturur .

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Pal Lazar uçakla 20:30 da Samsun'a geldi. Sözleşme imzalandı ancak kaç yıllık henüz bilgi yok.

Dedikodu Gazetesi

Selim Teber ve Ivan Ergiç %99 bitti.

Rios'un Çarşamba günü gelmesi bekleniyor.

Serdar Gürler ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Vay Serdar Gürler fmdeki gibi gelecek vaad eden bir oyuncuysa ilerde yüksek paralara İstanbula gelebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Serdar Gürler hiç izlemedim ama FM profilinden gelecek vaad eden oyuncu. Selim Teber Samsun için çok iyi transfer Kayserinin Selim'i neden bıraktığını anlamadım çok da maç oynamıştı Kayseri'de.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kayserispor'lu armağan kuş ile anlaşılmış.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    kayserispor'lu armağan kuş ile anlaşılmış.
    Onu atlamışım.

Bizden babası önünü açın diye kaçırmıştı. Şimdi yeniden yönetime giren babası geri aldırdı. Maalesef taraftar olarak istemediğimiz bir transfer.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Samsunspor'da Lazar tamam, sıra Bahai'de

28 Haziran 2011 12:34 | NTV Spor ve Ajanslar
    Samsunspor'un prensip anlaşmasına vardığı 23 yaşındaki Macar sağ kanat oyuncusu Pal Lazar, Türkiye’ye geldi.

Samsunspor'un prensip anlaşmasına vardığı 23 yaşındaki Macar sağ kanat oyuncusu Pal Lazar, bugün havaalanında taraftarlar tarafından karşılanarak omuzlara alındı.
    Macaristan Ligi şampiyonu Videoton takımınında oynayan Pal Lazar'ın sağlık kontrollerinin yapılacağı, daha sonra da 3 yıllık sözleşme imzalanacağı açıklandı. Macaristan Milli Takımı’nın 5 kez formasını giyen Pal Lazar, havaalanında, "Buraya başarılı olmak için geldim" dedi.
    SIRA BREZİLYALI STOPERDE
    Diğer taraftan Samsunspor yönetimi Hollanda ligi takımlarından Feyenord'un 28 yaşındaki Brezilyalı stoperi Andre Luiz Bahai ile de her konuda anlaşmaya vardı. B:rezilyalı stoperin önümüzdeki günlerde Samsun'a geleceği bildirildi.
    Öte yandan daha önce anlaşmaya varılan Uruguaylı ön libero Arevalo Rios'in transferi zora girdi. Futbolcuyla her konuda anlaşan yönetim, Uruguaylı yıldızın eşinin Türkiye'ye gelmek istememesi üzerine başka arayışlara girdi. Arevalo Rios'le de temaslarına devam edip eşini ikna etmeye çalışan yönetimin, diğer alternatifler üzerinde de durduğu öğrenildi.
    KOMBİNE BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ
    Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'da 2011-2012 futbol sezonu için kombine ve tek maçlık bilet fiyatları belirlendi.
    Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz başkanlığında yapılan haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre, kombine kart fiyatları kale arkası 150, Maraton 300, VIP-A bin 500, VIP-B 750 TL olarak belirlendi. Tek maç bilet fiyatları ise 10 ila 100 TL arasında tutuldu.
    Yönetim kurulu toplantısında ayrıca, kale arkası ve maraton kart fiyatlarında kadınlara, öğrenci ve taraftar gruplarına yüzde 50 indirim yapılması da kararlaştırıldı.
    Bu arada, kombine kart sahibi olmak isteyenlerin, Sporda Şiddet Yasası gereği kimlik fotokopisi ve iki fotoğrafla kulübe şahsen başvurmaları istendi.
    Bilet satış noktalarının ise daha sonra kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.
    Samsunspor Başkanı Yılmaz, taraftarlara kombine bilet alarak takımlarına destek olmaları çağrısında bulundu.
    YENİ SEZON HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
    Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.
    Hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdüren kırmızı-beyazlıların antrenmanı 1 saat 40 dakika sürdü.
    Teknik Direktör Vladimir Petkoviç ve yardımcı antrenörler nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı.
    Isınma hareketlerinin ardından oyuncuların top çalışması ve Doğu Park ile Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan düz koşu ile devam eden antrenman açma, germe hareketleri ile sona erdi.
    Antrenmana sağlık kontrolünde olan oyuncular katılmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Pal Lazar'la sözleşme imzaladık

Kulübümüz, Macaristan Ligi’nin son şampiyonu Videoton Fehervar takımında forma giyen defans oyuncusu 22 yaşındaki Pal Lazar’ı kadrosuna kattı. Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'mizde düzenlenen ve Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz, Futbol Şube Sorumlumuz Suat Çakır ile genç oyuncunun transfer edilmesinde büyük gayret gösteren As Başkanımız Tarık Cengiz'in de katıldığı resmi imza törenini çok sayıda basın mensubu izledi.

