tribundergi Tribun Dergi
SON DAKIKA - Galatasaray Yönetimi, borclarin yeniden yapilandirilmasi icin Genel Kurul'dan yetki aldi.
Bu gelişmeden sonra çabuk tamamlanır bence transferler.
tribundergi Tribun Dergi
SON DAKIKA - Galatasaray Yönetimi, borclarin yeniden yapilandirilmasi icin Genel Kurul'dan yetki aldi.
Bu gelişmeden sonra çabuk tamamlanır bence transferler.
Umarım hayırlısı olur bizim için.Şu Riva'yı iyi değerlendirsekte yıllardır devam eden şu borç yükünden kurtulsak.Bu hafta bu yetkiyle 1-2 transfer açıklanır gibi.
Özür, Düzeltme, Falan, Filan
Bir süredir -artık ne kadar olduysa, 2 ay mı, 2.5 mu- yeni sezonda Galatasaray'ımızın giyeceği formalar hakkında bilgiler sunuyorduk. Ki tanıtılmalarına çok az da kalmışken, hepimizin ne kadar heyecanlı ve umutlu olduğunu biliyorsunuz. Fakat maalesef, öğrenmiş durumdayız ki, formalar, burada en son paylaştığımız gibi değil. İlk olarak, FootbalLove.com'da yayınlanan resimdeki gibi. Bu bir süre de devam eden yanlış bilgilendirmeden dolayı, hepinizden özür diliyoruz.
Formalar tamamen hazır tasarımdan üretilme olacak. Yani çoğumuzun olmamasını istediği şekilde. Görünüşe göre "Elit Kategori" muhabbeti falan da yok. En azından bu sezon yok, varsa da seneye.
Parçalı, son 2 sezonda olduğu gibi "ters" olacak, yani soldaki parça sarı yerine -yine- kırmızı olacak.
Başta Fcn Blog ve FootbalLove olmak üzere, yanlış bilgi verdiğimiz her blog ve her okuyucudan özür dileriz.
Not:Bugünkü Türkiyemspor maçında muhtemelen genç takımın giydiği formalar giyilecek.
Not 2: Arkadaşlar bu konuda lütfen Recep (Kewell19) ya da başka kimseyi suçlamayalım. Hele küfür edilecek kadar ortada ciddi bir mesele yoktur. Sonuçta herkes Galatasaray Formaları adına uğraşıyor.
Not 3: Yorumlar için kısa ve toplu bir cevap verildi.
Formalar da muhtemelen şöyle olacak. En azından çizim halleri bunlar:
Parçalı yine tam parçalı değil. Yeter artık.
Yakalı forma geliyor . Peef![]()
Formalarda çok basit olmuş.
Yaratıcılık 0. Acayip basit olmuş.7 yaşındaki çocuk tasarlasa daha yaratıcı olurdu.
Şu resimde parçalı gözüküyor sağ üstte.
Olmadı bu, moralim bozuldu cidden bari kumaş kalitesi iyi olsa.
Screw you guys, I'm goin' home
Allahtan sari forma cikariyorlar yoksa almayacaktim hakikatten. Su zamana kadar cok umitliydim ama su son gelismeler uyuz etti beni.
Bu arada tanıtım çok karışık olacak . Herkes bir şey yazdı , kutu falan açacakmışız.
Twitter'i olan herkesin #tamparcali yazmasini rica ediyorum. Yeter artik gercekten de yahu. Ayni zamanda @GalatasaraySK'ya tam parcali istedigimizi yazalim. Ben yaptim, biktim artik efsane formamizin deforme olmasindan.
Böyle olursa bende Sarıyı alırım. Forma paramı hazırladım bari dandik bi tasarım çıkmasa.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Su an herkes twitter uzerinden Arda Turan'a soru sorabiliyor.
geçmiş olsun
Parçalı ters olmuş yine.
Hadi parçalı ters, yaka kıpkırmızı ve renklere bak yahu?
Şunun üstüne Türk Telekom yazsınlar göndersinler yahu.
![]()
İğrence yakın forma tasarımları.Hatta ortada tasarım denicek bir şey yok .Bizde ne güzel Nike geldi güzel tasarımlar yapar diye seviniyorduk.Birde 90 tl den satıcaksın bu formaları.Allah çarpar adamı valla.Soygundan başka bir şey değil.
Nike'in hangi takımlara özel tasarımı var? Bilen var mı? Burada yazınca düşündüm, aklıma gelenlerin hepsi standart tasarımları.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yok Elit Kategori, yok Galatasaray'a özel ofis var vs. diye uyuttular bizi. galatasarayformalari.blospot.com'un Hollanda Nike gezisi vardı ya tamamen palavra gelmişti zaten bana başta. Yok rica etmişler içeri almışlar, makine sokmamışlar içeri... Fiyasko işte. Adidas'ın parçalısı yeminle daha iyiydi. Alternatifler güzel olsa bari.
özellikle siyah çok güzel
İnsallah sari formanin rengi, parcalidaki gibi limon sarisi degildir.
off yukardaki formalar çok güzel gerçektenSiyah özellikle...
http://www.gscimbom.com/forum/turgay...ml#post2965784
Sinan Eroglu'nun postuna bakin. İnsallah ilk dedigi gibidir.
Az sonra başlayacak hazırlık maçında Unterhaching karşısında Ceyhun Gülselam kaptan olarak çıkıyor maça.
Sanıyorum forma resmi var ancak ben göremedim linke tıklamama rağmen açılmıyor. Başka bir siteye upload edebilecek birisi var mı, merak ettim de.
Nasıl bir kadro ile çıktık acaba da Ceyhun kaptan oldu, yine oldukça yedek ve genç ağırlıklı herhalde.