@tribundergi Tribun Dergi
SON DAKIKA - Emniyet 19 macta sikenin tespit edildini ve delillendirildigini acikladi.
SON DAKIKA - Emniyet 19 macta sikenin tespit edildini ve delillendirildigini acikladi.
Süper Lig ve Bank Asya'da 19 maçta şike ve teşvik faaliyeti gerçekleştirildi ve delillendirildi.
Kaynak: NTVSpor
Emniyetin resmi açıklaması ayrıca.
TariboWest
SON DAKIKA - Emniyet'in teknik takibine takilan goruntuler haber ajanslarina dagitildi. TV kanallari goruntuleri yayinliyor suanda.
Böylece şike ve teşvik primi verildiği kesinleşti.Ancak hangi maçlar ve takımlar olduğu hala bilinmiyor.Sanırım bir kaç güne kadar daha detaylı öğrenicez.
Her şey kesinleşti artık.Sadece bu işi yapanlar ortaya çıkacak.19 maç oldukça yüksek bir sayı.Türk futbolu büyük bir pislikten arınacak gerçekten.
19 maç arasında eskişehirspor-fenerbahçe, sivasspor-fenerbahçe, karabükspor-fenerbahçe maçlarından herhangi biri varsa ne yazık ki f.bahçe küme düşer.
Emniyet sadece topladığı delilleri sunar; karar verecek olan yargıdır. Emniyet karar veremez.
Yargı kafasına göre karar veremez ya. Emniyetin topladığı deliller, savcının iddianamesi ve sanıkların savunmaları sonucu kanuna göre karar verilir.
Umarım 19 maçın ucundan kıyısından geçmemişizdir.
O zaman savcılığa çıkılmasına ne gerek var? Emniyet doğrudan yargılamış olmaz mı?
Delilleri bulmak, onları yargıya sunmak emniyetin işi, onları yorumlamak yargının. Bakalım oradan ne çıkacak. En azından kaç gündür beklediğimiz resmi açıklama aşamasına geldik.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
bakalım şimdi neler olacak
Ben Aziz Yıldırımın ortaya adılan iddialar ile alakası olduğunu düşünmüyorum, gerçek çıkarsa da çok şaşırırım söz konusu iddialar. Bir şampiyonluk uğruna, yaptığı bunca olumlu şeyi yıkabilecek riski alacağını sanmıyorum, yıllardır başkanlık yapıyor ve her fırsatta Fenerbahçe'ye olan sevgisini belirtiyor. Böyle bir tecrübe, bir çok Fenerbahçe taraftarının gözünde efsane olan bir başkan böyle bir hata yapmaz. Aynı şekilde Şekip Mosturoğlu da hukukçu, onun da alakası olacağını düşünmüyorum.
Bu şike soruşturması daha çok Bank Asya 1. Ligi vuracak gibi geliyor bana.
Şike operasyonundaki polis kamerasındaki görüntüler NTVSPOR'da yayınlanıyor.
Emniyet'in yayınladığı basın bildirisi
http://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=1&detay_id=1324
TariboWest
Evet şu an görüntüler şu an NTVSpor'da ama sansürlü veriliyor.
Yapılan çalışmalarda;
Suç örgütü tarafından yetkisiz menajerlik yolu ile yüksek miktarda haksız kazanç temin edildiği, bazı spor kulüplerinin hesaplarında usulsüzlükler yapıldığı, bazı futbolcuların da tehdit edilerek kulüpteki alacaklarından zorla vazgeçirildikleri,
Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 31 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilen Futbolcu Temsilcisi sınavı sorularının da suç örgütü tarafından ele geçirildiği ve daha sonra sınava katılan adaylara fahiş fiyat karşılığında satıldığı,
Örgütlü bir şekilde, Süper Lig ve Banka Asya Birinci Ligindeki toplam (19) maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve delillendirilmiştir.
Levent Eriş ve Mehmet Yıldız da emniyetin elindeki delil olarak görülen bilgilere göre gözaltına alınmıştı. Ancak savcılık tarafından serbest bırakıldılar. Emniyert delilleri sundu diye kesin bir suç durumu yok henüz. Savcılığın kararıyla belli olacak suç ve suçlular.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Örgütlü bir şekilde, Süper Lig ve Banka Asya Birinci Ligindeki toplam (19) maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve delillendirilmiştir. ____________________
Fenerbahçe yırtamaz bu işten.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ortam iyice kaynamaya başladı.
açıklamada yer alan dellilendirilmiş olayını merak ediyorum...
görüntüleri niye servis ettiler onuda anlamadım
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
19 maçın içinde bakalım hangi takımlar çıkacak tek başına Fener çıkmayacaktır
ben buyuk çoğunluğunun bank asyadan olduğunu düşünüyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aziz Yıldırım'ın sağlık durumu sebebiyle gözaltı kararı kaldırıldı.
Aziz Yıldırım'ın Sağlık Durumu Nedeniyle Gözaltı Kararı Kaldırıldı.
Kaynak: NTVSPOR
TariboWest
Aziz Yıldırım iyileşene kadar sorgulanmayacakmış. İyileşince tekrardan değerlendirme yapılacakmış.
TariboWest
Tff daha neyi bekliyor ?
Bu ne demek oluyor şimdi ?
ee nolcak şimdi ?![]()
Bazı arkadaşlar fanatizm ile kızsalar da emniyetin elinde belge olmasa zaten bu işe kalkışamazdı lafımı tekrarlıyorum. Ama bu belgelerin olduğunu emniyetin açıklaması çok birşey anlam ifade etmiyor. Zaten konuşulan şeyler idi.
Az kaldı, sabretmek lazım, 1-2 saate savcılık kararı verecek. O zaman belli olacak herşey. Aziz Yıldırıma da geçmiş olsun.