Quote Originally Posted by Bujsas View Post
Fenerbahçeliyim girdiğim her türlü sitede geyikler,espriler,abuk subuk şeyler,yalan yanlış haberler fasa fiso bıktım artık düşürsünşer,kapatsınlar,avrupadan 30 yıl men etsinler napıyolarsa yapsınlar ama bununda şike falan olduğunu zannetmiyorum siyasidir falan ama şike olamaz bunu inceleyen savcı geçen sene falan demiyorum yav 2010-2011 sezonun ilk yarısında keyftenmi,macera olsun diyemi 9 puan geriye düştük şike yapan,anlaşan bir takım bunu yaparmı, eee gerçekçi olsun diye yapmışlardır onu diyenlere söylüyorum bunuda , fenerbahçe ikinci yarıda geriden kalıp gerçekçi olsun diye yapıyo bunu peki Galatasaray,Beşiktaş,Bursaspor,Trabzonspor,Antepsp or maçını düşünmemişmi geçen seneyi falanda araştırsınlar demiyorum zaten takipte 6-7 aymış alsın baksın bi onlara,hadi aziz başkan şikeci buda çok uzun değil neden bu takım madem şikeci,çirkefde son 3 şampiyonluğun 2'sini kaçırıyor. bunu yazmamın sebebide budur olayın şike olduğunu düşünmüyorum kendimce...
Quote Originally Posted by Bujsas View Post
hayır ama sevdiğim sempati duyduğum takımlardan biri geçen günde destek amaçlı avatar koydum mesela antepsporu memleketim severim onuda koydum ama gönülden BEŞİKTAŞ !!! harbi bi an böle yazdın fenerli sandım kendimi ama bu olaylarda üzüldüm destekçisiyim.ama hangi takım taraftarısın dersen dediğim gibi BJK
Konu ile ilgili olarak Ersan Gülüm'ün sakatlığına çok üzüldüm gerçekten. Kendini toparlar inşallah ama ben pek sanmıyorum nedense.