PARÇALI

Ben bu konu hakkında yazmak istemiyorum, en azından formalar çıkana kadar. Ancak ortada fena bir durum var. Yukarıdaki resmi az önce Muhammed Emin Solmaz isimli takipçimiz gönderdi. Görüldüğü gibi parçalı formamızın bir kısmı gözüküyor. Bir kısmı gözükse de biz bu formayı biliyoruz. Bilmeyenlere de gösterelim. Çünkü Trabzonspor bu formayı geçen sezon giydi. Nike'ın kendi sitesinden hazır olarak armasız şekilde sipariş edebileceğiniz ve halı saha takımınıza bile birebirini yaptırabileceğiniz hazır kalıp ve tasarım bu forma. Bunun üzerine ne yazılabilir ki.

Renkleri sarı kırmızı yapın kafanızda, armayı da değiştirin. Bizim parçalımız bu işte ! Ne tam Parçalı, ne de renkler yerli yerinde.
* Benden açıklama bekleyen takipçilerimiz var haklı olarak. Ben de artık şu durumda sizden fazla şey bilmiyorum. Herkes kadar heyecanla bekliyordum, herkes kadar üzüldüm. Yapacak bi'şey yok bu durumda. Tekrar kusura bakmayın.
______
BİLGİLENDİRME
Bize etrafta çok söven var. Biraz da haklılar tabi. Beklentileri yüksek tutup son haftada hayal kırıklığı yaşatmamız insanları üzdü. Formaları ne biz tasarlıyoruz, ne de böyle sansasyonel haberleri kafamızdan sallayıp blog üzerinden trilyonlar kazanıyoruz. E deli de değiliz diye düşünüyorum. Oldu bir hata. Fakat formaların külliyen yalan çıkması diğer bilgilerin de yalan olduğunu göstermiyor. Mesela Okan'ın Hollanda Nike fabrikası gezisi sonrası sizlere aktardığı bilgiler gibi.
Okan o fabrikaya gidip yetkili kişilerle konuştu. Bunu da hepimiz için yaptı. Aldığı bilgiler direkt bizim ekibimizden birinin aldığı bilgiler. Yani formalardaki gibi ekibimize dışarıdan istihbarat aktaran birinden almadık bunları. Direkt Okan'dan geldi bu bilgiler.
Tekrar hatırlatalım. Galatasaray'ın Nike Hollanda fabrikasında diğer elit takımlarla birlikte bir yanyana olan bir ofisi var. O ofiste Galatasaray için formalar tasarlayacak olan insanlar çalışıyor. Tıpkı Barcelona, Manchester veya Celtic gibi. Bu ofis meselesi yalan değil anlayacağınız.
Bu kadar masrafa girmiş ve diğer elit takım kategorisinde yer alan takımların yanına ofis açmış bir firmanın Galatasaray'ı önemsemeyeceğini düşünemiyorum. Tek mantıklı açıklama var kafamda. Özel formaların yetişemediği durumu. Hani nasıl yetişemez diyorsunuz, ben de diyorum. Ancak atıyorum Barcelona'nın 2012-2013 sezonunda giyeceği formasına bile şimdiden çalışmaya başlıyor bu tip firmalar. Biz ise Şubat ayında henüz yeni yapmıştık anlaşmayı.
Bundan yola çıkarak da Galatasaray'ın kendisine özel formalarına gelecek sezon kavuşabileceğini tahmin ediyorum. Yani o açtıkları maliyetli ofis çalışmaya henüz yeni başlamıştır ve seneye bize özel formalar üreteceklerdir. Tek tahminim bu. Yoksa gerçekten gidip bizim buradaki Hüseyin Abi'den halı saha takımıma bile yaptırabileceğim hazır kalıp ve tasarımları neden ta Hollanda'da özel ofiste yapsınlar.
GALATASARAY FORMALARI: BİLGİLENDİRME