1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Boşu boşuna tutuklanmaz diye bir şey yok. Tutuklama, adı üstünde "suç şüphesi" üzerine olur. Bakın "şüphe" diyorum, kesinlik değil.

Hukuk nosyonumuz bu kadar zayıfken Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği çağdaş uygarlık seviyesinde olamıyoruz, bu çok normal. Bence bu sayfadaki yorumlar gayet açık gösteriyor

Henüz iddianame bile hazırlanmamışken, üstelik hazırlanacak iddianamenin mahkemece kabul edileceği bile kesin değilken, Aziz Yıldırım şike yapmıştır, suçludur, cezasını çekecektir denmeye başlandı.

Allah akıl fikir versin.
    Hadi ben 18 yaşındayım daha liseye gidiyorum cahilim. Yani hiç aklınız mantığınız alıyormudur ama koskoca ülkede adı sanı duyulan koskoca Fenerbahçe'nin başkanını '' suç şüphesi '' taşıdığı için dört duvar arasına atıyorlar.

O zaman denirki yurtdışı yasağı olur birşey olur. Üstelik bu adamın bir ayağı çukurda resmen. Ama buna rağmen ve mahkemenin olması en az 4-5 ay bulabilicek derken adamı cezaevine koyuyorlar . İlginç gelende bu bana zaten. Buna dayanarakta birşey varki içeri atılıyor diye düşünüyorum ben.

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Hadi ben 18 yaşındayım daha liseye gidiyorum cahilim. Yani hiç aklınız mantığınız alıyormudur ama koskoca ülkede adı sanı duyulan koskoca Fenerbahçe'nin başkanını '' suç şüphesi '' taşıdığı için dört duvar arasına atıyorlar.

O zaman denirki yurtdışı yasağı olur birşey olur. Üstelik bu adamın bir ayağı çukurda resmen. Ama buna rağmen ve mahkemenin olması en az 4-5 ay bulabilicek derken adamı cezaevine koyuyorlar . İlginç gelende bu bana zaten. Buna dayanarakta birşey varki içeri atılıyor diye düşünüyorum ben.
    Hukuk fakültesi öğrencisiyim. Aklım mantığımla yorum yapıyorum burada. Ayrıca hukukta "koskoca Fenerbahçe başkanı" diye bir şey yoktur. Anayasanın 10. maddesi gayet açık, kanun önünde herkes eşittir. Mahkeme "Fenerbahçe başkanı" olmasına bakmaz. Bu tür yorumlar yanlış. Orgeneral bile bugün tutuklu.

Mahkeme demek ki kuvvetli suç şüphesinin yanı sıra Aziz Yıldırım'da kaçma şüphesi veya delilleri karartma tehlikesi de görmüş ki tutuklama kararı veriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ee güzel kardeşim bu ülkede ergenekoncu diye tutuklanıp ceza evinde hastalanıp ölen sonra da adı iddianamede bile geçmeyen insanlar yaşadı.18 yaş bunu bilmeye yeter bence.
    Ben ülke meselelerinden ve siyasetten hiç anlamam. Ama bu ülkede parası olanın adı sanı geçenenin hakları geçtiğinden bu yüzden koskoca Aziz Yıldırım diyorum. Çünkü koskoca başkanı bile tutukladıklarına göre illaki vardır bişeyler.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Hukuk fakültesi öğrencisiyim. Aklım mantığımla yorum yapıyorum burada. Ayrıca hukukta "koskoca Fenerbahçe başkanı" diye bir şey yoktur. Anayasanın 10. maddesi gayet açık, kanun önünde herkes eşittir. Mahkeme "Fenerbahçe başkanı" olmasına bakmaz. Bu tür yorumlar yanlış. Orgeneral bile bugün tutuklu.

Mahkeme demek ki kuvvetli suç şüphesinin yanı sıra Aziz Yıldırım'da kaçma şüphesi veya delilleri karartma tehlikesi de görmüş ki tutuklama kararı veriyor.
    Evet işte bunu diyorum zaten. Mahkemenin elinde sağlam delil yada belgeler varki Aziz Yıldırım için tutuklama kararı çıkartıyorlar. Bende buna dayanarak birşey varki işte şike yada başka bişey içeri alıyorlar Aziz Yıldırım'ı diyorum. Ama 6 ay sonra aklanırsada bişey diyemeyiz işte. 6 Ay içerde boşa yatmış olur.

Mesaj Yetkileri