Sayfa 54 / 483 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Bursa'daki bir maçta futbolcuların maçı sattığını anlayınca bütün stad Bursaspor'lu topçulara,satılmış (...) diye bağırmıştı.Bazı gerçekleri görüp ona göre hareket etmek lazım diye düşünüyorum.
    Pardon hangi maçtı o ? kendiniz itiraf ediyorsunuz yani şikeci bir kulüp olduğunuzu , e hal böyleyken bugünün soruşturmalarında yer almanız da çok normal

merak etmeyin hukuk devletini "yalandan" savunan arkadaşlara rağmen , ciddi kanıtlar çıkarsa telefonda nerelere çekilebilecek saçma sapan konuşmalardan önce ciddi kanıtlar diyorum bakın , Fenerbahçe taraftarı bugüne kadar hiçbir kulübün göstermediği tepkiyi gösterir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Pardon hangi maçtı o ? kendiniz itiraf ediyorsunuz yani şikeci bir kulüp olduğunuzu , e hal böyleyken bugünün soruşturmalarında yer almanız da çok normal
    Dediğin gibi değil,Bursaspor 2.ligte şampiyonluğu garantilemişti ve rakibin düşme tehlikesi falan yoktu onun için iki takımda kendini pek kasmadı..Taraftar da buna sinirlenip satılmışlar diye bağırmıştı.Bu şike değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Dediğin gibi değil,Bursaspor 2.ligte şampiyonluğu garantilemişti ve rakibin düşme tehlikesi falan yoktu onun için iki takımda kendini pek kasmadı..Taraftar da buna sinirlenip satılmışlar diye bağırmıştı.Bu şike değil.
    Daha demin maçı sattığını dedin ? maçı satmak şike değil mi ? maçı para dışında başka birşeye mi satmışlar anlamadım ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Habertürkteki program rezaletti, spor yazarı diye çıkardıkları isim istihbarat aldım diyerek işkembeden sallıyor. Türker Arslan arada şıkıştırdı, hemen kem küm moduna geçti.

Özellikle son dönemde ntvsporun tutumundan dolayı medyanın Fenerbahçe'yi koruduğunu, lehine haber yaptığını düşünüyordum ancak pazar gününden bugüne kadar geçen sürede bu görüşüm değişti. Fenerbahçe'yi ölmeden mezara koydu medya resmen. Ortada kanıtlanmış hiçbir şey yok ama buna rağmen inanılmaz saldırıyorlar. İyi ki bu olayda Galatasaray'ın adı geçmedi, ezeli rekabetimizin olduğu Fenerbahçe'ye yapılan saldırıdan bile rahatsız oluyorsam, Galatasaray'a yapılsa kafayı yerdim herhalde. Sabır diliyorum Fenerbahçe'li arkadaşlara.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yukarıda bahsi geçen maç 2005-2006 Lig A sezonunun 32. haftasındaki Antalyaspor maçıdır, ancak şurada hata yapılıyor maça çıkarken şampiyonluğumuzu garantilememiştik. Bir sonraki hafta Çanakkale'de garantiledik, taraftar da takımın maça asılmamasına ve kendileri önünde şampiyonluk yaşatmamasına bu şekilde tepki verdi. 1-0 öne geçip son dakikalarda yediğimiz bir golle maçı 2-1 kaybetmiştik ve Antalyaspor Süper Lig'e çıkma konusunda büyük avantaj sağladı.

Ancak unutulmamalıdır ki Antalyaspor'la aramız eskilerden beri iyi değildir, öyle kalkıp maç satacak bir konumda değiliz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Daha demin maçı sattığını dedin ? maçı satmak şike değil mi ? maçı para dışında başka birşeye mi satmışlar anlamadım ?
    Maç taraftara göre satılıktı ama ortada öyle birşey yoktu.

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Yukarıda bahsi geçen maç 2005-2006 Lig A sezonunun 32. haftasındaki Antalyaspor maçıdır, ancak şurada hata yapılıyor maça çıkarken şampiyonluğumuzu garantilememiştik, Çanakkale'de garantiledik.
    Ben yanlış hatırlıyorum heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle hassas konularda net ve cidden bildiğimiz ifadeler kullanmamız lazım , burada çok insan aynı yanlışı yapıyor benden 10 yaş büyük insanlar hukuk kurallarına inandıklarını belirtip , hukuk kurallarının tamamen dışında yorum yapıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Seneye bank asya kacmaz playoff'lara kalirsak iyidir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ın avukatı soruşturma savcısını Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na şikayet etmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın avukatı , soruşturma savcısını Hakimler ve Savcilar Yüksek Kuruluna şikayet etti .

Kaynak : NTVspor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aziz Yıldırım bu geceyi Emniyet Müdürlüğünde geçirecek yarın Sabah 08:30'da adliyeye sevk edilecek.

Fenerbahçeli arkadaşların üzülmesine gerek yok ligden düşücez falan ama içimizdeki pislikler temizlenicek zorlanıcaz,oyuncuların bi kısmı gidicek bu olaylar yüzünden belki eski prestijimiz olmicak ama şahsen bizim takımımız temiz,düzgün,sağlam bi takım olarak geri dönücek bu bizim açımızdan iyi ama süper lig'de bir çok takım davada olmamasına karşın geçmişi onlarında pisliklerle dolu bu olay imajı zedelesede ileride bize fayda sağlıcak bi olaydı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aziz Yıldırım, savcı Metin Berk'i soruşturmada usülsüzlük yaptığı gerekçesiyle Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na şikayet etti.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Fenerbahçe ile ilgisi olanlardan bir Şekip Mosturoğlu mu tutuklu yargılanacak başka biri var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Fenerbahçe ile ilgisi olanlardan bir Şekip Mosturoğlu mu tutuklu yargılanacak başka biri var mı?
    İlhan Ekşioğlu var bide yönetici olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sivasspor yönetimi yazılı açıklama yapmış oradan bir parçayı buraya koymak istiyorum, hani şu fotoğraflarda delil olarak sunulan "siyah çanta" ile alakalı kısmını.

''Basın ve kamuoyunda internet sitelerinde bazı yöneticilerimizin çıkan fotoğraflarını hayret ve üzüntü içerisinde izledik. Kulüp yöneticileri olarak her gelen misafir takım yöneticilerini ve teknik heyeti ziyaret edip, maç öncesi yemekte birlikte olduk.

Şehrimizi tanıtma ve misafirperverliğimizi gösterme adına kaldıkları otelde ziyaret ettik. Bu sadece Fenerbahçe yöneticilerine mahsus bir olay değildir. Görüntülerdeki taşınan çanta içerisinde ise maç öncesi protokol biletleri ve Fenerbahçe Kulübüne verilmek üzere misafir davetiyeleri bulunmaktadır.
    Protokol davetiyeleri ile ilgili görevli yöneticimiz her maçta olduğu gibi Faruk Taşseten'dir. Sivasspor'un misafirperverliğini gelen tüm takımlar takdirle karşılamakta ve gittiklerinde teşekkür etmektedirler.''
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Del Piero_10 Misafir

Fenerbahçeli arkadaşların ne hissetiğini çok iyi anlıyorum ama sorumluyu yanlış yerde arayanların biraz gerçekçi olması gerekiyor. Kişisel izlenimim Fenerbahçe'nin küme düşeceği fikrine alışılması gerektiği. Geçen sene belli ki birşeyler dönmüş. Bu kadar yıl herkes yaptı kabak bizim başımıza patladı diyenler kesinlikle haklılar ancak burada sorgulamaları gereken Aziz Yıldırım'ın aşırı özgüveninin Fenerbahçe'yi nasıl bir duruma düşürdüğü. Ziya Şengül de Fenerbahçeli, onun konuşmasından çıkarılacak dersler var bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ikinci lige düşeriz diye geliyor bana göre de umarım bu iş bian önce çözülür.
    herkes rahatlar emniyet de eli boşalınca artık şu rakı şişesi kim attı bunun peşine düşer sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İstersek kazandığımız 20 maçı satın almış olalım, fark etmez, utanmam, dert etmem. Fenerbahçe'yi bu hallere düşürenler utansın.

Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak davadan. İçeri alınan kişilerin aklanması -eğer öyle bir şey olursa- esas skandal olur. Sezonun ilk maçından son maçına yöneticilerin ve basın toplantısı yapanların ağzına pelesenk olur bu olaylar.

Düşersek de canıma minnet, Alex bir de orda gol kralı olur, Özer kendini kanıtlama fırsatı bulur, genç oyuncular forma şansı bulur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    İstersek kazandığımız 20 maçı satın almış olalım, fark etmez, utanmam, dert etmem. Fenerbahçe'yi bu hallere düşürenler utansın.

Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak davadan. İçeri alınan kişilerin aklanması -eğer öyle bir şey olursa- esas skandal olur. Sezonun ilk maçından son maçına yöneticilerin ve basın toplantısı yapanların ağzına pelesenk olur bu olaylar.

Düşersek de canıma minnet, Alex bir de orda gol kralı olur, Özer kendini kanıtlama fırsatı bulur, genç oyuncular forma şansı bulur
    Yağız olmalı da. Ayrıca şunu da belirteyim Hakan abinin şu sözüne çok katılıyorum : Mücadelemiz şampiyonluğumuz için olmalı ligde kalmak için değil. Eğer şampiyon olmayacaksak ligde de kalmayalım. başkalarının işleri kötü gidecek diye kendimizi kullandırmayalım.

Ama hala inanıyorum suçsuzuz. Aklanacağız o zaman büyük taşlar yerinden oynayacak...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

tribundergi: SIKE OPERASYONU - Mahkemeye sevkedilen Selim Kimil, Abdullah Eker be Abdullah Karakuz tutuklandi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Basın Açıklaması

Daha önceden dondurmuş bulunduğumuz Bülent Uygun ve Ümit Karan'ın sözleşmelerini Eskişehirspor Kulübü olarak tek taraflı feshetmiş bulunmaktayız.
    Kamuoyuna duyurulur.

Eskişehirspor Yönetim Kurulu

Kaynak: Eskişehirspor Resmi İnternet Sitesi
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Basın Açıklaması

Daha önceden dondurmuş bulunduğumuz Bülent Uygun ve Ümit Karan'ın sözleşmelerini Eskişehirspor Kulübü olarak tek taraflı feshetmiş bulunmaktayız.
    Kamuoyuna duyurulur.

Basında Mehmet Yıldız ile de feshedildi şeklinde geçiyordu, serbest kalmasına rağmen feshedilmesine şaşırmıştım. Ancak şöyle bir durum var, Bülent Uygun ve Ümit Karan'da beraat edebilir, Eskişehirspor yönetiminin elinde suçlu olduklarına dair veriler, kanıtlar mı var acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Basın Açıklaması

Kamuoyuna duyurulur.

Sözleşmelerini dondurmuşlardı. ben mehmet yıldızın yerinde olsam geri dönmezdim. yaptıkları yargısız infazdır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Basın Açıklaması

Kamuoyuna duyurulur.

sezeri bedavaya alabilirdik onuda fes ederlerdi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Basında Mehmet Yıldız ile de feshedildi şeklinde geçiyordu, serbest kalmasına rağmen feshedilmesine şaşırmıştım. Ancak şöyle bir durum var, Bülent Uygun ve Ümit Karan'da beraat edebilir, Eskişehirspor yönetiminin elinde suçlu olduklarına dair veriler, kanıtlar mı var acaba?

en erken beraat 6 ay sonra. bu süre zarfında teknik direktörsüz kalır EsES. ilk yarı takımın başına geçemez bülent uygun. bu nedenledir sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi ufak bir soru şikeden 25 kişi tutuklandı ya içeride tutuklu olan 1 futbolcu var Korcan oda. Ama neden başka bir futbolcu yok. Bunun cevabı ne zaman çıkıcak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    en erken beraat 6 ay sonra. bu süre zarfında teknik direktörsüz kalır EsES. ilk yarı takımın başına geçemez bülent uygun. bu nedenledir sanırım.
    Bu detayı bilmiyordum, kaçırmışım. Bilgilendirme için teşekkürler.

Artık sokakda fenerbahçeliyim bile denilmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Şimdi ufak bir soru şikeden 25 kişi tutuklandı ya içeride tutuklu olan 1 futbolcu var Korcan oda. Ama neden başka bir futbolcu yok. Bunun cevabı ne zaman çıkıcak

şimdi misal (atıyorum tamamen kafadan);

A takımı B takımına 'sen evindeki maçtan 250 bin stad geliri elde ediyorsun, ben bana 3 milyon vereyim, stadın yüzde 80'ini bana tahsis et' dese. mesela?

tabi bunu bilmemiz pek ihtimal dahilinde değil. sanık avukatlarının bile bilgisi yok. TFF karar vermeden gizlilik kararı kalkabilir. o zaman birşeyler öğrenebiliriz.

Mesaj Yetkileri