Törende konuşan Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz, Macar Milli Takımı'nda da oynayan Pal Lazar ile 3 yıllığına anlaştıklarını söyledi ve "Bu önemli transfer Samsunspor Kulübümüze hayırlı olsun" dedi.

İmza törenine Samsunspor forması giyerek katılan yeni transferimiz, Samsunspor'a transfer olmaktan son derece mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. Samsunspor ve Türk futbolu hakkında bilgi sahibi olduğunu da ifade eden Pal Lazar, "Beni transfer etmek isteyen bir çok kulüp vardı. Ancak ben Samsunspor'u tercih ettim. Samsunspor'a kendimi göstermek ve yeni takımıma güç katmak istiyorum" diye konuştu. Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz ile birlikte Samsunspor bayrağı önünde gazetecilere poz veren Pal Lazar, Türkçe "En Büyük Samsun" demesi alkışlandı.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2298

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Serdar Gürler

Sağlık Kontrolünde

Birde imzasını görsek rahatlayacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

serdar gürler kiralık mı?

bonservisiyle geldiyse iyi iş başarmış samsunspor.

bu arada arevalo transferi gerçekleştiyse o da muazzam transfer olmuş.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    serdar gürler kiralık mı?

bonservisiyle geldiyse iyi iş başarmış samsunspor.

bu arada arevalo transferi gerçekleştiyse o da muazzam transfer olmuş.

Bildiğim kadarıyla bonservisi ile.

Arevalo işi arap saçına döndü. Karısı gelmek istemiyormuş..
    Last edited by Lusage : 29.Haziran.2011 at 00:32 Reason: İmla Hatası...

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Dedikodu Gazetesi

İlgilenilen gençler

Kocaelispor - Onur Türk
    Tokatspor - Aşkın Çiftçi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kemal Tokak Samsun'da kalmak istiyor
    Samsunspor'un genç futbolcusu Kemal Tokak, kırmızı-beyazlı takımda kalmak istediğini açıkladı.

01 Temmuz 2011 Cuma - 13:18
    AA

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'un genç futbolcusu Kemal Tokak, ''Samsunspor'da kalmak ve Süper Lig deneyimimi burada yaşamak istiyorum'' dedi.

Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'da gösterdiği performansla birçok takımın transfer listesine giren genç futbolcu Kemal Tokak, Türkiye Futbol Federasyonunun yayın organı ''Tam Saha Dergisi''ne verdiği röportajda, Çanakkale Darnenel'den Samsunspor'a gelmesinin hikayesini aktardı.

Babasının 40 bin lira ödeyerek kulüpten bonservisini aldığını ve daha sonra Samsunspor'a imza attırdığını dile getiren Tokak, ailesinin futbola başlamasında büyük faktörü bulunduğunu belirtti.

''Sezon başında Bank Asya 1. Lig tecrübem bile bulunmuyordu. Düzenli olarak sadece 3. Lig'de oynamıştım. Ancak teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar bana güvendi'' diyen Tokak, şu ifadeleri kullandı:

''Takıma ilk geldiği dönemde de benimle sürekli konuştu. Çok iyi çalıştığımı, bu şekilde devam etmem gerektiğini ve eninde sonunda forma şansının bana da geleceğini söyleyerek destek verdi. Ben de oynamadığım günlerde bile çalışmayı hiç bırakmayarak kendimi hep hazır tuttum. Bir gün Hüseyin Hoca beni odasına çağırdı ve önümüzdeki maçta oynatacağını söyledi. İlk duyduğumda çok şaşırdım. O günden sonra sezon sonuna kadar da formayı kolay kolay benden almadı. Ayrıca, takım içinden iki kişinin de benim bu yükselişimde çok büyük payının olduğunu düşünüyorum. Kalecimiz Ahmet Şahin ve ön liberoda oynayan kaptanımız Turgay Gölbaşı... Bu abilerim sezon boyunca saha içinde beni çok iyi yönlendirdi. Savunmadaki partnerlerimin de yükselişimde önemli rol oynadığını düşünüyorum.''

