Sayfa 82 / 483 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
2,431 ile 2,460 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bu sitenin üyeleri kesin delil yoktur masallarla insanları içeri alıyorlar derse adminide belgeler yoksa adamın niye yurt dışına çıkma ihtimali, belgeleri karartma ihtimali düşünülsün der. Çünkü aynı üyeler bu dediğim iki nedenden dolayı tutuklandı diyor. Şimdi belge var mı yok mu? Çok ters bir matematik yok burda zoruna giden varsa da bakmasın bu alana.
    Her mesajda haklı olduğunu düşünmek ayrı bir abestir. Bu genel bir prosedürdür böyle büyük davalarda. Aşırıya kaçan bir sağlık sorunu olmadıkça tutuklu yargılama yapılır. Kaldı ki Aziz Yıldırım tutup yurt dışına kaçmaz zaten lakin gücü ve mevkisi gereği baskı yoluyla eğer varsa çıkabilecek delilleri karartabilir. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz tabi, ama duman delilsizlikten tutuşan paçadan mı yoksa delillerden mi çıkıyor bakalım? Savcı neden 8 gün bekledi acaba? elinde net bir karar verecek birşeyi yoktuda o yüzden mi uzattı bu süreci? Sonunda belki delil çıkar diye tutuklu yargı kararı verdirtti. Yoksa deliller vardıda duman çoktuda eziyet etmek için mi 8 gün bekledi?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Melih Gökçek'te çağırılmış.(Haber Türk)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Şeyi merak ediyorum Aydınlar dediki idaaname hazırlandıktan sonra karar vereceğiz.Mesela iddaaname kasım ayında tamamen bitirildi ve TFF nin eline geçti buna göre değerlendirme yaptılar ve Aralık ayında Fenerbahçenin suçlu olduğuna karar verildi bu durumda sene ortasındamı Küme düşürelecek?
    ne demesini bekliyodun ki iddianameyi bekleyecek tabiki ne zaman çıkarsa artık o olaya göre delile göre değişir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Şeyi merak ediyorum Aydınlar dediki idaaname hazırlandıktan sonra karar vereceğiz.Mesela iddaaname kasım ayında tamamen bitirildi ve TFF nin eline geçti buna göre değerlendirme yaptılar ve Aralık ayında Fenerbahçenin suçlu olduğuna karar verildi bu durumda sene ortasındamı Küme düşürelecek?
    hayır iddianameyi gördükten sonra disiplin soruşturmasına başlayacağız dedi.Bu da kısmen uzun bir süreç zaten.Kasımdan aralık'a bitmez.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar, daha 2. dalga henüz olmuşken Fenerbahçe'nin küme düşürülüp x bir takımın şampiyon ilan edilmesi skandal olurdu asıl. Adli tatil ne zaman bilmiyorum ama bu şike soruşturması tamamen bitmeden TFF'nin karar alması imkansız. Tabii ki iddianame'yi bekleyecekler. İşin içinde sadece Fenerbahçe yok, Diyarbakır var Giresun var Trabzon ve Beşiktaş da var şimdi. Giresun'u Diyarbakır'ı küçümsemeyin, yüzlerce kişi ekmek yiyor bu kulüplerden. Kararların hepsi birlikte alınır. İddianameyle birlikte delil ve kanıtlar da sunulur TFF'ye. Herkes sakin olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ne demesini bekliyodun ki iddianameyi bekleyecek tabiki ne zaman çıkarsa artık o olaya göre delile göre değişir.

Bu söylediğimde herhangi bir iğneleme yada iddaanameyi beklemesine bir söz söylemedim gerçekten merak ettiğim bir soruydu Cevap vermiş arkadaş sağolsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

O değilde bu dava eğer 3-4 yıl sürerse (ki öyle diyolar) bence hepimiz birer hukuk mezunu kadar bilgili olacaz sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Demedi demeyin açığımızı bekleyen UEFA bizi men eder uluslararası turnuvalardan. Buna sebep olanlar Türk Futbol seyircisine, yani futbolun asıl sahibine, nasıl hesap verecekler bakalım?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

YGS sınavından çıkıp hukuk okuyan bir arkadaş vardı savcı tanıdığı filan vardı A.Faruk'a sor bir istersen

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Belge vardır , belge olmasa zaten alınmaz , alınamaz kimse içeri ama o belgeler'in içeriği nedir , insanları bu derecede suçlayabilecek delillermidir deniliyor , kimse zaten en azından ellerinde birşeyler olduğunu inkar etmedi burda,karıştırıyosun.

Zorumuza giden biz konuştuğumuzda aldığımız tepkiyle , karşı takım taraftarları konuştuğunda verilen tepkinin farklı olması.O zaman kafamıza göre yazalım zoruna giden varsa bakmasın benim mesajıma diyelim

Sen fikrini dile getirirken normal şeyler anlatıyorsan ve bunlar birilerinin zoruna gidiyorsa yani herşeyden tahrik oluyorlarsa biz birşey yapamayız. Tek şey önerebiliriz. Bu alana bakmamalarıdır.

Benim yazdığım şunu anlatıyor. Sürekli Aziz Yıldırım tutuklu yargılandığı için suçlu denilemez konuları geçiyor. Yargılamanın ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz. Buna bende katılıyorum. Ben kesin suçludur denmemesi gerektiğini düşünürken kesin suçsuzdurda denmemelidir diyorum. Yargılama sonucu suçludur da çıkabilir. Suçludur diyenlere belgen varsa git başvur deniyor. Elde birşey yok diyenlerde emniyetin delil dediklerini çürütecek belgelere sahipmidir bunu soruyorum. Burada da çok tahrik olunacak bir nokta göremiyorum. Yanlış şeylerden mi bahsediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    YGS sınavından çıkıp hukuk okuyan bir arkadaş vardı savcı tanıdığı filan vardı A.Faruk'a sor bir istersen
    Yok usta o arkadaş kadar bilgili olmamıza imkan yok Neyse konuyu dağıtmayalım sonuç olarak bekleyip görücez hayırlısı neyse o olsun diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Demedi demeyin açığımızı bekleyen UEFA bizi men eder uluslararası turnuvalardan. Buna sebep olanlar Türk Futbol seyircisine, yani futbolun asıl sahibine, nasıl hesap verecekler bakalım?
    Bu kanıya nereden vardınız ki? UEFA suçsuzluk karinesine göre hareket eder her zaman yani davalar sonuçlanana kadar federasyonu gerekeni yapmadın ile itham edemez.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu kadar kargaşadan sonra Lig aynı şekiLde tesciL ediLiyorsa Sadri Şener in, Serdar AdaLı nın sorgusundan hiç birşey çıkmaz. Umarım TFF ne yaptığını biLiyordur. 6 Ay sonra Türk futboL devrimi oLmasın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Hiçbirşey olmaz rahat ol sen hem Şenez Erzik boşunamı orada görev yapıyor,dediğin gibi bir durum olursa atsın kendini.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sen fikrini dile getirirken normal şeyler anlatıyorsan ve bunlar birilerinin zoruna gidiyorsa yani herşeyden tahrik oluyorlarsa biz birşey yapamayız. Tek şey önerebiliriz. Bu alana bakmamalarıdır.

Benim yazdığım şunu anlatıyor. Sürekli Aziz Yıldırım tutuklu yargılandığı için suçlu denilemez konuları geçiyor. Yargılamanın ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz. Buna bende katılıyorum. Ben kesin suçludur denmemesi gerektiğini düşünürkeni kesin suçsuzdurda denmemelidir diyorum. Suçludur diyenlere belgen varsa git başvur deniyor. Elde birşey yok diyenlerde emniyetin delil dediklerini çürütecek belgelere sahipmidir bunu soruyorum. Burada da çok tahrik olunacak bir nokta göremiyorum. Yanlış şeylerden mi bahsediyorum.
    Yanlış anlamadıysam eğer sorduğun soruyu; ismi geçen kişilerin suçsuzluğu için, soruşturmayı yürütenlerden başkasının görmediği ve bilmediği delillerin geçersiz olduğunun ispat edilmesi mi isteniyor? Aslolan suçun delillerle ispatı mıdır yoksa suçsuzluğun ispatı mıdır? Bildiğim kadarıyla suçlayanlar, suçlananların suçunu ispatla yükümlüdür. Üzerine suç isnat edilenlerin suçsuzluğunu ispat gibi bir yükümlülüğü yoktur. Ben yanlış mı biliyorum yoksa?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim yazdığım şunu anlatıyor. Sürekli Aziz Yıldırım tutuklu yargılandığı için suçlu denilemez konuları geçiyor. Yargılamanın ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz. Buna bende katılıyorum. Ben kesin suçludur denmemesi gerektiğini düşünürken kesin suçsuzdurda denmemelidir diyorum. Yargılama sonucu suçludur da çıkabilir. Suçludur diyenlere belgen varsa git başvur deniyor. Elde birşey yok diyenlerde emniyetin delil dediklerini çürütecek belgelere sahipmidir bunu soruyorum. Burada da çok tahrik olunacak bir nokta göremiyorum. Yanlış şeylerden mi bahsediyorum.

