Sayfa 72 / 483 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Halen Aziz Yıldırım'ı savunan olacak mı bakalım. Bende en çok bunu merak ediyorum.
    Halen Aziz Yıldırım'ı savunuyorum. Bu alınan karar nihai bir karar değil. 2 sonuç vardı; ya tutuklu yargılanacak, ya da tutuksuz yargılanacak. Tutuklu yargılanmasına karar verildi. Tutuklu yargılama diyorum çünkü henüz yargılama başlamadı. Mahkemesi yapılmadı henüz ve suçu ispat edilmiş değil.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Halen Aziz Yıldırım'ı savunan olacak mı bakalım. Bende en çok bunu merak ediyorum. Suçsuzluğu açıklanırsa medya dahil herkes kapak olacak ama şike dışındada başka tür suçlardanda yargılanıyor Aziz Yıldırım.
    kalemi kırılmadı sadece tutuklandı dava devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aziz Yıldırım ceza evinde fazla kalmaz,sağlık sorunları yüzünden hastahaneye sevk ederler.

sakary Ali Misafir

"yargılanma" ne zaman gerçekleşir ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    yirmi güne adli tatil başlıyor sanırım en az iki üç ay beklerler içerde

Nesil
    2010
    Yer
    Bursa

Hala Aziz Yıldırımı savunan fenerbahçeli renkdaşlarımı görüyorumda şaşırıyorum nesini savunuyorlar bu adamın hayret ediyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Mahkeme başladığı zaman başlar, bitince de biter. Sonra davalının temyiz hakkı var, bir üst mahkemeye taşıma hakkı var. Eğer kullanırsa tabi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gecmis olsun tum futbolseverlere. Aziz Yildirim ve ekibi cok saglam bir delil olmasa tutuklanamazdi ben boyle dusunuyorum. İsleri cok ama cok zor bu saatten sonra. Olan Fenerbahce Spor Kulubu'ne oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adamı hapse atıyorlar hala savunuyorsunuz . İnsanları öyle boşu boşuna tutuklamazlar. Fenerbahçe'nin 3-4 yöneticisi şikeden tutuklanıyorsa artık şike olduğuna inanabiliriz.

Tutuklanmak demek, mahkum olmak demek değildir. Aziz Yıldırım'ın tutuklanması suçlu olduğu veya Fenerbahçe'nin şikeye bulaştığı anlamına gelmez.

Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilip beraat ediliyor yargılama sonucunda. Ceza yargılamasının sonucunu bekleyeceğiz.

Tutuklama kararına bir üst mahkemede itiraz edilecektir muhtemelen. İtiraz sonucu da beklenmeli. İtiraz sonucu tutuklama tedbiri kaldırılmaz ama yargılama hızlı bir şekilde başlamalı, iddianame hazırlanmalı.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Mahkeme başladığı zaman başlar, bitince de biter.
    güzel .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olay bitmiştir zaten . Fenerbahçe Başkanı ve yöneticileri atıldıysa içeri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Gecmis olsun tum futbolseverlere. Aziz Yildirim ve ekibi cok saglam bir delil olmasa tutuklanamazdi ben boyle dusunuyorum. İsleri cok ama cok zor bu saatten sonra. Olan Fenerbahce Spor Kulubu'ne oldu.
    Kesinlikle sağlam bir delil olmasa ortada bu kadar kişi tutuklanmazdı...Artık top federasyonda...

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Adamı hapse atıyorlar hala savunuyorsunuz . İnsanları öyle boşu boşuna tutuklamazlar. Fenerbahçe'nin 3-4 yöneticisi şikeden tutuklanıyorsa artık şike olduğuna inanabiliriz.
    Boşu boşuna tutuklanmaz diye bir şey yok. Tutuklama, adı üstünde "suç şüphesi" üzerine olur. Bakın "şüphe" diyorum, kesinlik değil.

Hukuk nosyonumuz bu kadar zayıfken Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği çağdaş uygarlık seviyesinde olamıyoruz, bu çok normal. Bence bu sayfadaki yorumlar gayet açık gösteriyor

Henüz iddianame bile hazırlanmamışken, üstelik hazırlanacak iddianamenin mahkemece kabul edileceği bile kesin değilken, Aziz Yıldırım şike yapmıştır, suçludur, cezasını çekecektir denmeye başlandı.

