Bu yılki Schalke kariyerimde son hafta gelen şampiyonluk.Sezonun büyük bölümünü lider götürüp, 26. haftadan sonra kaptırdığım liderliği son ve en önemli haftada geri almayı başarmıştım.Unutulmaz maçlarımın başında geliyor benim için.

Fm 10 serisinde, Manu kariyerimden bir Arsenal maçı.Maç müthiş tempolu geçti.2 farklı geriye düştüm, yakaladım, geriye düştüm-10 kişi kaldım yakaladım, öne geçtim-yakalandım ama en sonunda maçı koparttım.Hayatımda oynadığım en heyecanlı ve unutulmaz maçlardan birisiydi.

Fm 10 serisinden Lokomotiv kariyerimden bir ss.Yine rakibimizin hevesini kursağında bırakıyoruz...

Yine Fm 10 serisinden bir başka unutamayacağım maç.UEFA Kupasında rakip benden kat be kat üstün kadro kalitesi olan Sevilla.İlk maçı Pizjuan'da 3-0 kaybetmişiz.Bir mucize oldu ve evimizde Sevilla'yı dize getirdik.Rakibimizin 9 kişi kalması da bize büyük avantaj sağlamıştı.İlk yarıda hiç gol olmaması, böyle bir rakip karşısında ve böyle bir maçta durumu daha unutulmaz kılıyor benim adıma.

Ve son SS Fm 09 Hearts kariyerimden.Maçın 2. dakikasın geriye düşüp, 28. dakikada 10 kişi kalıp üstelik Celtic gibi bir rakibe karşı, 90+ ve uzatmaya giden maçın 2. uzatma devresinin son dakikasında gelen gollerle İskoçya Kupasını almıştım.

Birde elimde ekran görüntüsü olmayan, Cm 3-4 serisinde yine Hearts kariyerimde, son hafta 2 puan önümde olan Rangers, ezeli rakibim Hibernian deplasmanında 88 ve 90. dakikada yediği gollerle maçı 2-1 kaybetmişti.Ben de maçımı kazanarak 1 puan farkla şampiyon olmuştum.Sanırım o maçı ömrümün sonuna dek unutamam.