Çok dengeli ilk setin ardından 2. sette Nadal sanki servisini kırdırınca bıraktı seti. Bekliyoruz bakalım ne olacak.
Çok dengeli ilk setin ardından 2. sette Nadal sanki servisini kırdırınca bıraktı seti. Bekliyoruz bakalım ne olacak.
3. seti alırsa Nadal, Djokovic yorulacaktır da aynı zamanda ve maçı alacaktır diye düşünüyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ve Novak Djokovic, 2011 Wimbledon'ın şampiyonu oldu ve yeni Dünya 1 numarası oldu.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Hayaldi, gerçek oldu!
Wimbledon Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde Novak Djokovic, Rafael Nadal'ı toplamda 3-1 yenerek şampiyon oldu.
03 Temmuz 2011 Pazar - 18:43
Sporx.com
Dünyanın en prestijli turvularından Wimbledon tek erkekler finalinde Novak Djokovic ile İspanyol raket Rafael Nadal karşı karşıya geldi.
Merkez Kort'ta oynanan mücadeleyi Novak Djokovic 6-4, 1-6 , 6-1 ve 6-3'lük skorlarla 3-1 kazanarak şampiyon oldu.
Finale kalarak 'Dünya 1 Numarası' olmayı garantileyen Sırp raket, şampiyonluğunu ilan ederek defalarca dile getirdiği çocukluk hayalini de gerçekleştirmiş oldu.
Ne güzel izliyorduk,bu da bitti.Yaz yaz ne izlicez şimdi![]()
Novak Djokovic çalışmasının meyvelerini topladı, aynen devam..![]()
Djoker'in kazanmasına sevindim ama Sharapova'nın kaybedişinin acısını hala çekiyorum![]()
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Djokovic süperdi cidden![]()