1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şeyi merak ediyorum Aydınlar dediki idaaname hazırlandıktan sonra karar vereceğiz.Mesela iddaaname kasım ayında tamamen bitirildi ve TFF nin eline geçti buna göre değerlendirme yaptılar ve Aralık ayında Fenerbahçenin suçlu olduğuna karar verildi bu durumda sene ortasındamı Küme düşürelecek?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Şeyi merak ediyorum Aydınlar dediki idaaname hazırlandıktan sonra karar vereceğiz.Mesela iddaaname kasım ayında tamamen bitirildi ve TFF nin eline geçti buna göre değerlendirme yaptılar ve Aralık ayında Fenerbahçenin suçlu olduğuna karar verildi bu durumda sene ortasındamı Küme düşürelecek?
    ne demesini bekliyodun ki iddianameyi bekleyecek tabiki ne zaman çıkarsa artık o olaya göre delile göre değişir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ne demesini bekliyodun ki iddianameyi bekleyecek tabiki ne zaman çıkarsa artık o olaya göre delile göre değişir.

Bu söylediğimde herhangi bir iğneleme yada iddaanameyi beklemesine bir söz söylemedim gerçekten merak ettiğim bir soruydu Cevap vermiş arkadaş sağolsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    hayır iddianameyi gördükten sonra disiplin soruşturmasına başlayacağız dedi.Bu da kısmen uzun bir süreç zaten.Kasımdan aralık'a bitmez.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri