Sayfa 70 / 483 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
2,071 ile 2,100 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Alman ZDF kanalında altyazı geçmiş, eğer şike ispatlanır da prosedür uygulanmazsa(küme düşürülmezse) Türkiye Avrupa Kupaları'ndan bir süre men edilebilirmiş.
    Federasyonda bu yüzden zor durumda sanırım..Yoksa -30'la başlatırlardı hemen.Ekonomiyi falan düşünerek...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Alman ZDF kanalında altyazı geçmiş, eğer şike ispatlanır da prosedür uygulanmazsa(küme düşürülmezse) Türkiye Avrupa Kupaları'ndan bir süre men edilebilirmiş.
    Bu olay gerçekleşirse Antep'e, Bursa'ya, Beşiktaş'a ve Trabzonspor'a yazık olur. Ve bir o kadarda saçma karar olur. Varsa bişey ispatlamak zorundalar. Ayağa kaldırdılar ülkeyi gündemi değiştirdiler. Önemli isimleri içeri attılar. Federasyon zor durumda ama bir karar vermek zorunda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ın da tutuklu yargılanmasına karar verilirse, şu son gelişmelerden sonra TFF risk almayıp küme düşürecek sanırım Fenerbahçe'yi. Öyle gözüküyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Aziz Yıldırım'ın da tutuklu yargılanmasına karar verilirse, şu son gelişmelerden sonra TFF risk almayıp küme düşürecek sanırım Fenerbahçe'yi. Öyle gözüküyor.
    küme düşürürlersede ayrı bi risk almış olacaklar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    küme düşürürlersede ayrı bi risk almış olacaklar...
    Orası öyle ama diğer türlü Avrupa Kupaları'na hiçbir şekilde katılmama durumu var belli bir süre. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal olayı. TFF eldeki delillere bakarak bir kanaat getirir zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

UEFA'nın altını çizdiği suçu ispatlanmamış herkes suçsuzdura ne oldu? Haberi türkiye'ye yanlış yansıtıyor basın.Suç ispatlandığında küme düşürülmezse yaptırım uygulanabilir ancak ve o suçun ispatlanması için mahkemenin başlayıp tamamen bitmesi gerekir.Bu da çok uzun bir süre zaten.Rahat olun yani
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    UEFA'nın altını çizdiği suçu ispatlanmamış herkes suçsuzdura ne oldu? Haberi türkiye'ye yanlış yansıtıyor basın.Suç ispatlandığında küme düşürülmezse yaptırım uygulanabilir ancak ve o suçun ispatlanması için mahkemenin başlayıp tamamen bitmesi gerekir.Bu da çok uzun bir süre zaten.Rahat olun yani
    Bizim basın yanlış yasıtmıyor, yanlışın var. Direkt yabancı basında yazıyor benim paylaştıklarım. Federasyonlar özerk kurumlardır, eldeki delillere bakarak karar verebilir. Zaten UEFA belli bir süre vermişti onlara kararı bildirmemiz için. Mahkemenin bitmesi seneler alacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Uefa'nın dediğine göre yüzde 1 suçlu olsa bile şüphe olsa bile yaptırım uygulanması.En son açıklaması öyleydi...TFF'nin yerinde olmak istemezdim..Hangi kararı verirse versin beğenilmeyecektir...Milli takımımız için hangisi hayırlısı olacaksa o olsun...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şike'nin olup olmadığı mahkemelerin sonunda anlaşılmayacak mı ? 5-6 ay sonra olacak ilk mahkeme galiba.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Uefa'nın dediğine göre yüzde 1 suçlu olsa bile şüphe olsa bile yaptırım uygulanması.En son açıklaması öyleydi...TFF'nin yerinde olmak istemezdim..Hangi kararı verirse versin beğenilmeyecektir...Milli takımımız için hangisi hayırlısı olacaksa o olsun...
    5 Temmuz'da; http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15211684,00.html

7 Temmuz'da; http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15218978,00.html

UEFA'nın açıklamaları bunlar. Suç ya vardır, ya ykotur. %1 diye birşey olmaz. İki açıklamada da deniyor ki; tamamen suçlu olduğu kanıtlanmadan suçsuzdur. Suçluluğu kanıtlanmadan katılmasında bizce bir engel yoktur.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Şike'nin olup olmadığı mahkemelerin sonunda anlaşılmayacak mı ? 5-6 ay sonra olacak ilk mahkeme galiba.
    Bu soruyu bana neden soruyorsunuz anlamadım UEFA bize belli bir süre vermiş o süre sonunda bir karar açıklamak zorundayız.

Bu arada Aziz Yıldırım'a 20-30 civarı sorulamayan soru varmış, sorsunlar da bitsin şu başkana yapılan işkence. Can çekişti koca adam resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bir şeyinin olup olmadığına bırakın da doktorlar karar versin. gerektiğinde savcı, gerektiğinde hakim, gerektiğinde polis, gerektiğinde medya, şimdi de herkes doktor olmuş. bence de gayet kötü gözüküyor.