Allah akıl fikir versin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

konu bi süre yıllanmaya bırakılmalı bence herkes bi sakin olsun sonra açılsın

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Taraftarların böyle yapmasına neden şaşırılıyor ?Fenerbahçe 1 haftadır yerden yere vuruluyor medya tarafından .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen mahkeme baslayana kadar kapatilsin konu bence de.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Olay bitmiştir zaten . Fenerbahçe Başkanı ve yöneticileri atıldıysa içeri.
    katılıyorum kesinlikle. ama işte insanlar karalama kampanyası olarak görüyor bu durumu.yanarım yanarımda 100 yıllık Fenerbahçe Spor Kulübüne yanarım.Cidden yazık..Bir Beşiktaşlı olarak sonuna kadar pek haz etmesemde Fenerbahçe Spor Kulübün arkasındayım, destekçisiyim.Şahısların değil..
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

öncelikle teşekkürler bu başlık altında yaptığın tüm yorumların için fazlasıyla olgun bir rakip takım taraftarısın gerçekten.

Bunun dışında ben de delillerin olduğuna inanıyorum ama bunun şike ile ilgili değil suç örgütü ve menejerlik sınavı gibi olaylarla alakalı olduğunu düşünüyorum, umuyorum daha doğrusu.Çünkü medyadan takip ettiğimiz kadarıyla şikenin belgesi diye dağıtılan dökümanlar çok ama çok yetersiz.Ben şike olayının sadece duyum ve ihtimaller üzerine olduğunu düşünüyorum.Dava bitmeden de şike yapıldığını kabul etmiycem.

Diğer konu biraz daha karışık gibi duruyor ama şike konusuna gelince ben fenerbahçenin son 5-6 yıldır tüm maçlarını izlemiş biri olarak hiç bu seneki kadar dirençli oynayan rakiplerle karşılaşmadım.Bu şartlarda şike yapılması hem de tutuklu sadece tek futbolcu varken saçma geliyor bana.

Bakalım iddianameyi bekleyip göreceğiz durum nedir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007

Hala basın mensuplarına saldırılar yapılıyor, cam şişeler atılıyor vs. vs.

Muhabir şişe geliyor diyor, sanki savaşta bomba yolluyolar

Del Piero_10 Misafir

Aynen mahkeme baslayana kadar kapatilsin konu bence de.
    Bizi ilgilendiren olayın mahkeme tarafı değil, sportif tarafı ve bu süreç hala devam ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    konu bi süre yıllanmaya bırakılmalı bence herkes bi sakin olsun sonra açılsın
    ben 2-3 gün önce önerdim onu sadece yöneticilerin bilgi paylaştığı bizimde takip edebileceğimiz bi duruma gelsin diye ama olmadı olaylar fena karışır 1-2 saate
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Boşu boşuna tutuklanmaz diye bir şey yok. Tutuklama, adı üstünde "suç şüphesi" üzerine olur. Bakın "şüphe" diyorum, kesinlik değil.

Hukuk nosyonumuz bu kadar zayıfken Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği çağdaş uygarlık seviyesinde olamıyoruz, bu çok normal. Bence bu sayfadaki yorumlar gayet açık gösteriyor

Henüz iddianame bile hazırlanmamışken, üstelik hazırlanacak iddianamenin mahkemece kabul edileceği bile kesin değilken, Aziz Yıldırım şike yapmıştır, suçludur, cezasını çekecektir denmeye başlandı.

Allah akıl fikir versin.
    Hadi ben 18 yaşındayım daha liseye gidiyorum cahilim. Yani hiç aklınız mantığınız alıyormudur ama koskoca ülkede adı sanı duyulan koskoca Fenerbahçe'nin başkanını '' suç şüphesi '' taşıdığı için dört duvar arasına atıyorlar.

O zaman denirki yurtdışı yasağı olur birşey olur. Üstelik bu adamın bir ayağı çukurda resmen. Ama buna rağmen ve mahkemenin olması en az 4-5 ay bulabilicek derken adamı cezaevine koyuyorlar . İlginç gelende bu bana zaten. Buna dayanarakta birşey varki içeri atılıyor diye düşünüyorum ben.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

neyse ergenekondan sonra futbolda da herkes yargılama sistemini öğreniyor, ne nasıl oluyor
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    ben 2-3 gün önce önerdim onu sadece yöneticilerin bilgi paylaştığı bizimde takip edebileceğimiz bi duruma gelsin diye ama olmadı olaylar fena karışır 1-2 saate
    ben bi hatfadır diyorum millet boş yere biririni kırıyor.
    herkes ya savcı ya avukat oluyor forum düzeni açısından biraz kilitlense iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    öncelikle teşekkürler bu başlık altında yaptığın tüm yorumların için fazlasıyla olgun bir rakip takım taraftarısın gerçekten.

