Sayfa 581 / 1204 İlkİlk ... 814815315715795805815825835916316811081 ... SonSon
17,401 ile 17,430 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Daha maçlar başlamadan umutsuzlananlar ligde iyi giderkende umutlu olmasınlar lütfen hep böyle olsunlar Galatasaray taraftarı bu değil çünkü Galatasaray taraftarı her zaman takımına güvenen destek verendir...Hiç bir zaman olumsuz düşünmeyendir...Muslera niye gelmiyor sanıyorsunuz adam milli takımda daha ordan gelecek yöneticilerle görüşecek eğer milli takımda olmasa şu an buradaydı Cana ile aynı durumda değiller maalesef...Uruguay bir an önce elense de en kısa zamanda gelse...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Herkes pozitif düşünsün , hatta ellerimizi tutuşalım . Sorunlar büyük ihtimalle çözülecektir.
    Herkes negatif düşünsün,hatta kulüp binasına gidip yönetim istifa diyelim.Sorunlar büyük ihtimalle çözülecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

"Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır." - Jupp Derwall.

Galatasaraylı olduğunu iddia eden herkes önce bu sözü özümsemelidir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Valla bu sike olaylari yuzunden Transfer haberleride okuyamaz olduk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Herkes pozitif düşünsün , hatta ellerimizi tutuşalım . Sorunlar büyük ihtimalle çözülecektir.
    Nasıl anlıyorsunuz, nerden anlıyorsunuz şaşıyorum bazen
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Transfer bugünde mi yok Gerçi lig geç açılır diyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Transfer bugünde mi yok Gerçi lig geç açılır diyorlar
    Abi biz kaç aydır diyoruz boşa bekliyoruz diye herkes hala umudunuzu yitirmeyin pozitif olun diyor

Galatasaray'da transfer bitmez, rahat olun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Transferle şampiyon olunmaz. Transfere göre umutlu olursanız yolun sonunda kaybeden siz olursunuz. Transfer tabikide insanı sevindirir ama herşeyi yıldız transfere bağlamak yanlış. Çok net örnekler var son yıllarda. Biz, Fener, Beşiktaş ne zaman yıldızlar kadrosu kursak o sene şampiyon olamadık. Ne zaman orta seviyede kadro kursak o sene genelde şampiyon olduk. Beşiktaş yıldızlar karması oldu ama kaçıncı oldu. Ondan önce bi ara 13 transfer yapmıştı ama 5. mi 6.mı ne bitirmişti. Aynı şey bizim içinde Fener içinde geçerli.

Ayrıca illa transfere bakacaksanız bence takım şuanda çok iyi. Süper yıldız almasakta güven veren isimler var. Ben çok umutluyum bu seneden.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Bizim en son şampiyon olduğumuz sene ile bir önceki seneyi bir karşılaştır bakalım kaç farklı oyuncu vardı ilk 11de ya da kaç yeni oyuncu gelmişti takıma. Transferle bal gibi şampiyon olunur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Transferden kastım "Yıldız transfer". Heralde transfer yapmadan şampiyon olunmaz 20-30 yıl aynı takımlamı devam edeceğiz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kewell, Lincoln, Baros, Fernando Meira gibi adamlar gelmişti sanırım. Ama bunların hemen hemen hepsinden yararlandı GS
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Meirayi,keitayi,dos santosu gonderen zihniyetler yuzunden bu haldeyiz ya.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu ben yıldız transfer takımın şampiyon olmasını engeller demiyorum ki Ama yıldızların bizi ve diğer takımları çoğu kez hayal kırıklığına uğrattığını gördük. Benim sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum. İsme değil performansa bakıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aykut, Sabri, Emre Güngör, Servet Çetin, Hakan Balta, Barış, Ayhan, Topal, Arda, Ümit Karan ve Hakan Şükür.

2007/2008'de peşpeşe galibiyetler alarak şampiyon olan kadro bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alınacak yıldız isimler başarıya aç ya da sürekli bir şeyler yapmak isteyen oyuncu olmazsa işimize yaramaz. Mesela Ibrahimovic, uçuk bir örnek ama en güzel örnek bence. Çünkü adam her yerde şampiyon oldu başarıya fazlasıyla doymuş, İtalya'da 3 farklı takımla 3 şampiyonluğu var, İspanya şampiyonluğu var, Hollanda şampiyonluğu var, CL şampiyonlukları var ama sürekli her gittiği takımda başarı istiyor, yeni bir kupa istiyor kısacası istekli. Yıldız alacaksak Ibra gelsin
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Alınacak yıldız isimler başarıya aç ya da sürekli bir şeyler yapmak isteyen oyuncu olmazsa işimize yaramaz. Mesela Ibrahimovic, uçuk bir örnek ama en güzel örnek bence. Çünkü adam her yerde şampiyon oldu başarıya fazlasıyla doymuş, İtalya'da 3 farklı takımla 3 şampiyonluğu var, İspanya şampiyonluğu var, Hollanda şampiyonluğu var, CL şampiyonlukları var ama sürekli her gittiği takımda başarı istiyor, yeni bir kupa istiyor kısacası istekli. Yıldız alacaksak Ibra gelsin
    Ibra nın hiç cl şampiyonluğu yok son 2 sezondur ayrıldığı takım CL şampiyonu oluyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Aykut, Sabri, Emre Güngör, Servet Çetin, Hakan Balta, Barış, Ayhan, Topal, Arda, Ümit Karan ve Hakan Şükür.

