Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 361 sonuç

Konu: FM' de karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Nesil
    2006
    Yer
    sağ açık tan [ bazen de sağ bek olabilir ]

Quote Originally Posted by aberkay37
    ben de bir şeyi anlamadım Bülent Korkmaz yıllarca Galatasara'da oynamış bir oyuncu şimdi teknik direktör Galatasaray'a çağırdım reddetti Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı.
    Ama Fenerbahçe-Galatasaray maçında gitmek ne imiş gösterdim gününü havalandı mutlaka yencez filen dedi ama Galatasaray yendii yani ben!!!!
    evet benim oynadıım pek çok oyunda bülent fenere gidio

Size ıspatlayamam ama ben İnter'ken Roma maçında benden 3 Roma'dan 4 oyuncu kırmızı kart gördü.

Quote Originally Posted by ronaldinho34
    FM ye başladığım ilk günler de sürekli admlarımı kanatlara yerleştirirdim.Ve o maçların sonucu ya 19-1 ya da 20-0 gibi skorlarla biterdi
    sen mi yenerdin

benim de başıma şu geldi:
    barçadayım espanyolla kendi evimde oynuyotum ilk yarının ortalarında kompanyi penaltı yapıp atıldı penaltıyı atamadılar çok sevindim
    buraya kadar herşey normal been sevinirken kaleciden dönen top ceza sahasının köşesindeki adam geldi messi admı biçti ve yine penaltı golü yedim bu sefer böyle şans mı olur

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Daha yeni başıma gelen bir olayı anlatayım.Bir atak sırasında forvet ikilim defansta defans ikilim ise forvetteydi.yani bu taktiğin bir özelliğin değil ve bu atak sonunda defansım tudor forvetimin yapamadığını yaaptı ve golu attı sanki bilgisayar benim için tudoru forvete aldı ve golü attırdı.

ben de Bursaspor'dayım 2. sezonumdu..Türkiye Kupasında çok kritik son maçım vardı İstanbulspor'la deplasmanda...adamlar 7 puanla 2. benim 4 puanım var averajım 0 onların da +1..neyse maç başladı tabi ben en büyük silahlarımı oynattım ve çok da ofansif taktikle çıktım maça..dk. daha 42'ydi skor 3-0 lehimeydi..ikinci yarı başladı artık ben havalara fln girdim galibiyeti garantiledim diye kaleciyi fln değiştirdim..bi gol daha buldum dk. 75. skor 4-0..gittim artık time wastin fln always yaptım,ama o da ne adamlar başladı saydırmaya dk. 81 4-1 87. 4-2 90. 4-3 90+3 4-4 maç berabere bitti ve gruptan çıkamadım oyun yaptı azizliğini yine tabi ben de küfürleri saydım ve FM ile şaka olmaz kanısına vardım

Nesil
    2006
    Yer
    Turksportal

ingiltere kupa macı ben tottenham -aston villa mac penaltılara kaldı 4-2 yendim 3-0 yenildin elendin dedi sok oldum

bendede corlo mano die 15 yaşında bir uruguaylı bir çocuk futbolu bırakmıştı... gülmekten ölmüştüm walla

Nesil
    2006
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by westsideboy
    bendede corlo mano die 15 yaşında bir uruguaylı bir çocuk futbolu bırakmıştı... gülmekten ölmüştüm walla
    ee yaşı gelmis bıraksın artık

türkiye liginde ankaragücü ile mücadele veriyordum kümede kalma mücadelesi sakat üzerine sakat vermişim son maçta üç puan almam gerekiyo maç istediğim gibi gidiyordu maçı 2-1 bitti neyse kümede kaldım aradan bir gün geçti oyun beni ikinci liğe düşürdü.

birde galatasarayı çalıştırırken gökdeniz transfer etmiştim formu beni deli etti adam maç sonucunda 6 puanı geçmiyo 7 puan olsa kurban keceğim sonra adamdan şikatyetçi oldum oyunda gelen mesajlarda galatasaraylı taraftarlar gçkdenize dayak attı diye mesaj geldi

gs başındaydım iyi sezon geçiriyom taraftar tam destek halindeler gökdenizi transfer ettim adam her maç sonu 6 ile oynuyo adam 7 puan alsa kurban keseceğim adamın performasından şikayetçi oldum sonra mesaj geldi gs fanatikler gökdenize dayak atmış diye mesaj geldi

Quote Originally Posted by LaKe
    mehmet kasımoğlu gibi maltepesporda oynayan bi oyuncuyu chelsea ya getircektim. adam kulübten aylık1,200 alıyodu. ben 33 bin teklif ettim reddetti. sora taktım tabi ben 170 bin dedim gene kabul etmedi
    adam kabul etse bile maltepesporlu bi topcuya hemde chelsea teklifini reddedecek kadar salak sa nasil calisma izni alacaksinki zaten

Default ArkadaŞlar İlk Defa BaŞima Gelİyo Fulham Min 9 Puani Sİlİndİ

oyunda fulham 20. oldu 2.lige düşdü lig tablosuna baktım fulhamın 9 puanı silinmişdir diye yazı yodu.finansdan baktım kulüp alacaklar elindeymiş iflasetmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

herkezinde puanlari siliniyor

ayni olay bu basliktada var
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=14135

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

evet bugün bi vaka daha oldu
    [SIGPIC][/SIGPIC]

evet oluyo bazen bende İTALYA da başıma gelmişti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben SS olmadan inanmam kusura bakma ama .. Çünkü aynı olay bugün açılmıştı belki o yüzden bu arkadaşta açmıştır

Nesil
    2006

daha önce çek liginde görmüştük can bence bu kadar önyargılı davranma

Nesil
    2006
    Yer
    internet...

ben bunu daha önce bi 2.lig takımında görmüstüm ilginc onların da puanları silinmis die bi yazı wardı...

Default İkİ Accayİp Olay

Ben bi keresinde Fenerbahçe ye karşı Gençlerbirliğindeyken aut dikişinden gol atmıştım.Walla çok komikti gülmekten karnıma kramp girdi.
    Bi seferinde de maçta toplam 4 gol olmuştu ama skor hala 0-0 dı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

böyle bir konu önceden açılmıştı regen oyunculardan böyle beceriksizler çıkıyor arada

Nesil
    2006

genelde böyle oyuncular hemen emekli oluyor aynı konu mevcut

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bendeki oyuncu degişik

S-B-Z Misafir

ben ilk kez gördüm bazen oyun saçmalıyo böle.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

oluyo bzn böle.

Nesil
    2006
    Yer
    Orası,Burası,Şurası...

beceriksiz işte ne olacak..

ama bu konunun aynısı önceden açılmış
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=12300

var mevkısı ama kalıtesız oldugu ıcın iyi kullanamıyor normal bir şey.

Oyunun türlü türlü hatalarından biri.

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

İlginç oyunun detaylarında çokça hata var onlardan biri...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Fernando Torres kafayı yedi :)

Dünyanın en büyük genc yıldızlarından biri olan fernando torres caprazdan kaleciyide gecti kale bostu atmadı içeriye actı kimse vuramadı istese cok rahat gol atardı

Aziz Yıldırım bana yıldız oyuncu al al diyip durdu bende bi türlü alamadım sonra bi baktm kadroya Milanlı Kaka' yı almıs bende büyüksün Aziz Başkan gercektende alamayacagın oyuncu yokmus dedim

Editörden bütceyi 100 trilyon yapmıstım

Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri