1 ile 30 arası toplam 443 sonuç

Konu: Avrupa'nın en büyüğü Trabzonspor/Son oyun

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Adem Ljajic, Winger - Attack olarak süper oynuyo AMR'de Mustafa. Sulejmani'yi ben İnside Forward olarak AML oynatıyodum senede 15-20 atıyodu.
    Moruk Jaja solda AML inside oynuyor yardırıyor onu kesecek adam yok benim için

Ljajic gerçekten kaliteli adam.Şuan Ryad çok iyi 33 maç 15 gol 26 asist ile oynuyor onu kesmem biraz mantıksız olur.Ljajic seneye onun yerini alır muhtemelen.Ryad'ın peşinde çok takım var.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bir hayli iyiydik ve şansızdık.Yediğimiz gol arka direk duran top organizasyonundan oldu.

Antalyaspor'u deplasmanda ezerek geçtik.

Sırada Avni Aker'de Fenerbahçe ile maçımız var.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

28.hafta

Çok ilginç maç oldu.2-0 öne geçtik tamam fark geliyor dedim bir anda 2-2 oldu.Sonra Gameiro güzel bir gol attı.Fenerbahçe yılmadı tehlikeli ataklar yaptı direkten bir topları döndü ama kazandık.28.haftadan Şampiyonluğumuzu ilan ettik.

Puan durumu

Ligde ilginç bir durum var Gençlerbirliği çok iyi durumda değil ama Zec delirdi.Şuan ligde 30 golle Gameironun 5 gol önünde.Sezon sonu sözleşmesi bitiyor,bize gelmek istemedi ve Fatih Terimli Bremen'i seçti.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Çeyrek final 2.maç

İlk yarı kısır geçti.İkinci yarının hemen başında Ryad yine bir Jaja ortasını affetmedi ve golünü attı.Bu maçıda kazanıp yarı finale çıkıyoruz.

Mesaj Yetkileri