Ayni seyi senin yaptiginin farkinda degilmisin

Ozaman kimse yorum yapmasin buraya. Yorum getirmesin. Adama yazik desek, hep sizin yuzunuzden diyeceksiniz. Nasil Sadri Seneri ariyorsa gozler ? Bunuda bize yukliceksiniz. Sanki biz baslattik bu sureci 8 ay once. Savciyi bulun ona biseyler soyleyin

Benim icin o kalmis bu dusmus, o gitmis bu gitmemis onemli degil. Seneye tiyatro degilde mac ve maclar izlemek istiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Başkana güveniyorum birşey yapmadığına eminim şimdi tutuklu yargılansa bile ona güveniyorum ekimde delil yetersizliginden serbest kalacağına inanıyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Başkana güveniyorum birşey yapmadığına eminim şimdi tutuklu yargılansa bile ona güveniyorum ekimde delil yetersizliginden serbest kalacağına inanıyorum .
    tebrikler...bu kadar iyimser olabildiğiniz için...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu twitter'daki umutöfkeli denen şahsiyeti bir kaşık suda boğasım var. Neden mi?

1 saat önce adliyeye gitti hemen yemek ve ihtiyaç molası vermişler. Azizin sayesinde Türk futbolundan sonra Türk adaleti de ayaklar altında.

Böyle mantıksızca yorum yapanlardan nefret ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Şu twitter'daki umutöfkeli denen şahsiyeti bir kaşık suda boğasım var. Neden mi?

1 saat önce adliyeye gitti hemen yemek ve ihtiyaç molası vermişler. Azizin sayesinde Türk futbolundan sonra Türk adaleti de ayaklar altında.

Adamın hastaneye gidislerine bile uydurma diyolar buna mmı şaşırıyosun böyle şeyler varken ..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yorumlarını beğenmiyosan unfollow yapabilirsin buraya nie taşıyosun ki bu arada yanılmıyosam facebooktaki gs sayfasının sahibiydi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

neden taşımıyım unfollow yapmasını bende biliyorum sadece demek istediğim yanlış şekilde tepkilerde bulunuyor. Adamın yemek yemesi ile adaletin ayaklar altında kalmasının ne anlamı var onu anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tamam dış basın haberi olduğunu ben de görüyorum ama baksana ne yazıyo -Şike ispatlanır da- yani benim bundan ve uefa'nın diğer açıklamalarından anladığım şey şudur.Suçsuzluk karinesine inanıyoruz ve şu an için ona göre hareket ediyoruz ama olurda şike ispatlanırsa gerekeni siz yapmazsanız biz yaparız. Şike olup olmadığını mahkemeler belirleyecek.% 1 ihtimal bile varsa haberi, yalanın daniskasıdır kısaca.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fotospor yine harika soruları sormus cidden helal olsun .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fotospor'un taraflılığı yazdığı son maddeden belli kendileri de Fenerbahçe taraftarı olduklarını kabul etmiş

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bunu Fenerbahçeli taraftarların ağzından söylüyor o yüzden öyle yazmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fotospor herkesin sordugu sorulari soruyor, sunu anlamiyorum. Bu adamlar bilmiyor mu zaten dava sonuclaninca bunlarin cevaplanacagini?

Bu arada ancar nickli abim Umut Ofkeli'ye kizmis. Cemal Nalga olayinda turlu turlu geyikler yapan, her yerden bir sekilde laf sokmaya calisan, FIBA'ya binlerce mail atan taraftar hangi takimin taraftariydi? Hem de o olayda su an iddia edildigi gibi tesvik primi vs yoktu. Okan Cevik denen amator insanin yaptigi, eskiden altyapilarda yapilan demodenin allahi bir hileyi gitti gereksiz ucuz bir hazirlik macinda yapti. Su konuyu en basindan beri acmadim, acmak istemedim. bu konuya da sagduyuyla yaklasiyorum. Fenerbahce'nin kume dusmesini de istemiyorum. Ama herkesten ayni hassasiyeti beklemeniz hayalcilik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bunu Fenerbahçeli taraftarların ağzından söylüyor o yüzden öyle yazmıştır
    Fotospor bir kac yildir Fenerbahce'nin gazetesi gibi. İstedikleri agizdan yazabilirler, bunu bilmeyen kalmadi zaten artik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İfadesi bitti Aziz Yıldırım'ın yarım saate kadar açıklanır

Merve Toy

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adalet yerini bulur insallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adalet yerini bulur insallah.
    İnşallah hayırlısı olsun her şey için

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

neden taşımıyım unfollow yapmasını bende biliyorum sadece demek istediğim yanlış şekilde tepkilerde bulunuyor. Adamın yemek yemesi ile adaletin ayaklar altında kalmasının ne anlamı var onu anlamadım
    sen onu buraya taşıyınca nolcak o adam bu forumda da haberimiz mi yok ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sorgu bitti karar az sonra.

Mesaj Yetkileri