2007/2008'de peşpeşe galibiyetler alarak şampiyon olan kadro bu.
    Shabani Nonda Kaledede Orkun reyiz vardı sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Ibra nın hiç cl şampiyonluğu yok son 2 sezondur ayrıldığı takım CL şampiyonu oluyo
    o daha güzel 1 sene kiralık gelsin ligde şampiyon olalım gitsin CL'yi alalım Ama Barca'da kazandı sanki ya
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ümit Karan ve Hakan Şükür gibi turkiyede capraz kosu yapanda forvet yoktu ama forvetimiz iyiydi...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera geldi diyebiliriz artık, bütün veriler bunu gösteriyor. Öncelik orta saha ve defans hattı olmalı, sonrasında forvet transferine bakılmalı. Fatih Terim'in 4-5-1 üzerinde çalıştığı söyleniyor kampı takip edenler tarafından, elimizde Baros ve Elmander var, bunun yanı sıra her ne kadar sevmesem ve tutmasam da Kazım var. Vasat olduğunu düşündüğüm ancak kamp süresince ön plana çıktığı söylenen Stancu var. Hatta Pino bile oynayabilir, en azından idare edebilir. Ek olarak Anıl Dilaver var. Ancak orta sahanın göbeği ve defans hattında ciddi sıkıntılar var.

Basında isimler çıkmıyor bu ara şike soruşturması nedeniyle, umarım bizim yöneticilerde bu soruşturmaya falan odaklanmamış ya da gündem de olmadıkları için rehavete kapılmamışlardır. Acelemiz var telaşımız yok diyorlardı, 10 gün sonra telaşları da olacak saçma sapan isimler getirmesinler, transfer yapmış olmak için transfer yapmasınlar tek dileğim bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    o daha güzel 1 sene kiralık gelsin ligde şampiyon olalım gitsin CL'yi alalım Ama Barca'da kazandı sanki ya
    Inter'de oynuyordu Barcelona'ya gitti , Inter şampiyon oldu. Barcelona'da oynuyordu Milan'a gitti , Barcelona şampiyon oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Shabani Nonda Kaledede Orkun reyiz vardı sanırım.
    Son haftalara doğru Aykut almıştı kaleyi. 0 yabancı bir sürü maç oynadık. Nonda sakatlanmış mıydı bir şey olmuştu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Herkesin isyan etmesi normal haliyle bende ediyorum sozum degerli baskanimiz unal aysala verdigi sozlerin hic birini tutmadi mayisin 2.ci haftasi dunya yildizi kaleci aciklicaz dedi temmuzun 2.ci haftasina girdik daha transfer yapcaz.(!) Galatasaray TV sifresiz olcak dedi iyi guzel yapti ama digiturk uzerinden sifresiz yapti.
    alacaklari 1-2 yabanci kaldi onuda ellerine yuzlerine bulastirdilar yazik.
    Last edited by byariff : 08.Temmuz.2011 at 14:22

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

GS TV bugünlerde ücretsiz yayına geçecekti. Tam tarihi hatırlamıyorum ama Temmuz başıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Herkesin isyan etmesi normal haliyle bende ediyorum sozum degerli baskanimiz unal aysala verdigi sozlerin hic birini tutmadi mayisin 2.ci haftasi dunya yildizi kaleci aciklicaz dedi temmuzun 2.ci haftasina girdik daha transfer yapcaz.(!) Galatasaray TV sifresiz olcak dedi iyi guzel yapti ama digiturk uzerinden sifresiz yapti.
    alacaklari 1-2 yabanci kaldi onuda ellerine yuzlerine bulastirdilar yazik.
    Adam Mayıs'ın 17'sinde mi ne seçildi, nasıl Mayıs'ın 2. haftası dünya yıldızı getirsin? Ünal Aysal sadece dünya yıldızı denilecek isimler listemizde dedi, tek kaleci sözünü tutamadı o kadar. Bu arada Digiturk'le anlaşmamız var kafamıza göre başka platformlarda da yayın yapamayız diye biliyorum.
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    GS TV bugünlerde ücretsiz yayına geçecekti. Tam tarihi hatırlamıyorum ama Temmuz başıydı.
    Digiturk 75. kanalda ücretsiz olarak izlenebiliyor Cihan

9 Temmuz kilit nokta. Çok önemli çıkacak karar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

9 temmuz da ya rivadan gelir elde etmekle alakalı karar çıkar yada ünal aysal kulübü kendine borçalamak isteği sunar ondan sonra gerçekleşir transferler diye düşünüyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Doğru alttaki mesajın devamını yanlış okumuşum. Bumuydu yani ücretsiz dedikleri Ben uyduya geçecek zannediyordum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Doğru alttaki mesajın devamını yanlış okumuşum. Bumuydu yani ücretsiz dedikleri Ben uyduya geçecek zannediyordum
    Uyduya belli bir süre geçemiyoruz diye biliyorum Cihan, Adnanlar sağolsun kapı gibi anlaşma yapmışlar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Adam Mayıs'ın 17'sinde mi ne seçildi, nasıl Mayıs'ın 2. haftası dünya yıldızı getirsin? Ünal Aysal sadece dünya yıldızı denilecek isimler listemizde dedi, tek kaleci sözünü tutamadı o kadar. Bu arada Digiturk'le anlaşmamız var kafamıza göre başka platformlarda da yayın yapamayız diye biliyorum.

Digiturk 75. kanalda ücretsiz olarak izlenebiliyor Cihan

9 Temmuz kilit nokta. Çok önemli çıkacak karar.
    Revolution hadi kaleciyi gectim unal aysal baskan olurken 9. yabanci ile on anlasma yaptik demedimi ee insaf be fatih hoca illaki bunlardan 1-2 sini begenirdi. valla tek diyecegim su unal aysal taraftarlari ve galatasaray kulubunu iyi doldurusa getirdi ortada hala icraat yok.

Mesaj Yetkileri