-''TEK DÜŞÜNCEM SÜPER LİG'DE SAMSUNSPOR FORMASIYLA BAŞARILI OLMAK''-

Şu anda tek düşüncesinin Süper Lig'de Samsunspor formasıyla başarılı olmak olduğunu ifade eden Tokak, ''Geçen sezon takım olarak gösterdiğimiz performansla Samsunspor'u Süper Lig'e taşıdık. Bu önemli bir başarıydı benim için de. Gelecek sezon da Samsunspor'la Süper Lig'de iyi işlere imza atabileceğimize inanıyorum. Ayrıca Samsunspor'la bir yıl daha kontratım var. O yüzden Samsunspor'da kalmak ve ilk Süper Lig deneyimimi burada yaşamak istiyorum. Bunun Süper Lig'e alışmam açısından iyi olacağını düşünüyorum. Ama sözleşmem bittiğinde ne olur, o konu hakkında şimdiden bir şey söyleyemem'' dedi.

-''TAM BENİM OYUN TARZIM''-

Samsunspor'un yeni teknik direktörü Bosnalı Vladimir Petkovic'in oyun sistemini Young Boys'ta takip ettiğini vurgulayan Tokak, şu görüşleri dile getirdi:

''Young Boys'un geçen sezon Fenerbahçe ile oynadığı iki Avrupa kupası maçını da dikkatle takip etmiştim. O yüzden yeni hocamız Petkovic'in oynattığı sistemi biliyorum. Yeni hocamızın oynattığı oyun tam benim istediğim tarz. Zaten o zaman da Young Boys'un oyun anlayışını çok beğenmiştim. Savunmada oynayan oyuncu, diğer sistemlere göre daha rahat. Ofansif futbol benimsendiği için rakibe yakın markaj yok ve defans oyuncusu hücumlarda daha çok destek verebiliyor. Defanstan topu oyuna sokma sıkıntıma rağmen, yeni hocamızın oyun anlayışı sayesinde bu konuda kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum. Hocamızın Young Boys'ta genç oyuncularla çalışmayı sevdiğini de biliyorum. Bu bakımdan da şanslıyım. Ama en çok da kendime güveniyorum. Hangi sistemle oynanırsa oynansın formayı kimselere vermek istemiyorum. Bunun için de çok çalışacağım. Üçlü defans anlayışına kısa sürede uyum sağlayacağımı düşünüyorum. Genç ve öğrenmeye açık bir futbolcuyum sonuçta.''

A2 Milli Takımı'nda daha iyi maçlar çıkartıp, A Milli Takım'a yükselmeyi hedeflediğinin altını çizen Tokak, ''Milli takımdaki hocalarımızdan da bu anlamda çok şey öğreniyorum. Hepsi de çok mükemmel insanlar. Zaten antrenmanlarda olsun, maçlardan sonra olsun yaptığımız yanlışları bize birebir gösteriyorlar. Bu da benim A Milli Takım hedefine ulaşmama katkı sağlayacak'' ifadesini kullandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Selim Teber ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2314

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Selim Teber iyi transfer....
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

selim gerçekten çok iyi transfer.ikinci takımım samsun üst tarafları zorluycak inşallah bu sene.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

feyenoord'lu stoper andre bahia ile ilgileniyormuş samsunspor.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Serdar Gürler ile 1 yıllık kiralık anlaşıldı.

Armağan Kuş ile de sözleşme imzalandı.

