1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Takımımız Ne Durumda?

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bolton Wanderers ile bir oyun açtım. İlk sezon cüzi transferler ile ligi 6. sırada bitirip kıl payı bir şekilde UEFA kupasına katılma hakkı kazandım. Bunda 1.8 M € bonservise aldığım Kadlec'in 18 gol atmasının ve ucuza kiraladığım Christian Eriksen'in 8 gol atıp 17 asist yaparak yılın en iyi genç oyuncusu olmasının katkısı büyüktü. İkinci sezon takıma iyi bir gençleştirme operasyonu yaptım ve şimdiki kadrom bu şekilde ;

Özellikle hücum bölgendeki seçeneklerin çok fazla ve çoğu kaliteli-yeterli oyuncular.Amc'yi ne olarak oynatıyorsun bilmiyorum ama Inside Forward olarak kullanabilirim dersen, Lucas'ı oraya çekip, Kadlec'i sola alıp, Roux'u 11e dahil edebilirsin.Yerinde olsam 11 dışında bırakmazdım Roux'u.Eğer Amc Playmaker ise Lucas tam olarak performans vermeyebilir.Badelj orada iyi iş çıkarabilir o zaman.Kanatları Winger olarak kullandığını varsayıyorum tabi bunları söylerken.Eğer kanatların Inside ise Lucas-Hlousek'den oluşacak kanat hattın çok can yakar.Oyunu açamadığım için Lamela ve Mendy'nin profillerini anımsayamadım.Bunun için tavsiyelerimi onlar yokmuşçasına söyledim.Özellikle Lucas ve Corchia transferlerini çok beğendim.Kolay olmasada ŞL'ye kalabilecek bir kadro kurmuşsun bence.

Eklemeyi unutmuşum.Tek forvetli bir taktiğe göre as forvet oyuncunun haricinde 3 St daha olması bence gereksiz.Üstelik kadronda bu rolde oynayacak 2 oyuncun daha var.
    Last edited by Lim10 : 11.Temmuz.2011 at 02:00 Reason: ekleme

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri