Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
Gözümüz aydın! Her zaman olduğu gibi yine ucuza gittik. "Böyük başkanımız" dün Melih Gökçek'le gayet şık, samimi ve gülümseyerek el sıkışıp poz verdi. 2006 sonrası süreçte SUS PAYI olarak verilen Kulüpler Birliği Başkanlığı'nın hakkını vermeye devam ediyor.
Sayın Başkanım! Bu forum bir nehir yatağı olsa benim sana yönelik eleştiri mesajlarım onu taşırır ve düz ovayı sel basar! Hatta bir mesajımda; "sen 2006'nın, 2009 cathine'nin, 2010 Hacettepe'nin hesabını sormazsan senden hesap sorarlar" diye yazdım. Bu işler böyledir. Sen ise kazanınca sustun, kaybedince "hesap soracağım" diye esip gürledin ama hiçbir hesabın peşine düşmedin! Yapanın yaptığı hep yanına kaldı. Fenerbahçe tarihin en sahipsiz, en çaresiz günlerini yaşadı. Adeta "vur kafasına, al elinden lokmayı" durumuna düştük. Hiç kusura bakma ama başkanım bunlar senin yüzünden oldu! Sus payı olarak verilen Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı kabul ettiğin gün ipin çekilmişti!

Artık etrafındaki mıymıntı ve silik tiplerin estirdiği sahte barış rüzgarlarına kulak asma! Yarından tezi yok Kulüpler Birliği başkanlığından istifa et ve baltalarını çıkar! Fenerbahçe camiası sana yeter; kimsenin dostluğuna ihtiyacın yok! Yahut Fenerbahçe başkanlığından istifa et! Aksi durumda tarih seni Fenerbahçe üzerinde dönen dolaplar karşısında en çaresiz kalan başkan olarak kayıt altına alacak! Silkin ve küllerinden yeniden doğ! Sözde kalmasın: BİZ BİZE YETERİZ!

Senin şahsında gözaltına alınan Fenerbahçe'dir! Hepimiz Aziz Yıldırım'ız! Yanındayız başkanım! Ama artık uyanmalısın! Uyanmalı ve sonuna kadar radikal kararlar almalısın! İnceldiği yerden kopsun! Bir kere de şu fakirin yazdıklarına kulak ver. Her defasında haklı çıkmaktan bıktım. Gına geldi. Taurasi'nin ardında bile yeterince duramadın ve karşı taraf çatır çatır kopardı aldı. Dinlemedin bizi! Artık "Ya Herrü Ya Merü" zamanı! Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bütün sportif faaliyetleri askıya al; bütün Milli Takımlara boykot koy! Yahut futbolda havuzdan çekil ve hatta gerekirse amatör ligde oyna! Senin maçların yine reytingde tavan yapacaktır; emin ol! Alınabilecek en radikal kararları al ve Fenerbahçe üzerinden oyun oynamanın başka birşeye benzemediğini dosta düşmana göster!

Taurasi'nin masumiyetine ilk gün nasıl inanıyorsam, bu hadisenin de benzer bir komplonun makro çekimi olduğuna adım gibi eminim! Ama yıllardır biriken hesapları görme zamanı! Başkanım; artık uyanma zamanı! Etrafındaki işgüzar, korkak ve mıymıntı tipleri temizleme, kulüpte çalışan diğer takım taraftarlarını kapı önüne koyma ve ÖZE DÖNME zamanı!..