1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    TFF iddaanameye göre karar verecekse,eğer Fenerbahçe suçluysa o zaman Sayın Aydınlar ne yapacak yada UEFA'nın tutumu ne olacak?

oyle birsey olursa aydinlar galiba durmaz o koltukta + uefanin tutumuda bole olur turk futbolunu avrupa kupalarindan mahrum etcekle r kotumu olcak cok iyi olcak bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    oyle birsey olursa aydinlar galiba durmaz o koltukta + uefanin tutumuda bole olur turk futbolunu avrupa kupalarindan mahrum etcekle r kotumu olcak cok iyi olcak bence
    yeter artık günlerdir aynı şeyi yapıp duruyorsun. sana iki sorum var

1-amacın ne?
    2-uefa'nın türk futbolunu avrupa kupalarından men edeciği düşüncesine nerden vardın? açıklar mısın
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by sananes View Post
    yeter artık günlerdir aynı şeyi yapıp duruyorsun. sana iki sorum var

1-amacın ne?
    2-uefa'nın türk futbolunu avrupa kupalarından men edeciği düşüncesine nerden vardın? açıklar mısın
    1.amacim hic birsey degil
    2. uefanin aciklamalarini okumadin galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

1.amacim hic birsey degil
    2. uefanin aciklamalarini okumadin galiba
    ikimizde okumuşuz ama sen anlamamışsın anlaşılan.UEFA diyorki mahkeme tamamlanana kadar herkes suçsuzdur ama mahkeme bittiğinde kişiler ve tüzel kişiler suçlu bulunduğu halde gerekeni yapmazsanız biz yaparız. Yani iddianame açıklandığında insanların suçlu olup olmadığı kesinleşmediği için bir yaptırım hakkı yok.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ikimizde okumuşuz ama sen anlamamışsın anlaşılan.UEFA diyorki mahkeme tamamlanana kadar herkes suçsuzdur ama mahkeme bittiğinde kişiler ve tüzel kişiler suçlu bulunduğu halde gerekeni yapmazsanız biz yaparız. Yani iddianame açıklandığında insanların suçlu olup olmadığı kesinleşmediği için bir yaptırım hakkı yok.Anladın?
    sende beni ust mesajimda anlamamissin iddaname aciklandiginda eger fenerbahce hakkinda dusurulme yada baska bir takim hakkinda dusurulme vs oldugunda uefanin vercegi karari acikladim dediklerim cikmasa bile uefa turk takimlarini uefa kupasindan sampiyonlar liginden vs 2-3 yil men eder. yada baska ne gibi ceza verebilirki ? ben dusuncelerimii soledim kimse dusuncesini solemekde ozgur degilse ozman burda niye tartisiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sende beni ust mesajimda anlamamissin iddaname aciklandiginda eger fenerbahce hakkinda dusurulme yada baska bir takim hakkinda dusurulme vs oldugunda uefanin vercegi karari acikladim dediklerim cikmasa bile uefa turk takimlarini uefa kupasindan sampiyonlar liginden vs 2-3 yil men eder. yada baska ne gibi ceza verebilirki ? ben dusuncelerimii soledim kimse dusuncesini solemekde ozgur degilse ozman burda niye tartisiyoruz
    düşüncelerinize karışamam ve beni ilgilenirmez.Yanlış bildiğiniz şeyleri söyledim sadece kelimeler yettikçe.Dediğiniz fenerbahçe dava sonucunda düşerse ve su an düşürmediği için TFF ceza alırsa ise böyle bir şey söz konusu değil.Merak etmeyin.

Mesaj Yetkileri