Originally Posted by
Revolution
Gecmis olsun tum futbolseverlere. Aziz Yildirim ve ekibi cok saglam bir delil olmasa tutuklanamazdi ben boyle dusunuyorum. İsleri cok ama cok zor bu saatten sonra. Olan Fenerbahce Spor Kulubu'ne oldu.
öncelikle teşekkürler bu başlık altında yaptığın tüm yorumların için fazlasıyla olgun bir rakip takım taraftarısın gerçekten.
Bunun dışında ben de delillerin olduğuna inanıyorum ama bunun şike ile ilgili değil suç örgütü ve menejerlik sınavı gibi olaylarla alakalı olduğunu düşünüyorum, umuyorum daha doğrusu.Çünkü medyadan takip ettiğimiz kadarıyla şikenin belgesi diye dağıtılan dökümanlar çok ama çok yetersiz.Ben şike olayının sadece duyum ve ihtimaller üzerine olduğunu düşünüyorum.Dava bitmeden de şike yapıldığını kabul etmiycem.
Diğer konu biraz daha karışık gibi duruyor ama şike konusuna gelince ben fenerbahçenin son 5-6 yıldır tüm maçlarını izlemiş biri olarak hiç bu seneki kadar dirençli oynayan rakiplerle karşılaşmadım.Bu şartlarda şike yapılması hem de tutuklu sadece tek futbolcu varken saçma geliyor bana.
Bakalım iddianameyi bekleyip göreceğiz durum nedir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly