Bu olay gerçekleşirse Antep'e, Bursa'ya, Beşiktaş'a ve Trabzonspor'a yazık olur. Ve bir o kadarda saçma karar olur. Varsa bişey ispatlamak zorundalar. Ayağa kaldırdılar ülkeyi gündemi değiştirdiler. Önemli isimleri içeri attılar. Federasyon zor durumda ama bir karar vermek zorunda.
Aziz Yıldırım'ın da tutuklu yargılanmasına karar verilirse, şu son gelişmelerden sonra TFF risk almayıp küme düşürecek sanırım Fenerbahçe'yi. Öyle gözüküyor.
UEFA'nın altını çizdiği suçu ispatlanmamış herkes suçsuzdura ne oldu? Haberi türkiye'ye yanlış yansıtıyor basın.Suç ispatlandığında küme düşürülmezse yaptırım uygulanabilir ancak ve o suçun ispatlanması için mahkemenin başlayıp tamamen bitmesi gerekir.Bu da çok uzun bir süre zaten.Rahat olun yani
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bizim basın yanlış yasıtmıyor, yanlışın var. Direkt yabancı basında yazıyor benim paylaştıklarım. Federasyonlar özerk kurumlardır, eldeki delillere bakarak karar verebilir. Zaten UEFA belli bir süre vermişti onlara kararı bildirmemiz için. Mahkemenin bitmesi seneler alacak.
Uefa'nın dediğine göre yüzde 1 suçlu olsa bile şüphe olsa bile yaptırım uygulanması.En son açıklaması öyleydi...TFF'nin yerinde olmak istemezdim..Hangi kararı verirse versin beğenilmeyecektir...Milli takımımız için hangisi hayırlısı olacaksa o olsun...
5 Temmuz'da; http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15211684,00.html
7 Temmuz'da; http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15218978,00.html
UEFA'nın açıklamaları bunlar. Suç ya vardır, ya ykotur. %1 diye birşey olmaz. İki açıklamada da deniyor ki; tamamen suçlu olduğu kanıtlanmadan suçsuzdur. Suçluluğu kanıtlanmadan katılmasında bizce bir engel yoktur.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ayni seyi senin yaptiginin farkinda degilmisin
Ozaman kimse yorum yapmasin buraya. Yorum getirmesin. Adama yazik desek, hep sizin yuzunuzden diyeceksiniz. Nasil Sadri Seneri ariyorsa gozler ? Bunuda bize yukliceksiniz. Sanki biz baslattik bu sureci 8 ay once. Savciyi bulun ona biseyler soyleyin
Benim icin o kalmis bu dusmus, o gitmis bu gitmemis onemli degil. Seneye tiyatro degilde mac ve maclar izlemek istiyorum.
Başkana güveniyorum birşey yapmadığına eminim şimdi tutuklu yargılansa bile ona güveniyorum ekimde delil yetersizliginden serbest kalacağına inanıyorum .
Şu twitter'daki umutöfkeli denen şahsiyeti bir kaşık suda boğasım var. Neden mi?
1 saat önce adliyeye gitti hemen yemek ve ihtiyaç molası vermişler. Azizin sayesinde Türk futbolundan sonra Türk adaleti de ayaklar altında.
Böyle mantıksızca yorum yapanlardan nefret ediyorum
neden taşımıyım unfollow yapmasını bende biliyorum sadece demek istediğim yanlış şekilde tepkilerde bulunuyor. Adamın yemek yemesi ile adaletin ayaklar altında kalmasının ne anlamı var onu anlamadım
tamam dış basın haberi olduğunu ben de görüyorum ama baksana ne yazıyo -Şike ispatlanır da- yani benim bundan ve uefa'nın diğer açıklamalarından anladığım şey şudur.Suçsuzluk karinesine inanıyoruz ve şu an için ona göre hareket ediyoruz ama olurda şike ispatlanırsa gerekeni siz yapmazsanız biz yaparız. Şike olup olmadığını mahkemeler belirleyecek.% 1 ihtimal bile varsa haberi, yalanın daniskasıdır kısaca.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fotospor yine harika soruları sormus cidden helal olsun .
Fotospor'un taraflılığı yazdığı son maddeden belli kendileri de Fenerbahçe taraftarı olduklarını kabul etmiş![]()
Bunu Fenerbahçeli taraftarların ağzından söylüyor o yüzden öyle yazmıştır
Fotospor herkesin sordugu sorulari soruyor, sunu anlamiyorum. Bu adamlar bilmiyor mu zaten dava sonuclaninca bunlarin cevaplanacagini?
Bu arada ancar nickli abim Umut Ofkeli'ye kizmis. Cemal Nalga olayinda turlu turlu geyikler yapan, her yerden bir sekilde laf sokmaya calisan, FIBA'ya binlerce mail atan taraftar hangi takimin taraftariydi? Hem de o olayda su an iddia edildigi gibi tesvik primi vs yoktu. Okan Cevik denen amator insanin yaptigi, eskiden altyapilarda yapilan demodenin allahi bir hileyi gitti gereksiz ucuz bir hazirlik macinda yapti. Su konuyu en basindan beri acmadim, acmak istemedim. bu konuya da sagduyuyla yaklasiyorum. Fenerbahce'nin kume dusmesini de istemiyorum. Ama herkesten ayni hassasiyeti beklemeniz hayalcilik.
İfadesi bitti Aziz Yıldırım'ın yarım saate kadar açıklanır
Merve Toy
Adalet yerini bulur insallah.
Sorgu bitti karar az sonra.