zaten konuyu takip ediyorsan kaç kere söylememiz gerekiyor suç varsa , çıkar kanıtlanırsa , biz zaten tepkimizi veririz.Konuya baktığında hepimizin yargılamak ne demek bilmediğini görmek çok da zor değil , çünkü hak , hukuk ve mantık hiçe sayılarak yorumlar yapılıyor.

Tahrik olunacak noktalar zaten senin bahsettiğin şeyler değil , suçludur diyenlere git başvur denmesi de artık aynı şeyleri anlatmaktan bıkmış bir grubun , daha fazla uğraşmamak için ciddi şekilde mantıksız sorulara verdiği yanıttan ibaret.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

1 haftadir Turkiye uyumadi tff de bi bakima hakli hatta hakli oturdular koltuga ellerine cocuk verildi savciliktan. Sen sadece cocugun yuzune bakip nasil ceza verecen.

Del Piero_10 Misafir

Görünen o ki bir iki ay sonra iddianame ortaya çıktığında federasyon da yerinde kalamayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    zaten konuyu takip ediyorsan kaç kere söylememiz gerekiyor suç varsa , çıkar kanıtlanırsa , biz zaten tepkimizi veririz.Konuya baktığında hepimizin yargılamak ne demek bilmediğini görmek çok da zor değil , çünkü hak , hukuk ve mantık hiçe sayılarak yorumlar yapılıyor.

Tahrik olunacak noktalar zaten senin bahsettiğin şeyler değil , suçludur diyenlere git başvur denmesi de artık aynı şeyleri anlatmaktan bıkmış bir grubun , daha fazla uğraşmamak için ciddi şekilde mantıksız sorulara verdiği yanıttan ibaret.
    Ben şunu senden öğrenmek istiyorum. Bir yargılama süreci varsa kesin suçludur denmeyeceği gibi kesin suçsuzdurda denmemelidir diyorum. Benim bu yorumuma katılabilirsin ya da katılmayabilirsin o tamamen ayrı bir konudur. Burada gerçekten söylenmemesi gereken birşey mi söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

TFF iddaanameye göre karar verecekse,eğer Fenerbahçe suçluysa o zaman Sayın Aydınlar ne yapacak yada UEFA'nın tutumu ne olacak?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    TFF iddaanameye göre karar verecekse,eğer Fenerbahçe suçluysa o zaman Sayın Aydınlar ne yapacak yada UEFA'nın tutumu ne olacak?
    Ligin başlamasından kısa süre sonra 2-3 takım küme düşer, transfer dönemi kapandığı için bazı oyuncular ortada kalırsa Aydınlar'ın başkanlığı uzun sürmez. Benim merak ettiğim sezon ortasında küme düşürülen takım Bank Asya'dan da devam edemez. O zaman ne olacak?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oyle birsey olursa aydinlar galiba durmaz o koltukta + uefanin tutumuda bole olur turk futbolunu avrupa kupalarindan mahrum etcekle r kotumu olcak cok iyi olcak bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

biraz önce çok benzer bi mesajını bu şekilde yanıtladım gözden kaçırdın sanırım.TFF iddianameden sonra disiplin soruşturmasına başlayacağız dedi yani bu da uzun bir süreç diyebiliriz.Kısacası TFF hemen iddianame çıkar çıkmaz karar verip asıp kesmeyecektir, süreci biraz daha izlemeyi seçecektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence Fenerbahçeli taraftarın Aziz Yıldırım'ın bu durumda bile arkasında durmasının sebebi şampiyonluktur. Şampiyon olmasaydı şayet, şuanda savunma değil küfür bile ederlerdi.

Kendi adıma konuşmak gerekirse; Başkan Ünal Aysal böyle birşeye karışıp, Aziz Yıldırım'ın şuan ki durumda olsaydı, Fenerbahçelilerin yaptığını yapmazdım. Takımımın arkasında dururum, yönetenlerin değil. Şuan ki durumda olması çok şeyi açıklıyor. Aziz Yıldırım hiçte masum değil, biraz gerçekçi olalım ve objektif bakalım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    oyle birsey olursa aydinlar galiba durmaz o koltukta + uefanin tutumuda bole olur turk futbolunu avrupa kupalarindan mahrum etcekle r kotumu olcak cok iyi olcak bence
    yeter artık günlerdir aynı şeyi yapıp duruyorsun. sana iki sorum var

1-amacın ne?
    2-uefa'nın türk futbolunu avrupa kupalarından men edeciği düşüncesine nerden vardın? açıklar mısın

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by sananes View Post
    yeter artık günlerdir aynı şeyi yapıp duruyorsun. sana iki sorum var

1-amacın ne?
    2-uefa'nın türk futbolunu avrupa kupalarından men edeciği düşüncesine nerden vardın? açıklar mısın
    1.amacim hic birsey degil
    2. uefanin aciklamalarini okumadin galiba

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Ligin başlamasından kısa süre sonra 2-3 takım küme düşer, transfer dönemi kapandığı için bazı oyuncular ortada kalırsa Aydınlar'ın başkanlığı uzun sürmez. Benim merak ettiğim sezon ortasında küme düşürülen takım Bank Asya'dan da devam edemez. O zaman ne olacak?
    Ankaraspor'a olanlar olur muhtemelen. Düşürülen takımların oyuncuları için transfer yapabilme izni verilir. Maçları 3-0 tescil edilir. Bir sonraki sezon bir alt ligden başlarlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    1.amacim hic birsey degil
    2. uefanin aciklamalarini okumadin galiba
    ikimizde okumuşuz ama sen anlamamışsın anlaşılan.UEFA diyorki mahkeme tamamlanana kadar herkes suçsuzdur ama mahkeme bittiğinde kişiler ve tüzel kişiler suçlu bulunduğu halde gerekeni yapmazsanız biz yaparız. Yani iddianame açıklandığında insanların suçlu olup olmadığı kesinleşmediği için bir yaptırım hakkı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben şunu senden öğrenmek istiyorum. Bir yargılama süreci varsa kesin suçludur denmeyeceği gibi kesin suçsuzdurda denmemelidir diyorum. Benim bu yorumuma katılabilirsin ya da katılmayabilirsin o tamamen ayrı bir konudur. Burada gerçekten söylenmemesi gereken birşey mi söylüyorum.
    hayır katılıyorum , zaten arada bir duygularımızla yaptığımız yorumlar dışında ( ki o kadar da olsun ) , hukuki açıdan yorum yapmaya çalışıyor taraftarımız ve ortada olan gerçekler üzerinden konuşuyor. Zaten hukuki açıdan yorum yapıldığında da , suçu kanıtlanana kadar herkes suçsuzdur , ki kaçıncı kez söylenecek bu bilemiyorum.

Onun dışında zaten tahrik etme dışındaki mesajlara herkes normal bir şekilde cevap veriyor ama aynı kalıba ben başka başkanın ismini koyduğumda sorun olur , oluyor.

İnanılır gibi değil Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe golüne vb. sevindiği fotoğraf paylaşılıyor , ne diyelim yani nasıl saklamayı başarmış bu güne kadar Fenerbahçeli olduğunu şok olduk !! mu ? o kadar komik ki ... siz de bana burada katılırsınız umarım

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ikimizde okumuşuz ama sen anlamamışsın anlaşılan.UEFA diyorki mahkeme tamamlanana kadar herkes suçsuzdur ama mahkeme bittiğinde kişiler ve tüzel kişiler suçlu bulunduğu halde gerekeni yapmazsanız biz yaparız. Yani iddianame açıklandığında insanların suçlu olup olmadığı kesinleşmediği için bir yaptırım hakkı yok.Anladın?
    sende beni ust mesajimda anlamamissin iddaname aciklandiginda eger fenerbahce hakkinda dusurulme yada baska bir takim hakkinda dusurulme vs oldugunda uefanin vercegi karari acikladim dediklerim cikmasa bile uefa turk takimlarini uefa kupasindan sampiyonlar liginden vs 2-3 yil men eder. yada baska ne gibi ceza verebilirki ? ben dusuncelerimii soledim kimse dusuncesini solemekde ozgur degilse ozman burda niye tartisiyoruz

Mesaj Yetkileri