6 Temmuz 2011 15:59 | NTV Spor
Porto'nun Kolombiyalı golcüsü Falcao, Chelsea'da forma giymek istediğini söyledi.

Porto'nun Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, Chelsea hayalleri kuruyor. Falcao, Porto'daki eski çalıştırıcısı Andre Villas-Boas'ın ardından İngiliz kulübüne transfer olmak istediğini söyledi.
Radamel Falcao, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performans ile tüm Avrupa'nın dikkatini çekti. Kolombiyalı golcü, Porto, Avrupa'nın 2 numaralı kupasını kaldırırken, 14 maçta 17 kez fileleri havalandırdı; takımına şampiyonluğu kazandıran golün altına da imza attı.
Falcao aynı zamanda, Avrupa kupalarında bir sezonda en fazla gol atan futbolcu unvanını, Juergen Klinsmann'dan devraldı.
Bir anda Avrupa'nın en gözde golcülerinden biri haline gelen Falcao, eski teknik direktörü Andre Villas-Boas'ın ardından, Chelsea'ye transfer olma hayalleri kuruyor. Premier Lig'de başarılı olacağına inanan Falcao; "Bu kadar çok gol atacağımı aklımın ucundan bile geçirmiyordum. Ancak çok iyi bir takımda oynamanın avantajlarını sonuna kadar kullandım. Bu sırada kendimi geliştirdim. Ancak daha büyük bir ligde oynamaya hazırım. Andre Villas-Boas ile birlikte Chelsea'de başarılı olmanın hayallerini kuruyorum" dedi.
Andre Villas-Boas'ın da Falcao'yu ısrarla istediği biliniyor. Bugünlerde Copa Amerika'da Kolombiya Milli Takımı’nın formasını terleten Falcao'nun30 milyon euroluk sözleşme fesih bedeli bulunuyor.