1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Taraf gazetisi Genel Yayin Yönetmen yardimcisi Yasemin Congar´in Esi Chris Mason bir CIA ajanı diye konuşulur. Pentagondan emekli olduğu biliniyor zaten. Pentagon=ABD Genelkurmayı... Taraf gazetesi Sevilla fenerbahçe macının ardından "Ergenekon Fenerbahçe'de" diye manset atmıştı ? Kaldıkları yerden devam ediyorlar.

http://i1107.hizliresim.com/2011/7/5/7650.jpg

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Taraf gazetisi Genel Yayin Yönetmen yardimcisi Yasemin Congar´in Esi Chris Mason bir CIA ajanı diye konuşulur. Pentagondan emekli olduğu biliniyor zaten. Pentagon=ABD Genelkurmayı... Taraf gazetesi Sevilla fenerbahçe macının ardından "Ergenekon Fenerbahçe'de" diye manset atmıştı ? Kaldıkları yerden devam ediyorlar.

çongar zaten efsane, kadın 15 yıl çeşitli kanalların gazetelerin londra temsilcisiydi, ülkeye bir geldi, akmaya başladı gizli belgeler. enteresan..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Geçen akşam spor programı izliyordum. Bir spor yazarının söylediği yoruma bende katıldım. Fenerbahçe taraftarı takımının peşinde olacağına şahısların peşinden gidiyor diyordu. Bir gün geriye dönüp baktıklarında Fenerbahçe diye birşeyin kalmayacağını görecekler dedi.

Aziz Yıldırım ne yaptı ne etti bilemem tabi. Ancak biz asla şike yapmayız. Yapsak son maçlarda şampiyonluk kaybetmezdik dedi. Sohbet biraz ilerledikçe de bizimle ilgili olup olmadık şeyler yazanlar var. Yeni sezonda bu kişiler böyle konuşmaya devam ederse onları yerinde tutmayacağız dedi. İnsanında aklına ister istemez geliyor. İnsanlarla ilgili kararı verebilme ve yaptırabilme gücünü nerden buluyorsun. Bu işler hatır gönülle olmaz.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Geçen akşam spor programı izliyordum. Bir spor yazarının söylediği yoruma bende katıldım. Fenerbahçe taraftarı takımının peşinde olacağına şahısların peşinden gidiyor diyordu. Bir gün geriye dönüp baktıklarında Fenerbahçe diye birşeyin kalmayacağını görecekler dedi.
    Fenerbahçe taraftarları şu anda suçsuz olduğunu düşündüğünü başkanına destek olmaktadır.Şu anda yapılması gereken budur.He suçlu olur,şikeden hüküm giyer.Birşey yaptıysak en ağır şekilde cezamızı çekeriz ve camia bu pisliği yapanları en kısa sürede temizler.Ondan sonra gereken tepkimizi ortaya koyarız siz merak etmeyin.

Mesaj Yetkileri