Bunun dışında ben de delillerin olduğuna inanıyorum ama bunun şike ile ilgili değil suç örgütü ve menejerlik sınavı gibi olaylarla alakalı olduğunu düşünüyorum, umuyorum daha doğrusu.Çünkü medyadan takip ettiğimiz kadarıyla şikenin belgesi diye dağıtılan dökümanlar çok ama çok yetersiz.Ben şike olayının sadece duyum ve ihtimaller üzerine olduğunu düşünüyorum.Dava bitmeden de şike yapıldığını kabul etmiycem.

Diğer konu biraz daha karışık gibi duruyor ama şike konusuna gelince ben fenerbahçenin son 5-6 yıldır tüm maçlarını izlemiş biri olarak hiç bu seneki kadar dirençli oynayan rakiplerle karşılaşmadım.Bu şartlarda şike yapılması hem de tutuklu sadece tek futbolcu varken saçma geliyor bana.

Bakalım iddianameyi bekleyip göreceğiz durum nedir.
    Rica ederim, olmasi gereken bu bence

Twitter'da suc orgutune uye olmak, onculuk etmek ve sikeden tutuklandigi yaziyordu cogu kisi tarafindan. Yanlissa bilen varsa bir duzeltsin lutfen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    neyse ergenekondan sonra futbolda da herkes yargılama sistemini öğreniyor, ne nasıl oluyor
    En kötü günde bile bi faydamız dokunuyor işte

Hadi ben 18 yaşındayım daha liseye gidiyorum cahilim. Yani hiç aklınız mantığınız alıyormudur ama koskoca ülkede adı sanı duyulan koskoca Fenerbahçe'nin başkanını '' suç şüphesi '' taşıdığı için dört duvar arasına atıyorlar.

O zaman denirki yurtdışı yasağı olur birşey olur. Üstelik bu adamın bir ayağı çukurda resmen. Ama buna rağmen ve mahkemenin olması en az 4-5 ay bulabilicek derken adamı cezaevine koyuyorlar . İlginç gelende bu bana zaten. Buna dayanarakta birşey varki içeri atılıyor diye düşünüyorum ben.
    Hukuk fakültesi öğrencisiyim. Aklım mantığımla yorum yapıyorum burada. Ayrıca hukukta "koskoca Fenerbahçe başkanı" diye bir şey yoktur. Anayasanın 10. maddesi gayet açık, kanun önünde herkes eşittir. Mahkeme "Fenerbahçe başkanı" olmasına bakmaz. Bu tür yorumlar yanlış. Orgeneral bile bugün tutuklu.

Mahkeme demek ki kuvvetli suç şüphesinin yanı sıra Aziz Yıldırım'da kaçma şüphesi veya delilleri karartma tehlikesi de görmüş ki tutuklama kararı veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Allah sizi adliyeye düşürmesin arkadaşlar. Aman ha, yarın bir suçtan dolayı aynı duruma düşer, hakkınızda suç şüphesi oluştuğundan tutuklanırsınız, "suçlu" yaftası yersiniz sonra. Tutuklu günlerinizde dışarıdan size "suçlu" denmesi ne kadar hoş olurdu, değil mi? Burada yaptığınız yorumları hatırlarsınız o zaman.
    Aziz Yildirim'la beni ayni kefeye mi koyuyor saniyorsunuz mahkemenin Aziz Yildirim sucsuz bulunsa ona "pardon" diyebilirler mi? Hayatlari kayar, yasatmazlar bu ulkede o savciyi, o mahkeme heyetini. Ama beni tutuklayip sonra biraktiklarinda pardon derlerse ben "yarabbi sukur" der, gobek atarim. İnsanlar iste bunun uzerine diyorlar bunlari.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Davanın en erken 4.5 ay sonra başlıyacağını düşünüyorum. 15-20 gün sonra adli tatil başlıyacağını söylüyorlar ve adli tatili 4 ay diye biliyorum.

Benim merak ettiğim başkanlığa kimin gececeği ve seçimlerin ne zaman olacağı. Tam hatta hiç hukuk bilgim olmamasına rağmen yönetimin düşeceğini düşünüyorum. Umarım Aziz Yıldırım aklanır.

Mesaj Yetkileri