1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Beşiktaş Hazırlık Maçları

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Beşiktaş 0-0 Le Mans

Beşiktaş golsüz berabere kaldı: 0-0

Stad de Alençon J. Fould Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk bölümleri orta alan mücadelesi şeklinde geçti. İlerleyen dakikalarda sahada daha hakim bir görüntü sergileyen Siyah Beyazlılarımız Kleberson, Nobre ve Gökhan Güleç ile rakip kalede tehlikeler yaratırken, bu pozisyonlar gol getirmedi.

0-0 sona eren ilk yarının ardından oyuna başlayan taraf Le Mans oldu. 2. devrede Teknik Direktörümüz Jean Tigana 6 oyuncu değişikliği yaparken, sıcak havanın etkisi ile oyunda tempo düştü. Taraflar pozisyon bulmakta zorlanırken, Siyah Beyazlılarımız özellikle son 10 dakikada rakibini baskı altına alarak gol bulmaya çalıştı. Ancak Ekibimiz’in atakları sonuçsuz kalınca mücadele 0-0 beraberlikle noktalandı.

Takımımız’ın Le Mans karşısındaki kadrosunda şu futbolcularımız yer aldı:

Beşiktaş: Vedran Runje, Serdar Kurtuluş (Mustafa Doğan Dk.46), Gökhan Zan, Koray Avcı (Ali Tandoğan Dk.61), Baki Mercimek, Burak Yılmaz, Kleberson, İbrahim Üzülmez (Mehmet Sedef Dk.46), Delgado (Fahri Tatan Dk.46), Marcio Ferreira Nobre (İbrahim Akın Dk.46), Gökhan Güleç (Serdar Özkan Dk.61)

Yedekler: Murat Şahin, Mustafa Doğan, Ali Tandoğan, Fahri Tatan, Kenan Özer, Mehmet Sedef, Serdar Özkan, İbrahim Akın, Gökhan Aydaş

Kaynak : BJK Resmi Sitesi

çok üzüldüm beşiktaşın yenmesini istiyordum ama olmadı hayırlısı

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=14056

Buraya kendin açmışsın "bjk hazırlık maçları burada" diye, e niye o zaman ayrı bir başlık açıyorsun ?
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Valla kusura bakmayın baktım ilk sayfaya açmadım sandım zaten zor bulmuştum programı ondan şaşırdım.Mod'lar taşırsa sevinirim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maçı biraz izledim fazla iyi oynamadılar ama sonuçta hazırlık maçı

S-B-Z Misafir

olsun ben ümitliyim bu sene takımdan.hoca gençlere önem veriyo benim kafadan adam valla.severim genç oyunculara önem veren teknik adamları.nobrenin kaçırdığı gol kötü oldu.

Sallamadılar ama bu delgadon hiç birşey olmaz.Ayrıca Delgadonun yaptığı açıklama daha gencim ilerde arjantinde oynarım Allah aşkına Messi ile Saviola bastonla mı oynuyor?24 yaşındaki Delgado'nun bu açıklamasıda saçma neyse ne hali varsa görsün

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sasanargiz
    Sallamadılar ama bu delgadon hiç birşey olmaz.Ayrıca Delgadonun yaptığı açıklama daha gencim ilerde arjantinde oynarım Allah aşkına Messi ile Saviola bastonla mı oynuyor?24 yaşındaki Delgado'nun bu açıklamasıda saçma neyse ne hali varsa görsün
    Evet gerçekten saçmaymış ..

Mesaj Yetkileri