Kaynak = www.samsunspor.org.tr

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Samsunspor iki oyuncu ile imzaladı

2 Temmuz 2011 16:51 | NTV Spor ve Ajanslar
    Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor, Armağan Kuş ve Serdar Gürler ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor, Kayserispor'dan Armağan Kuş ile 3, Fransa Birinci Ligi takımı Sochaux'dan Serdar Gürler'le de 1 yıllık sözleşme sözleşme imzaladı.
    Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, Armağan Kuş'un Samsunspor altyapısından yetişmiş, 3 yıldır da Kayserispor'a hizmet vermiş bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Armağan'ı takımımıza 3 yıllık sözleşme dahilinde getirdik'' dedi.
    Serdar Gürler'in Fransa Birinci Ligi takımı Sochaux'nun forvet oyuncusu olduğunu ifade eden Yılmaz, ''Serdar Gürler'in Samsunpor'a büyük katkıları olacağını düşünüyoruz. Kendisi Türkiye Genç Milli Takımı'nda oynuyor. Kiralık oyuncu olarak 1 yıllığına opsiyonu bizde olmak üzere anlaştık'' diye konuştu.
    Yılmaz, iki futbolcunun da bundan sonraki yaşantısında Samsunspor'a güzel hizmetler vereceğine inancını ifade ederek, transferlerin Samsunspor'a hayırlı olmasını diledi.
    Transferden duyduğu memnuniyeti dile getiren genç oyunculardan Armağan Kuş da ''Yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Kayserispor'da 3 yıllık bir macera yaşadım. Bu benim için çok büyük bir tecrübe oldu. Kendi memleketimde ve kendi takımımda olduğum için çok mutluyum. Samsunspor büyük bir kulüp, büyük bir camia. Samsunspor için elimden gelen gayreti göstereceğim. İnşallah herkes için hayırlı olur'' dedi.
    Serdar Gürler de, Samsunspor'a transfer olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ''Samsunspor güzel bir kulüp. İyi bir sezon geçirerek ilk on içinde bir takım olacağız'' ifadelerini kullandı.
    Konuşmaların ardından genç oyuncular, kendilerini kırmızı beyazlı kulübe bağlayan sözleşmelere imza attı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Samsunspor transfere doymuyor
    Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor'un Hollanda Ligi Feyonord takımı oyuncusu Andre Luiz Bahai ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

02 Temmuz 2011 Cumartesi - 20:00
    AA

Transfer çalışmalarına hız kazandıran Süper Lig'in yeni temsilcisi Samsunspor'un, Hollanda Ligi takımlarından Feyenord'un stoper oyuncusu Andre Luiz Bahai ile gerçekleştirdiği görüşmelerde olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu oyuncu ile görüşmelerinin olumlu geçtiğini ve kendisini Samsun'a davet ettiklerini söyledi.

Yarın öğle saatlerinde Samsun'da olmasını bekledikleri Andre Luiz Bahai ile anlaşmaya varacaklarını umduklarını ifade eden Çakır, Bahai'nin transferinin gerçekleşmesi durumunda Samsunspor'un hedeflediği transferleri başarı ile sürdürmeye devam edeceğini kaydetti.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ömer Aysan ve Emre Çolak'ın peşindeymişiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Omer Aysan iyi transfer olur da Emre'yi birakmaz bizimkiler. Kiralik bile.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kiralık zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Emre fm deki gibi iyi bir oyuncu degil.Zamanında şişirilmiş bir oyuncu.Samsunda iş yapabilir ama.Ömer Aysan ise zamanında baya sükse yapmış Ankarasporda iken Trabzona gitmiş Tayfun ve Serkanın arkasında kalarak sönmüştü

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Emre fm deki gibi iyi bir oyuncu degil.Zamanında şişirilmiş bir oyuncu.Samsunda iş yapabilir ama.Ömer Aysan ise zamanında baya sükse yapmış Ankarasporda iken Trabzona gitmiş Tayfun ve Serkanın arkasında kalarak sönmüştü
    Arda'dan sonra bir yetenek çıkacaksa o da Emre Çolak'tır. Kendisini çok beğeniyorum. Merkezde çok iyi oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Selim teber iyi transfer fakat yanına sert oynayan bir orta saha varsa hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre'nin fizik kuvveti iyi olsa belki de şu an banko oyuncumuzdu. Çok büyük yeteneği var.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Emre'nin fizik kuvveti iyi olsa belki de şu an banko oyuncumuzdu. Çok büyük yeteneği var.

Fizik dediğin nedir ki iyi bir ağırlık antremanlarında güçlenir onun vücudu
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Stoch'ta ilk geldiğinde fiziksel olarak çok kötüydü. Hatta oynamadığı zamanlarda Aykut hoca ona fiziksel yükleme yapıyodu. Son haftalarda Stoch'u gördük, fiziksel olarak çok gelişmişti.

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri